Şimdi Ara

SİGORTA YAPTIRMAZSAN KAYBEDERSİN!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
4
Favori
5.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gözünün sevim kazanmasanız zarar etseniz 1 dk durmasanız yalan konuşmanın işi abartmanın alemi yok.
  • Neyse Gene En Başa Döneceğiz Gibi o Nedenle Bu Son Mesajımdır.
  • @cavador

amaç bağcıyı dövmek olunca ne desek boş ,bırakın hizmet almayı parasıyla ağzımızın payını veriyorlar

ne günlere kaldık ,eskiden para karşılığı hizmet vardı şimdi fırça yiyoruz ilerde bunlar dayak bile atarlarsa şaşmayacağım

bu sistem çökmüş isteyen istediği kadar savunsun,gerçi sistemi dahi konuşturmuyorlar ya neyse
  • Arkadaşlar zorunlu trafik sigortalarındaki soygunu protesto ediyoruz...

http://www.facebook.com/groups/123408697845762/
  • Ya çok özür dilerim bütün arkadaşlarımdan konuyla alakası yok ama 50 yaşına gelip bu konuyla ilgili hiçbir okul okumayıp ufacık bir bilgisi olmayıp trollük yapanlar var.

Bir arkadaşımız da yaptığı primle hasar oranını düşmüş yeak yeağ Kar etmişsiz hani zarar etmiştiniz diyenler var.
    Yahu kardeşim , ya bi düşün bu adamların hiç mi çalışanı yok hiç mi masrafı yok hepsinin bölge müdürlüğü var hiç mi yemeği suyu çayı çorbası kırtasiye masrafı yok hiç mi çalışan maaşı yok acentelere ödediği komisyon yok.
    Servislere ödediği anlaşma paraları . . .
  • Sigorta yaptırmak, ancak sigorta bedeli makulse mantıklıdır. Aksi takdirde sigortaya senelik 1500 - 2000 TL gibi rakamlar vermek bana mantıklı gelmiyor.
  • Hocam 100 mt 2 üsküdar da bulunan bir ev için 100000 tl değerli, 15000 tl eşya bedeli karşılığı konut sigortası teklifi verir misiniz?
  • KONUT SİGORTALARINDA İNANILMAZ İNDİRİMLERDEN FAYDALANMAK İÇİN MUTLAKA İRTİBATA GEÇİN.

Konut poliçeleri için sadeece DONANIM HABER üyelerine özel, bize DONANAIM HABER den ulaşanlar için %70 varan indirimler için tarafımıza mesaj atmanız yeterlidir.

Poliçe yaptıran herkese hediye kampanyamız başlamıştır.
    Hediyeleriniz poliçeniz ile birlikte kargo ile gönderilecektir.
  • mayıs ayında aldığım mazda 323 90 model aracın vakit bulamadığımdan dolayı sigortasını yaptıramamıstım.Sirketinizi aradım ve en düsük 1200 lira fiyat çıkardılar aksa sigortadan.Baska bir sigorta sirketini aradım halk sigortadan 1000 lira fiyat çıkardılar.Bu kadar fark olmasının nedeni nedir ve 1000 liraya yaptırayım mı yoksa daha düsük bulabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

mayıs ayında aldığım mazda 323 90 model aracın vakit bulamadığımdan dolayı sigortasını yaptıramamıstım.Sirketinizi aradım ve en düsük 1200 lira fiyat çıkardılar aksa sigortadan.Baska bir sigorta sirketini aradım halk sigortadan 1000 lira fiyat çıkardılar.Bu kadar fark olmasının nedeni nedir ve 1000 liraya yaptırayım mı yoksa daha düsük bulabilir miyim?

Her firma farklı fiyat verir . Teminatlarının aynı olmasına dikkat edin daha ucuz veren firmalarda olabiliyor. İsterseniz bilgilerinizi yollayın tekrar fiyat çalışıyım sizin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maltepe Sigorta

quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

mayıs ayında aldığım mazda 323 90 model aracın vakit bulamadığımdan dolayı sigortasını yaptıramamıstım.Sirketinizi aradım ve en düsük 1200 lira fiyat çıkardılar aksa sigortadan.Baska bir sigorta sirketini aradım halk sigortadan 1000 lira fiyat çıkardılar.Bu kadar fark olmasının nedeni nedir ve 1000 liraya yaptırayım mı yoksa daha düsük bulabilir miyim?

Her firma farklı fiyat verir . Teminatlarının aynı olmasına dikkat edin daha ucuz veren firmalarda olabiliyor. İsterseniz bilgilerinizi yollayın tekrar fiyat çalışıyım sizin için.

hocam bilgileri gönderdim bir de teminatlarının aynı olmasına dikkat edin demissiniz nedir bu teminatlar?

