Şimdi Ara

Sigmund Freud İle Başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında kitap okumayı seven bir insan değilim.Ama birşeyler öğrenmeyi çok severim.Bu yüzden polisiye,korku,dram tarzi roman okumayı tercih etmiyorum.Yani görsel birşeyler izlemek çok daha keyifli geliyor.Fakat geçen Freud'un bir kaç sözünü ve hayatını araştırınca nedense mutlaka okumam gerektiğini düşündüm.Pek kitap okuma alışkanlığım yok ama kitapta bana birseyler karması gerektiğine inanirim..Astrofizik ve Felsefi dusunceleri severim.Freud başlangıç için idealmidir? Ve bu tarz mutlaka ama mutlaka oku diyebileceğiniz kitaplar hangisi? Biliyorsunuz ki bir yazarın bir sürü kitaplari oluyor.Bunlar arasında daha önce okumuş olanlardan tavsiye alabilirim.Sheakspeare,Niecthze(doğru yazmamış olabilirim),Freud,Tolstoy ve geriye kalanlar bir sürü yazar arasında tavsiye ettiğiniz kitaplar hangisi.Dediğim gibi kitap bana birseyler katmali ve suruklemeli.Teşekkürler şimdiden.

Edit:Olasılıksız kitabını okumadım ama orada kumarın sadece kasanın kazandığı bir oyundan ibaret olduğundan bahsediyordu.Böyle olmalı benim okuyacağım kitaplar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TesladanUtananAdam -- 25 Aralık 2015; 18:00:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alfred adler başlangıç için daha uygun olur bence ve sana freud a oranla daha çok şey katacağını düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Freud okumaya daha başlamadım ama kitap okuma alışkanlığınız olmadığından ağır gelebilir. Ama roman gibi değil de yavaş yavaş okuyup anlamaya çalışmayı deneyin tabii yine de.

Bir de Freud okumadan önce Sofie'nin Dünyası adlı kitaptan "Freud" kısmını okuyabilirsiniz. Kitabı tamamen okursan daha iyi olur tabi. Kitap geçmişten günümüze birçok önemli filozofu ele alıyor. Ama illa Freud diyorsan orayı okuyabilirsin. Freud en sevdiğim kısımlardan biriydi.
    Aşağıda linkten kitabın 486. sayfası pdfde 467. sayfadan "FREUD" başlığıyla başlıyor.
    http://vivo-book.com/blog/slide/Sofinin%20Dunyasi-Jostein%20Gaarder.pdf

Yalnız Freud kısmı dediğim yerden 3-4 sayfa geride başlıyor ama orası romanın kısmıyla alakalı, Freud ile pek değil. O yüzden dediğim yerden başla sen. İleride tamamen okurum dersen spoilera girmesin.
    Ayrıca Freud sayfasının son kısmına kadar da okuma, yine spoilera giriyor. Kitabın "501"olan sayfaya kadar okuyabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rarels -- 26 Aralık 2015; 11:39:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TesladanUtananAdam

Aslında kitap okumayı seven bir insan değilim.Ama birşeyler öğrenmeyi çok severim.Bu yüzden polisiye,korku,dram tarzi roman okumayı tercih etmiyorum.Yani görsel birşeyler izlemek çok daha keyifli geliyor.Fakat geçen Freud'un bir kaç sözünü ve hayatını araştırınca nedense mutlaka okumam gerektiğini düşündüm.Pek kitap okuma alışkanlığım yok ama kitapta bana birseyler karması gerektiğine inanirim..Astrofizik ve Felsefi dusunceleri severim.Freud başlangıç için idealmidir? Ve bu tarz mutlaka ama mutlaka oku diyebileceğiniz kitaplar hangisi? Biliyorsunuz ki bir yazarın bir sürü kitaplari oluyor.Bunlar arasında daha önce okumuş olanlardan tavsiye alabilirim.Sheakspeare,Niecthze(doğru yazmamış olabilirim),Freud,Tolstoy ve geriye kalanlar bir sürü yazar arasında tavsiye ettiğiniz kitaplar hangisi.Dediğim gibi kitap bana birseyler katmali ve suruklemeli.Teşekkürler şimdiden.

Edit:Olasılıksız kitabını okumadım ama orada kumarın sadece kasanın kazandığı bir oyundan ibaret olduğundan bahsediyordu.Böyle olmalı benim okuyacağım kitaplar :)

Stephen king tepkiyi oku mecera zaten benim ilk okuduğum kitap çok sürükleyici başladığım gibi bitti

• quote:

Orijinalden alıntı: TesladanUtananAdam

Aslında kitap okumayı seven bir insan değilim.Ama birşeyler öğrenmeyi çok severim.Bu yüzden polisiye,korku,dram tarzi roman okumayı tercih etmiyorum.Yani görsel birşeyler izlemek çok daha keyifli geliyor.Fakat geçen Freud'un bir kaç sözünü ve hayatını araştırınca nedense mutlaka okumam gerektiğini düşündüm.Pek kitap okuma alışkanlığım yok ama kitapta bana birseyler karması gerektiğine inanirim..Astrofizik ve Felsefi dusunceleri severim.Freud başlangıç için idealmidir? Ve bu tarz mutlaka ama mutlaka oku diyebileceğiniz kitaplar hangisi? Biliyorsunuz ki bir yazarın bir sürü kitaplari oluyor.Bunlar arasında daha önce okumuş olanlardan tavsiye alabilirim.Sheakspeare,Niecthze(doğru yazmamış olabilirim),Freud,Tolstoy ve geriye kalanlar bir sürü yazar arasında tavsiye ettiğiniz kitaplar hangisi.Dediğim gibi kitap bana birseyler katmali ve suruklemeli.Teşekkürler şimdiden.

Tepkiyi burdan alabilirsin ben aldığımda 20 liraydı şimdi düşmüş 13 e bu site güveilirhttp://www.dr.com.tr/Kitap/Tepki/Stephen-King/Edebiyat/Roman/Korku-Gerilim/urunno=0000000059430

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.