Bildirim
Sigma 17-50 ? Sigma 17-70 C ? Lens Tavsiye
Bond Teknisyen Takım Çantası ASR-4025 Profesyonel Çok Fonksiyonlu Sağlam Dayanıklı : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DR77SR64
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
hocam bu iki lense sahipseniz bunlardan birini size neden tavsiye edelim ? -
quote:
Orijinalden alıntı: CavaLieR-G
hocam bu iki lense sahipseniz bunlardan birini size neden tavsiye edelim ?
pardon konu içeriğinde belirtmemişim, konu başlığına yazmıştım. elimde canon 50 mm 1.8 ve canon 55-250 mm iki lens var. "sigma 17-50 2.8 mi almalıyım yoksa sigma 17-70 2.8-4 C mi almalıyım" diye sormak istemiştim. -
quote:
Orijinalden alıntı: ltrsnc1
quote:
pardon konu içeriğinde belirtmemişim, konu başlığına yazmıştım. elimde canon 50 mm 1.8 ve canon 55-250 mm iki lens var. "sigma 17-50 2.8 mi almalıyım yoksa sigma 17-70 2.8-4 C mi almalıyım" diye sormak istemiştim.
ben de başlığa dikkat etmemişim yahu pardon
hocam belirttiğiniz iki lens de tam olarak tak-gez sayılmaz . yani kısıtlı aralıklar . ancak kit lens olan 18-55 ' ten kalite olarak daha iyiler tabiki bu bakımdan düşünülebilir . ancak tak-gez olsun isterseniz en az 18-135mm aralığına bakmanız gerekebilir . 18-200 , 18-250 , 18-270 e kadar gider yolu .
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ltrsnc1
quote:
pardon konu içeriğinde belirtmemişim, konu başlığına yazmıştım. elimde canon 50 mm 1.8 ve canon 55-250 mm iki lens var. "sigma 17-50 2.8 mi almalıyım yoksa sigma 17-70 2.8-4 C mi almalıyım" diye sormak istemiştim.
ben de başlığa dikkat etmemişim yahu pardon
hocam belirttiğiniz iki lens de tam olarak tak-gez sayılmaz . yani kısıtlı aralıklar . ancak kit lens olan 18-55 ' ten kalite olarak daha iyiler tabiki bu bakımdan düşünülebilir . ancak tak-gez olsun isterseniz en az 18-135mm aralığına bakmanız gerekebilir . 18-200 , 18-250 , 18-270 e kadar gider yolu .
öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
evet lenslerin aralıkları biraz yetersiz kalabilir belki, gönül isterki canon 15-85 alabilmek ama bütçe meselesi. bahsetmiş olduğunuz lenslerin fotoğraf kaliteleri pek iyi değil diye biliyorum. kaldıki 18-270 vs. gibi uzun aralık lensleri kimse tavsiye etmez. lens çıkarıp takmakla uğraşmak istemeyenler için bir seçenek olabilir. benim elimde canon 55-250 olduğu için, sigma 17-50 gibi 2.8 sabit diyaframlı, ex serisi bir lens ile takım yapmak istiyorum aslında. Fiyatı da 900 tl civarı. Sanırım bu paraya alınabilecek en iyi lens bu. diğer seçeneklerde de sigma 17-50 ile birlikte, sigma 17-70 C, tamron 17-50 vc'siz olabilir.
-
tabiki hocam aralık arttıkça kalite düşer , ama lens takıp çıkarma ızdırabından kurtarır adamı , hele de uzun soluklu gezilerde yükten de kurtarır , 18-270 pzd bu alanda bence en başarılı lens , ancak tabiki benim için kalite önemli derseniz tamron 17-50 veya sigma 17-50 almalısınız . canon 15-85 de pek tutulan bir lens değil diye biliyorum canon cephesinde .
2. el vc'siz tamron 17-50 600 lira civarında bulunabiliyor bence en ekonomik çözüm bu olur .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X