Şimdi Ara

SİGORTA YAPTIRMAZSAN KAYBEDERSİN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
4
Favori
5.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sigorta yaptırmayacak kadar zengin değilsin, yaptırmazsan kaybedersin!!!

Teminatlarını güvence altına almak ve bunu uygun fiyata yapmayı kim istemez.
    Kampanyalarımız ve uzmanlığımızdan faydalanmak için, mutlaka irtibata geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maltepe Sigorta -- 11 Mart 2013; 10:14:05 >

• Mayıs ayında sigorta süren doluyor o zaman sizden hem sigorta hem kasko teklifi almayı düşünüyorum.
  • Plakanızı ve TC kimlik numaranızı göndermeniz halinde bilgileriniz takibimize alınır, poliçenizin günü gelmeden size teklifleriniz sunulur
  • Ben sigorta yaptırmadım memnunum :)
  • bana sadece şunun cevabını verin sizden kasko yaptırayım..

gecen sene 900 tl ye yaptırdığım kaskoyu hasarsızlık oldugu halde butun kasko firmaları 1100 tl üzerinde fiyat veriyor..butun kasko firmaları kendi aranızda oturup konuşup fiyatalara bu sene %50 zam yapalım üzerinden de %30 hasarsızlık indirimi yapalım mı diyorsunuz gercekten merak ediyorum..
  • Kasko fiyatlarına yansıyan zamları sigorta şirketleri değil, reasürans birliği ve hazine müsteşarlığı belirler.

Bundan sonra;

1 Nisan’dan itibaren sigorta şirketleri artık ‘full kasko’, ‘süper kasko’ adı altında farklı ürünler satamayacak. Yeni uygulama ile şirketler; dar kasko, kasko, genişletilmiş kasko ve tam kasko olmak üzere 4 farklı sigorta ürününü sigortalılara sunacak. Buna göre sınırlı teminat almak isteyenler dar kasko, çarpma, çarpılma, hırsızlık, yangın gibi klasik teminatları almak isteyenler kasko, klasik teminatlara ek olarak isteğe bağlı farklı teminatları isteyenler genişletilmiş kasko, aracını her türlü riske karşı sigortalamak isteyenler ise tam kasko sigortasını seçebilecek.

Peki, kaskodaki bu değişiklikler primlere nasıl ve ne şekilde yansıyacak?

Son yıllarda kasko sigortasından zarar eden sigorta şirketleri bir taraftan primleri artırırken, diğer taraftan da kendi tamir zincirlerini kurup araçlarda orijinal değil de muadili parça kullanarak maliyetleri azaltmaya çalışıyorlar. 1 Nisan’dan sonra ise sigorta şirketleri kasko sigortasında farklı fiyat uygulamak durumunda kalacaklar. Özellikle Hazine’nin, hasar durumunda aracın nerede onarılacağını ve onarım sırasında orijinal parça kullanıp kullanılmayacağının sigortalı ile anlaşılarak, poliçeye yazılmasını zorunlu kılması; farklı fiyatlar ortaya çıkartacak.

YÜZDE 50 YÜKSELEBİLİR

Örneğin, tüketici kasko yaptırırken, hasar halinde onarımın yetkili servislerde yapılmasını ve mutlaka orijinal parça kullanılmasını isterse; kasko sigortasının fiyatı bugünkünden yüzde 50 daha yüksek olacaktır. Aynı zamanda pahalı otomobil markalarının kaskosunda fiyatlar ikiye katlanacak.

Sigorta şirketleri ise, kendi tamirhanelerinde onarım yapılması ve orijinal değil de eş değer parça kullanmaları halinde kasko poliçesinde ciddi indirimler gidecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maltepe Sigorta

Sigorta yaptırmayacak kadar zengin değilsin, yaptırmazsan kaybedersin!!!

Teminatlarını güvence altına almak ve bunu uygun fiyata yapmayı kim istemez.
    Kampanyalarımız ve uzmanlığımızdan faydalanmak için, mutlaka irtibata geçin.

Reasürörünüz kim acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunay34bg

Ben sigorta yaptırmadım memnunum :)

elbet birgün sigorta yaptırıcaksnız :)
  • Şimdiye kadarki kayıplarım sigorta maliyetinden çok çok daha az. Bu demek oluyor ki sigorta sistemi çalışmıyor, belki riskler belki de yolsuzluklar fazla olduğu için sigorta maliyetleri faydasından daha yüksek.

