Şimdi Ara

sigarayı inşallah bırakıcammm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sabah yerine geldim bizim müdür posta gazetesi almış ve her sabah alır bende haydar dümeni okumak için bakarım gazeteye ama gazetede bişey dikkatimi çekti KALP KRİZİ ile ilgili bir yazı vardı ve onun bütün sayfayı okudum. belirtilerini falan okudum tabi en önemli faktör sigaradır. göğüs ağrısı boyun ağrısı göğüste yanma kol ağrısı falan ya bi baktım da hakikatten 2 gündür göğüs ağrısı ve yanma oluyor. dedim acaba bende ilerd kalp krizi geçirirmiyim hemenhttp://www.goguscerrahisi.com/Sigara2.html bu adrese girdim yedikule hastanesinin telefonunu almak için yarın gidicem bi muayane olıyım diye b yazıyı okudum ve bildiğim ve bildiğimiz yerler yazıyor. ve daha sonra paketi çakmağı kırıp atıım hepsi bu sabah oluyor. umarımd aha içmem. VE KENDİME GÜVENİYORUM İÇMİCEMDE

• quote:

Orjinalden alıntı: Afedersin

Arkadaşlar sabah iş yerine geldim bizim müdür posta gazetesi almış ve her sabah alır bende haydar dümeni okumak için bakarım gazeteye

koptum sabah sabah

Allah yardımcın olsun inşallah bırakırsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyondparadise -- 10 Ağustos 2006; 9:56:27 >

• ee napalım doğruya doğru adamın verdiği cevaplar öldürüyor beni gülmekten. belkide haydar dümeni okumasaydım sigarayıda bırakamazdm
  • 04.06.2003'te biraktim.

O gun kendisi de 1 yil once sigarayi birakmis olan bi doktor arkadasim, bugun senin icin yepyeni bir yasam basliyor demisti.

Ben yeni yasamimin 4.yilina girdim. Dilerim birakirsin. İstersen birakirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: twinklestar

04.06.2003'te biraktim.

O gun kendisi de 1 yil once sigarayi birakmis olan bi doktor arkadasim, bugun senin icin yepyeni bir yasam basliyor demisti.

Ben yeni yasamimin 4.yilina girdim. Dilerim birakirsin. İstersen birakirsin

valla sabah kahvaltıdan sonra bi tane içtim bugun ve bütük paketi ve çakmağı kırdım attım çöpe bu saat oldu daha içmedim ben bu saate kadar 5-6 dal içiyordum içmemeye gayret ediyorum ve içmiemmm
  • Sabah sabah haydar amcanın yazılarını mı okuosun..

Tebrikler,lise 3'de bende her sabah alır okulda okurdum millet test çözerken
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercangokmen

Sabah sabah haydar amcanın yazılarını mı okuosun..

Tebrikler,lise 3'de bende her sabah alır okulda okurdum millet test çözerken

ben lise 3 teki sapıklık dönemimi geçeli 6 sene oldu ben haydar amcanın verdiği cevapları okuyorum kim ne sormuş nasıl olmuş ilgilenmiyorum yani herşeye cins cins cevaplar verio bu adam yaa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.