Şimdi Ara

Sigma 70-200 f2.8 vs nikon 70-200 f4 vr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sigma 70-200 f2.8 mi nikon 70-200 f4 vr mi?..bi de henuz ikinci ele dusmedi galiba bu objektifler? Bulamiyorum. Ebaydan almak istiyorum gumrukten cekiniyorum. Sigmayi spot getiren bir yer yok mu arkadaslar? Bir de f4 nikon tatmin etmez mi acaba? Aslinda daha hafif?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sdonduran

Sigma 70-200 f2.8 mi nikon 70-200 f4 vr mi?..bi de henuz ikinci ele dusmedi galiba bu objektifler? Bulamiyorum. Ebaydan almak istiyorum gumrukten cekiniyorum. Sigmayi spot getiren bir yer yok mu arkadaslar? Bir de f4 nikon tatmin etmez mi acaba? Aslinda daha hafif?

Ben sizin yeriniz de olsam önce f2.8 mi f4 mü diye konu açarım sonra Spot ve 2. el lensler için hayyam pasajı adlı konuya aradığım lensi yazarım daha sonra bu lensleri kullanan var mı diye başka bir konu açarım en son olarak da Ebay dan alış verişle ilgili internet de araştırma yaparım Merak ettiğiniz çok soru var Eğer bu şekilde parçalarsanız Konuların uzmanları size daha kolay ulaşıp yardımcı olabilirler...

• Lensi aldınızmı bilmiyorum fakat size sıfır sigma 70-200 os satabilirim.
  • Çok temel olarak, konu hız mı yoksa portre çekimi ve bokeh mi orası bu seçimde önemli olur.

Hız ise; Yeni nesil DSLR ler de ciddi bir ISO başarısı var. yani 1 stop diyafram farkı elinizdeki gövdeye göre çok önemli olmayabilir.
    Kendi adıma konuşmam gerekirse D700 gövde kullanıyorum ve Nikon F/4 VR yi tercih ederdim bu 2 lens arasında kalsam.

Portre ve Bokeh konusunda ISO nun bir etkisi olmayacağından aynı koşullarda çekimde f2,8 ile daha iyi netice alırsınız mutlaka.

tercih kullanım amacınıza göre şekillenecek kısacası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.