Madem sistem şeffaflaşıyor, o halde kendi risklerini finanse edip, teminat kadar likit bulunduranlar için sigorta zorunluluk olmaktan da çıkarılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aloneleon

quote:

Orijinalden alıntı: tunay34bg

Ben sigorta yaptırmadım memnunum :)

elbet birgün sigorta yaptırıcaksnız :)

En son plaka küçük şehire kayıtlı olduğundan 169 TL ye sigorta yaptırdım.Bu sene yaptırmayı düşünmüyorum,yaptırmaz isek ne gibi bir sorunla karşılaşırım ? MTV vergisi gibi faiz binme durumu,haciz vb. durumlarla karşılaşırmıyım ? Şu ana kadar kaza kaydım hiç yok,sadece her yıl sigortacılar oturdukları yerden zengin oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 12 Mart 2013; 19:47:10 >
  • Sigorta poliçe fiyatları böyle gider ise ben kasko ile devam ederim be gülüm onuda devletin şirketinden alırım ki özel şirketler acından ölsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Şimdiye kadarki kayıplarım sigorta maliyetinden çok çok daha az. Bu demek oluyor ki sigorta sistemi çalışmıyor, belki riskler belki de yolsuzluklar fazla olduğu için sigorta maliyetleri faydasından daha yüksek.

Madem sistem şeffaflaşıyor, o halde kendi risklerini finanse edip, teminat kadar likit bulunduranlar için sigorta zorunluluk olmaktan da çıkarılabilir.

Bildiğim kadarıyla örnek veriyorum 1 yıl sigorta yaptırmadım 500 liraydı atıyorum sigortam. 2 yıl bu cezayla 800 oldu. sonraki yılda 800 sonra takip eden her yıl 800.. yani 2. yıldan sonrası kar
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

Sigorta poliçe fiyatları böyle gider ise ben kasko ile devam ederim be gülüm onuda devletin şirketinden alırım ki özel şirketler acından ölsün.

Davulun sesi karşıdan hoş gelirmiş herkes birilerini oturduğu yerden para kazanıyor sanıyor ama burada esas oturan bunu diyen galiba böyle Birşey dediğine göre herkesi oturuyor sanıyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış kişiye alıntı yaptık pardon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistem bizi soymaya kalkarsa bizde illegal yollara başvururuz.ben de sigorta yaptırmayacağım artık...
  • tamam panpa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laptop arası köfte

sistem bizi soymaya kalkarsa bizde illegal yollara başvururuz.ben de sigorta yaptırmayacağım artık...

Allah korusun yarın birgün 100.000 euroluk bir araca vurursan soymayı illegali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare667

quote:

sistem bizi soymaya kalkarsa bizde illegal yollara başvururuz.ben de sigorta yaptırmayacağım artık...

Lüks araca vurursak sigortada hikaye olur.Sigortadan ödenecek olan 25 bin lüks araç için devede kulak değil midir?Sigorta elbette gerekli ama işin içine lüks araç girerse sigortada kurtarmaz.Lüks araçlardan uzak durmakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord66

quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare667

quote:

Lüks araca vurursak sigortada hikaye olur.Sigortadan ödenecek olan 25 bin lüks araç için devede kulak değil midir?Sigorta elbette gerekli ama işin içine lüks araç girerse sigortada kurtarmaz.Lüks araçlardan uzak durmakta fayda var.

ben de sana vurdun pert ettin demiyorum ki . vurdun aynası kırıldı . AYnası bile 1500 lira .

• quote:

Orijinalden alıntı: aloneleon

quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

Sigorta poliçe fiyatları böyle gider ise ben kasko ile devam ederim be gülüm onuda devletin şirketinden alırım ki özel şirketler acından ölsün.

Davulun sesi karşıdan hoş gelirmiş herkes birilerini oturduğu yerden para kazanıyor sanıyor ama burada esas oturan bunu diyen galiba böyle Birşey dediğine göre herkesi oturuyor sanıyor :)

Sigorta şirketleri ne yapıyor ? teminat alıyorlar evet kaza yapıyor adam poliçesi 200 iken 500 oluyor ama ben kaza yapmıyorum 200iken neden 50 olmuyor?da hasarsızlık indirimi dahilş 360 lira fiyat veriyorlar ben en son 600e yaptırdım kaskomu tamirat dahil neden kasko şirketim herkesin mecbur olmadığı bu hizmetinden para kazanırken trafikteki her aracın yaptırması zorunlu trafik sigortası poliçesinden kazanamadıklarını idda ediyorlar??

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.