Şimdi Ara

Kız arkadaşım sigarayı bırakmamı istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendisi hiç içmemiş ve nefret ediyor. Kokusunu hiç sevmiyor. Ne zaman içip yanına gelsem suratını ekşitiyor koktuğumu söylüyor. Ben de sağlam içiyorum günde 2 paket. Ne yapsam sizce kız haklı mı. Bu bahaneyle bıraksam mı. Motive olurum belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bağımlı değilsin, istesen bırakırsın dimi ?

• Bırak.

• Kötü birşey istemiyor. Kişiliğini değiştirmeye çalışmıyor. Bu bahaneyle bırakırsın işte. Benim kız arkadaşım da sigara içiyor. Keşke benimki de içmese ve benden bırakmamı istese, belki bu bahaneyle bırakırdım sigarayı.

• Senin sağlığın için bırakmanı isteseydi kız haklı derdim ama kendini düşündüğü için bırakmanı istemiş. O yüzden kızı bırak.  

• Bırakamıyorsan bir müddet elektronik sigara iç bence hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir gün boyunca sigara içme, sonra içinde bir kaç izmarit olan kül tablasını al kokla , öp yala bakalım ne hissediyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pablo Vader kullanıcısına yanıt

Öp yala 😂

• Kız haklı. Toplu taşımada araca sigara içen biri bindiği zaman bile rahatsız oluyorum ben. Yanıma otururlarsa yerimden kalkıyorum. Bu hemen sigara sonrası kokma da değil, kıyafetler kokuyor, eller kokuyor.

Kız hiç içmediyse, işkence resmen. Kızın sürekli ter koktuğunu, gaz çıkardığını düşün yanında. Aynı şey onun için. Senin için de böyle zararlı bir alışkanlığı bırakmak için harika motivasyon.

• ayrıl

• Koku buraya geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TEHET kullanıcısına yanıt

mükemmel bir noktaya değinmişsin aslında

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.