Şimdi Ara

SİGORTA YAPTIRMAZSAN KAYBEDERSİN!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
4
Favori
5.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nisan başı sigorta yenileyeceğim. Nisanda yaptırmakla, martta yaptırmak arasında fark olur mu?
    Ayrıca sigorta ve kasko için uygun teklif alabilirim.
  • nightmare hocam bazı sigortalılar çok zengin oluyor sigorta yapmaya gerek duymuyor bi araca çarpsın kendi aracında 4 5 000 tl hasar olsa ne olur bi Çek keser olur biter zengin ya sigorta yaptırmıyor :) neymiş efendim sigorta şirketlerine kızdım gecen sene 600 ödedim bu sene niye 750 oldu bende yaptırmıyorum diyor böle insanlara gâvura kızıp oruç bozanlar deniyor :) sanki sigorta şirketi çok üzülecek yaptırmadı diye ruhu bile duymaz bir insan ne yaparsa kendine yapar kimseye bir etkisi olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Nisan başı sigorta yenileyeceğim. Nisanda yaptırmakla, martta yaptırmak arasında fark olur mu?

Evet mart bitmeden yaptırmak ile nisanda yaptırmak arasında çok oynar mı acaba?
  • maltepede yeriniz tam neresi.adres olark yazmıssınız da pek anlamam öyle :D yabancıya gıtmesin madem forumdan birileri ekmek yesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delta-epsilon

quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Nisan başı sigorta yenileyeceğim. Nisanda yaptırmakla, martta yaptırmak arasında fark olur mu?

Evet mart bitmeden yaptırmak ile nisanda yaptırmak arasında çok oynar mı acaba?

Nisan ayı fiyatları için birşey söylemek imkansız ama kasko ise martta girilip teklifte bırakılır . Nisanda tekrar bakılır hangisi uygunsa onu onaylarsınız.
  • Trafikte fark oluyor günlük değişkendir trafik fiyatları. Kasko teklifinin 15 gün geçerlilik süresi var erken fiyat alındığı zaman daha uygun çıkabiliyor. Bize araç bilgilerinizi yollarsanız sizin için bir çalışma yapabilirim.
  • Maltepe adatepe ışıklardayız , aysegul@maltepesigorta.com.tr adresinden ulaşırsanız daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
  • Kaskoda %60 indirimim var. Bu yıl full kaskoya 600 TL ödedim. Yaklaşık 20 yıldır aralıksız kasko yaptırdım, eğer bu sene fiyatlarda anormal bir artış ve %60 indirimime dokunulduğunu görürsem hiç düşünmem iptal eder bir dahada yaptırmam. Trafik sigortası ile yola devam. Zaten bu ülkede sigorta sistemine akıl sır erdirmek güç, Kaskom var ise neden trafik sigortası mecburiyetim oluyor! Yıllardır sorar dururuz bu soruyu.
  • Trafik sigortası üçüncü kişilere verilecek zararları karşılarken, kasko sigortasında üçüncü kişilere verilecek zararlar ile birlikte sigorta yaptırılan aracın ve içindekilerin uğrayacağı zararlar da teminat altına alınır. Bir başka ifadeyle, bir kaza durumunda sürücü kendi arabasında oluşacak zararı, trafik sigortasından karşılayamaz. Bu amaçla mutlaka kasko sigortası yaptırması gerekir. Ayrıca şunu da söylemek gerekir ki zorunlu trafik sigortasında araç türüne bağlı olarak bedensel veya fiziksel hasara görefarklı üst limitlerle teminat sağlanmaktadır. Dolayısıyla gerçekleşen zarar eğer bu üst limitleri aşıyorsa, aşan kısımda, yine zarara neden olan araç işleteninin sorumluluğundadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maltepe Sigorta

Trafik sigortası üçüncü kişilere verilecek zararları karşılarken, kasko sigortasında üçüncü kişilere verilecek zararlar ile birlikte sigorta yaptırılan aracın ve içindekilerin uğrayacağı zararlar da teminat altına alınır. Bir başka ifadeyle, bir kaza durumunda sürücü kendi arabasında oluşacak zararı, trafik sigortasından karşılayamaz. Bu amaçla mutlaka kasko sigortası yaptırması gerekir. Ayrıca şunu da söylemek gerekir ki zorunlu trafik sigortasında araç türüne bağlı olarak bedensel veya fiziksel hasara görefarklı üst limitlerle teminat sağlanmaktadır. Dolayısıyla gerçekleşen zarar eğer bu üst limitleri aşıyorsa, aşan kısımda, yine zarara neden olan araç işleteninin sorumluluğundadır.

