Şimdi Ara

sigarayı bünyem kaldırmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sigara içtiğim zaman salak gibi oluyorum midem bulanıyo başım ağrıyo ağzımın tadı bozuluyor zaman zaman yorgunluk hissi veriyo . böyle olmasaydı kesin bağımlısı olurdum iyikide böyle oluyor

not : zaman zaman hevesleniyorum içmek istiyorum ama

• içme knk sağlığın için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte o zamanlar sigaranın en güzel zamanları evlat. Değerini bil tadını çıkar. ;)

• ah keşke ben de o döneme geri dönebilsem. sigaranın baş döndürdügü o yıllara.. simdi tadı madı yok duman cıksın diye iciyoruz. sen de baslama bosver ileride nasıl bırakırım diye düsünmezsin, heveslenme
  • Vucüdün onun pis ve zararlı bir şey oldugunu biliyor ve onlara benzer semptomlarla bunu belli ediyor. İnsanlar ise bunları yok sayarak zorla sigaraya bünyeyi alıştırıyorlar.
  • Bende sevmem kaliteli bir nargile veya nargileci bul hevesini giderir onlar

• o ilk baştaki baş dönmesinden falan bahsetmiyom hocam onlarda oldu da bir ay günde 2 dal içtim bunları yaşayacağımı bile bile alışırım dedim geçer dedim geçmedi :D üçüncü dalı içsem kesin kusacam ama oda ayrı bi şey tabi :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİGARAYI BIRAKTIM.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mr.Clicker kullanıcısına yanıt
    aynen hocam onunda fazlası gitmiyor ama nefis köreltmek için iyi bir seçenek
  • 13 yıldır hergün 1.5 paket içiyordum son iki yıldır 4 ay içtim 4 ay içmedim 2 ay içtim 3 ay içmedim çok istersem içiyorum bırakmak istediğimde bırakıyorum böyle manyak bir duruma bende şaşıyorum son zerresine kadarda içime çekerim sigarayı nasıl böyle.oldum anlamadım.

• Leodex kullanıcısına yanıt
    senin durumda değişikmiş hocam
  • sarikirmizi6 S kullanıcısına yanıt
    içmeden duramazdım belkide beni etkileyen en büyük olay bir tanıdığımın sigara yüzünden kalp krizi geçirmesi 2 kez kalbinin durması ve baypass sonucunda 5 damar ve 2 kapakçığın değişmesi oldu bilmiyorum.

• Hll knk cigara devam

Hergun 1.5 paket nedir hocam. Turkiyeyi satin alirsin o parayla ustune bimi verirler

• GenkaNuank G kullanıcısına yanıt
    13 yılın 11 yılında düzenli olarak içtim hocam kırmızı winston soft bazen 2 paket bile oluyordu son iki yıldır bırakma aşamasına girdim galiba

Kolay gelsin hocam birakman dilegiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: sarikirmizi6

sigara içtiğim zaman salak gibi oluyorum midem bulanıyo başım ağrıyo ağzımın tadı bozuluyor zaman zaman yorgunluk hissi veriyo . böyle olmasaydı kesin bağımlısı olurdum iyikide böyle oluyor

not : zaman zaman hevesleniyorum içmek istiyorum ama

Bende iki yıl önce içmiştim. o ilk zamanlardaki kafası güzeldi. içmeye devam ettim. bırakmak isteyene kadar ya da sigaranın olmayışına kadar "bağımlılık yapmıyor, istersem anında bırakırım" diyorsun. ama öyle olmadığını anladığında ne kadar zor olduğunu anlıyorsun bırakmanın.

Geçen hafta iş yerinde sigaramı yakmıştım. fırıncı usta da vardı. "bu nasıl bir şeydir ki; başlamak için zötünü yırtıyorsun, bırakmak için de zötünü yırtıyorsun. başlarken anneden kaç, babadan kaç, amcadan kaç..."

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.