• 06 plakalı 2004 TDİ polo basiclıne 75 HP(dizel) trafık sigortası yaptırdım.Axa sigortadan ama politikasından uyuz oldum 440 TL iken 34 İstanbul plakaya çevirip zeyilname yaptıklarında 180 fark alması hiçte adil değil amaç bu nasılsa bizden aldı geri iade hakkıda yok denilerek 180 TL fark aldı.Bu normalmi sayın sigortacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: carso

06 plakalı 2004 TDİ polo basiclıne 75 HP(dizel) trafık sigortası yaptırdım.Axa sigortadan ama politikasından uyuz oldum 440 TL iken 34 İstanbul plakaya çevirip zeyilname yaptıklarında 180 fark alması hiçte adil değil amaç bu nasılsa bizden aldı geri iade hakkıda yok denilerek 180 TL fark aldı.Bu normalmi sayın sigortacı

Büyük şehirlerde fiyat artışı oluyor kaza riskinden dolaya İstanbul da en çok hasarı olan bir şehir .Bu yüzden sigortada en yüksek fiyatı hep İstanbul alır.
  • quote:

06 plakalı 2004 TDİ polo basiclıne 75 HP(dizel) trafık sigortası yaptırdım.Axa sigortadan ama politikasından uyuz oldum 440 TL iken 34 İstanbul plakaya çevirip zeyilname yaptıklarında 180 fark alması hiçte adil değil amaç bu nasılsa bizden aldı geri iade hakkıda yok denilerek 180 TL fark aldı.Bu normalmi sayın sigortacı

Takdir edersiniz ki Ankara ile İstanbulun nüfusu arasında çok büyük fark var İstanbulda gün içerisinde 20 milyona yaklaşan bir nüfus artışı ve aynı oranda araç artışı var. Buna göre tabi risk de artıyor bu nedenle fiyatlar daha yüksek . Ama atıyorum gidip de Konya plakası alırsanız o da düşük çıkacaktır.
  • quote:

quote:

Büyük şehirlerde fiyat artışı oluyor kaza riskinden dolaya İstanbul da en çok hasarı olan bir şehir .Bu yüzden sigortada en yüksek fiyatı hep İstanbul alır.

Aynı araca zeyilname yaparken sigortanet.com dan sorguladığımda aynı plaka 34 plakaya göre sorguladığımda 554 TL yazıyordu ?

ekran görüntüsünü atıcam yakın zamanda sorguladığım görüntüyüde koyacağım suan teklif vermıyor ama yapıcam bende biliyorum fark olacağını ben bu uçurumu aynı plaka vermeleri düpe düz elimdesin ne istersem vereceksın demektır

• quote:

quote:

bu durum yeni sistemde aynen devam edecek mi yoksa plaka indirimi kalkacakmı ?
  • Sevgili sigortacı arkadaşım Atalarımız büyüklerimiz ne güzel söylemiş
    BİR NÜSÜBET BİN NASİHATTAN İYİDİR diye. Umarım hiç bir arkadaşım bir nusbetle uynmaz hasarı olmaz kaza geçirmez. ama burası Özellikle İstanbul ve ehliyetler genelde insanların ofisine evine bulunduğu yere teslim geliyor (söz meclisten dışarı tabiki hakkıyla alanlarda yok değil)kimseninde kurallara uymak gibi bir alışkanlığı yok. Gurbetçi vatandaş senede bir kere ülkesine tatile gelir kapukuleye kadar sağsalim gelir Türkiye sınırlarını girdikten sonra kaza yapar genelde. Burası Türkiye açın akşam mobese nin çektiği kazaları izleyin hiç aklınıza gelmeyecek şekilde kazalar olmakta. Bunları bilip dişinden tırnağından ayırdığın parayla aldığın aracın için kasko parasını hesaplamak ne derece doğrudur bilemem varın siz düşünün.

Bu kadar yazdım ben sigortacımıyım tabiki hayır ama doğu olanın bu yazdıklarım olduğuna inandığımdan yazdım. Ayrıca sigortacı arkadaştanda komisyon felan almadığım gibi tanımıyorumda.:))

Kazasız ve belasız günler dilerim.

• Kim ne derse desin,nasıl savunursa,nasıl açıklarsa açıklasın.
    Değişmez gerçek,tüketicinin cebinden bu sene sigorta adı altında %50 ila %100 fazladan para çekildiği aşikar.
    Kendi adıma KAZIKLANDIGIMI (TARTIŞILMAYACAK KADAR net ve kızgın olarak) hissetmekteyim.
    Lanet ederek trafik sigortasını mecburen yaptıracagım.(2 gün sonra) ama kasko benden uzak olsun.
    Sakın sahte kaza raporları yüzünden oluyor masallarına da inanmayın.
    Ev ,saglık sigortalarında ki artışlar bunun yanıltıcı savunma oldugunun kanıtıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incele

Kim ne derse desin,nasıl savunursa,nasıl açıklarsa açıklasın.
    Değişmez gerçek,tüketicinin cebinden bu sene sigorta adı altında %50 ila %100 fazladan para çekildiği aşikar.
    Kendi adıma KAZIKLANDIGIMI (TARTIŞILMAYACAK KADAR net ve kızgın olarak) hissetmekteyim.
    Lanet ederek trafik sigortasını mecburen yaptıracagım.(2 gün sonra) ama kasko benden uzak olsun.
    Sakın sahte kaza raporları yüzünden oluyor masallarına da inanmayın.
    Ev ,saglık sigortalarında ki artışlar bunun yanıltıcı savunma oldugunun kanıtıdır.

aynen katılıyorum arkadaşım fiyat artışları çok yüksek birde devletın zorunlu tuttuğu için koydukça koyuyor bizde dürütlük hiç olmaz ve sonra neden adam gıbı sözünde duran adam yok derler bunu siz yaratıyorsunuz ondan sonra dürüt adam kalmaması doğal tabıkı her iş bir çarktır ve kısır döngüdür mutlak gelir sanada dokunur.

• sigortacıları savunanlar kendilerine % 50 ila 100 arası gelen zammı görünce çok merak ediyorum ne yapacaklar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1414 -- 31 Mart 2013; 22:41:11 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.