Bunları elbetteki biliyoruz. Araç sahiplerinin kasko dışında bir de trafik sigortası yaptırması için zorlanmasını anlayamıyorum. Şimdi bu sene kaskoya 600 TL verdim, ayrıca birde trafik sigortasına 240 TL. İndirim olmamış olsa her ikisi için bu rakam 1500 TL aşacaktı. Kasko şirketleri vatandaşı mağdur edecek belkide kasko yaptırmaktan vazgeçirtecek fiyat arttırımına gitmek yerine devlete; kasko yaptıranlardan kaldırın şu trafik sigortası saçmalığını dese. vatandaş olarak bizlerin toplanıp hak aramamız pek ciddiye alınmıyor ama sigorta şirketlerinin bir araya gelip bunu dile getirmesi daha kolay olurdu.

• quote:

Trafikte fark oluyor günlük değişkendir trafik fiyatları. Kasko teklifinin 15 gün geçerlilik süresi var erken fiyat alındığı zaman daha uygun çıkabiliyor. Bize araç bilgilerinizi yollarsanız sizin için bir çalışma yapabilirim.

Tabiki sizin şirketinizde öyle olabilir ben bizim şirketi varsayarak söyledim kusura bakmayın 30 gün geçerlilik süresi var. 30 gün geçtikten sonra otomatikman şirket siler. Ama bu 2013 nisan ayı çok istisna bir ay bu ay için teklif durumu nasıl olur bilinmez.
  • quote:

Trafikte fark oluyor günlük değişkendir trafik fiyatları. Kasko teklifinin 15 gün geçerlilik süresi var erken fiyat alındığı zaman daha uygun çıkabiliyor. Bize araç bilgilerinizi yollarsanız sizin için bir çalışma yapabilirim.

Hangi bilgileri yollamamız gerekiyor?
  • tc numaranızı plaka ve ruhsatta tc nin yazdığı sayfada bulunan belge seri no 2 harf 6 rakamdan oluşur
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Kaskoda %60 indirimim var. Bu yıl full kaskoya 600 TL ödedim. Yaklaşık 20 yıldır aralıksız kasko yaptırdım, eğer bu sene fiyatlarda anormal bir artış ve %60 indirimime dokunulduğunu görürsem hiç düşünmem iptal eder bir dahada yaptırmam. Trafik sigortası ile yola devam. Zaten bu ülkede sigorta sistemine akıl sır erdirmek güç, Kaskom var ise neden trafik sigortası mecburiyetim oluyor! Yıllardır sorar dururuz bu soruyu.

hasar yapmadığınız sürece kmse sizin indiriminize dokunmaz böyle birşeyy kesinlikle olamaz kasko yaptırıp yaptırmamak size kalmış ama şunu belirtmeden geçemicem kaskoya 600 700tl gibi para veriyorsunuz karşılıgında araç pert olursa araç değeri kadar para alıyorsunuz misal 600tl karşılığı 20.000

10yıldır bu sektör çindeyim okadar çok değişik olayla karşılaştım ki ben kaza yapmam diyen kim varsa kaza yaptı brdaha kasko yaptırmam diyenler geldi yaptırdı benim anlamakta güçlük çektiğim olay şu, sigaraya gnlük 10tl veriliyor ayda 300tl yapar 12 ayda 3000tl gibi rakama tekabül ediyor kimse ses etmeden içiyor zehirleniyor ama iş kaskoya gelince aylık 100 150 tl rakam çok görünüyor ben bunu anlamıorum sigaraya daha fazla para veriyor yada alkole ama kaskoya gelince olmazzzzz çok yüksek burda tezatlık var

• quote:

Orijinalden alıntı: aloneleon

quote:

Kaskoda %60 indirimim var. Bu yıl full kaskoya 600 TL ödedim. Yaklaşık 20 yıldır aralıksız kasko yaptırdım, eğer bu sene fiyatlarda anormal bir artış ve %60 indirimime dokunulduğunu görürsem hiç düşünmem iptal eder bir dahada yaptırmam. Trafik sigortası ile yola devam. Zaten bu ülkede sigorta sistemine akıl sır erdirmek güç, Kaskom var ise neden trafik sigortası mecburiyetim oluyor! Yıllardır sorar dururuz bu soruyu.

