Şimdi Ara

Sigortam.net e güvenmeyin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır araç sahibiyim bir kere sigortam.net ile araç sigortası yaptırdım 9 ayın ardından ev almak niyetiyle aracımı sattım ve noterin verdiği araç satış sözleşmemle sigortam.net e başvuruda bulundum bana 10 eylülde kalan sigorta parasının hesabıma yatacagı hakkında sms geldi ancak 24 eylül itibariyle para hesabıma gelmedi. Sigortam neti 15 gündür arıyorum ilgili birimden telefonu hiç kimse açmıyor

, sigorta yaptırcak biri gibi tuşladıgımda açan kişi sadece sigorta sattıgını yardımcı olamayacagını soyleyip ilgili birimie aktarıyor ve 15dk telefonda kalmama ragmen kimse açmıyor ve hat düşüyor. Kendilerini şikayetvar dan şikayet ettim aradık yazmıslar beni kesinlikle aramadılar,resmi mail adreslerine mail attım durumumu anlattım tenezzül edip cevap dahi vermediler. Özellikle kendime muhatap bulamıyorum. Paramda bu adamlarda kaldı ne yazık ki. Bu siteden sigorta kasgo yaptırmayı düşünenler tekrar düşünsün derim.

not:(kasgomu normal sigortacıya yaptırdım aracı sattıgım gibi iban isteyip hesabıma kalan parayı yatırdılar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radef -- 24 Eylül 2024; 19:2:49 >

• sigortam.netten sigorta yapsanız da o kurum asıl sigorta kurumları üzerinden sigorta yapar. axaoyak grupama vs gibi. sizin poliçeniz ne ise, orasının çağrı merkezi ile irtibat kurun

• Ben 2 hafta önce aracımı sattığım içim iptal ettim 9.500 tl ertesi gün iade geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigortacı dediğin kanlı canlı olur. Gderim/Ararım anında çözer/halleder.

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

policemi siteden kaldırmıslar tekrar erişemiyorum hangi firma olduguna bir yerden bakma şansım warmı?

• radef kullanıcısına yanıt
    www.turkiye.gov.tr
    Trafik Poliçe ve Hasar Bilgileri Sorgulama
    https://www.turkiye.gov.tr/sbm-trafik-police-sorgulama?hizmet=Ekrani

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Şikayet yazın mutlaka yanlarına kalmasın. Sadece ulaşamama bile çok büyük şikayet sebebi. Şikayet olmadıkça aynen devam edecekler. Yüzde beş bile değişseler toplum yararına güzel bir şey.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKTİCARET.NET 'E DİKKAT
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sahin1001 S kullanıcısına yanıt

police numaramı buldum teşekkürler turkıye sigortayı arıyorum telefonla yine açan yok:) siteye giriş yapmayı deniyorum tc tel yazıyorum hesabınız yok diyor. Başvuru formundan durumumu yazdım ve mail olarakta resmi mail adreslerine ilettim bakalım akibeti ne olacak. Ben paranın miktarında degilim 420TL gibi bir para ancak benim durumumda olupta allah bilir kaç kişi paralarını bu şirketlere bırakıyor. 15 Gündür uğrasıyorum ve sonuc alamadım. Bu sigorta şirketlerin daha iyi denetlenmesi ve vatandaşın haklarını bu şirketlere bırakılmaması gerektiği kanatindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radef -- 25 Eylül 2024; 17:52:1 >
  • Trafik sigortamı aracı sattığım için iptal ettim, 15 dk içerisinde karta iade ettiler. Şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.