hasar yapmadığınız sürece kmse sizin indiriminize dokunmaz böyle birşeyy kesinlikle olamaz kasko yaptırıp yaptırmamak size kalmış ama şunu belirtmeden geçemicem kaskoya 600 700tl gibi para veriyorsunuz karşılıgında araç pert olursa araç değeri kadar para alıyorsunuz misal 600tl karşılığı 20.000

10yıldır bu sektör çindeyim okadar çok değişik olayla karşılaştım ki ben kaza yapmam diyen kim varsa kaza yaptı brdaha kasko yaptırmam diyenler geldi yaptırdı benim anlamakta güçlük çektiğim olay şu, sigaraya gnlük 10tl veriliyor ayda 300tl yapar 12 ayda 3000tl gibi rakama tekabül ediyor kimse ses etmeden içiyor zehirleniyor ama iş kaskoya gelince aylık 100 150 tl rakam çok görünüyor ben bunu anlamıorum sigaraya daha fazla para veriyor yada alkole ama kaskoya gelince olmazzzzz çok yüksek burda tezatlık var

• quote:

tc numaranızı plaka ve ruhsatta tc nin yazdığı sayfada bulunan belge seri no 2 harf 6 rakamdan oluşur

P.M gönderdim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aloneleon

quote:

Öyle bir anlatım tarzı ki sanki amme hizmeti yapılıyor bizde nankörlük ediyormuşuz gibi. % 60 indirimle 600 TL veriyorum bu 20 yıldır kasko yaptıran birinin elde ettiği doğal bir hak , olmamış olsa 1300 TL ödeyecektim ki bu da sizin için eminim yeterli değil. Diğer vermiş olduğunuz örneklere değinmeyeceğim. Ciddiye alınacak yanları yok. Ayrıca sizin vatandaşın birikimleri için yapmış olduğunuz hesaplama tanıdık geldi. Bunların düşünülüp hesaplamalar yapıldığını bilmek bile vatandaşa ne gözle bakıldığını açıklıyor. Millet yemesin içmesin arttırdığı üç beş kuruşu bu gibi amme! hizmeti yapan kurumlara aktarsın. Ne güzel bir çözüm. Kusura bakmayın ama sigorta şirketleri önce kendilerine, yetki verdikleri kişilere dikkat etsin kontrol etsin. Bunların yarattığı zararları halka fatura etmek ne derece doğru?

• trafik te çok zarar neden kaza yapıyorsunuz vuran kişi kaçtı kaskonuzda yok hemen ark aracıyla tutanak tutuyorsunuz uyduruk bir şekilde hasar tazmin ediliyor bunu yapan çok kişi var önceden kazalarda tedavi masraflarını SGK karşılardı ama devlet bunuda sigorta şirketlerine yükledi haliyle poliçe başına yaklaşık 70tl ek ödeme bindi bunlar neticesinde fiyatlar yükseldi ama esas artış uyduruk hasarlardan dolayı oldu birbaşkasının uyanıklığını biz ödüyoruz toplum olarak herşeyin üçkağıdına kaçıyoruz artık sistem değişecek ama hatalı araç kullanıyorsa ceza yiyorsa sigortası yüksek çıkacak ehliyete yansıtacaklar isyan etmekte vatandaş olarak haklıyız artık bu trafik bıktırdı geçen gün bi trafik poliçesi vardı geçen yıl 600 tl ödedi kamyon araç 2 hasar yaptı bu sene en uygun 2300 çıkıyor 8000tl fiyat verenler oldu el insaf yani %20 ceza var amA onların matematiği ile bizimki tutmuyor :) bize ilkokulda matematik yanlış öğretilmiş demekki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

tc numaranızı plaka ve ruhsatta tc nin yazdığı sayfada bulunan belge seri no 2 harf 6 rakamdan oluşur

merhaba çok yakında sigortacılıkla ilgili bir kısa film yarışması sonuçlanacak ve bana bir iki destek fikir lazım. Siz birkaç motto söyleyebilir misiniz?
  • Bu eski model araçların sigorta fiyatları yükselecek muhabbeti nedir peki ? Varmı bir bilginiz ?

91 model Kartal varda bende

Alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.