Şimdi Ara

Sigortasız araç ile kaza yaptım Acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara'da bağlantı yolundan Ana Yola girerken 4 lüleri açmış bir ticari ye yerlerin de yağmurdan kaygan olması sebebiyle arkadan hafîf bir şekilde vurdum ancak durduğu yer durulacak gibi bir yer değil neyse bir baktım ticari servisten 10 15 kişi indi ben tekim şöför 1 milyar ver baş git dedi bende o iş öyle olmaz dedim ancak sigortam yokmuş sonradan uyandım araç benim değil aile şirketinin bende dedim sen servis çekiyorsun yağmurda yağıyor şimdi git hallederiz tâbi oda Bir kaza tutanağına yazdırdı su araca arkadan vurdum diye ama karalama gibi bir şeydi ayrıldık oradan ben gidip hemen sigorta.yaptirdim kaza tutanağinada salak Gibi sigortas yapıldıktan 1 gün sonra olmuş gibi gösterdik benim sigorta şirketi ödeme yapmıyor arabasına vurduğunum şahıs ya sık boğaz ediyor cepten öde diye ödeyeceğim diyorum ancak laf anlamıyor mahkemeye verecek mis beni mahkeme de ne olur yardım edin lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıkıntılı

• Ben paradan kaçıyorum ancak sık boğaz ediyor elinde yalandan hazırlanmış tutanaktan başka bir şey Yok üstüne üstlük aracı kaskoluymuş Allah'ın işi işte o gün işi olmasa çok uğraştırrdi beni mahkemeden bir şey çıkarmı acaba şahidi var ancak ben orada biz anlaştık 3 5 bir şey verdim desem bunu yapmak istemiyorum ama zorluyor

• Arkadaş geçmiş olsun da adamın aracının kaskosu var diye arkadan vurduğun arabayı kaskosunu bozup neden kendisi yaptırsın ? Sigortasız yola çıkarak en büyük hatayı yapmışsınız
  • Araç benim değil bende bilmiyordum sigortasının olmadığını toplam 1000 TL lik bir masraf

• anlattığın kadarıyla kusur senin. adam isterse vurdu kaçtı diye muamele yapar üstüne birde ondan başın ağrır. adamı ara ben kendi servisimde yaptırıcam de. git bir ustayla anlaş yaptır bitsin.
  • Suç bende ama onda da kusur var sağdan ikinci şeride çekmiş yakmış dortluleri yol zaten 3 şerit durulmaz yerde durmuş tutanak tanzim ben kabullendim ama dosyayı geri aldı benim Sigorta şirketi mahkemeye veririm sahtekarlık tan diyince almış dosyayı ben paranı vericem diyorum aç gözlülük yapıyor benden para alicak kaskodan da aracını yaptiricak ben öğrenciyim onun iki günde kazandığı parayı ben Bir ayda Zor görüyorum benim küçük batuyu alır ancak istediğine şikayet etsin elden verdim derim geçerim

• burada senin başın ağrır adam uğraşırsa ama tabi ödememekte senin tercihin. uğraşırsa aracın kayıtlı olduğu şirketten dava masrafları dahil tahsil eder.
  • madem ki haksız olduğunun farkındasın, orta yolu bulmaya çalış
  • Bakın kusur büyük bölümü bende ancak ondan da kusur var ayrıca birlikte tuttuğumuz tutanak ne kazanın olduğu yer ne tarih hiç biri doğru değil kazanın olduğu günün ertesi günü olmuş Gibi gösterdik KAZA günü sigorta yoktu araçta ve bu tutanak sigortadan geri alındı karşı tarafı korkutmuslar dava açarız diye oda geri çekmiş karşı tarafın elinde sahte olduğu anlaşılmış ve geri alınmış bir tutanaktan başka bir şey yok bir fotoğraf bile Yok ve kaza olalı bir ayı geçti verse beni mahkemeye ben birliktelik tutanak hazırladık ama arkadaş yan çizdi desen ki öyle oldu ankasmistik ama geri çekti dosyayı ne çıkabilir mahkemeden ben art niyetli değilim ancak şahıs paradan başaka bir şey konuşmuyor odiyecegim diyorum ancak beni başka yollarla yöneltiyor bin TL lik bir masrafı var sanki pert etmişim Gibi davranıyor umarım mahkeme gibi bir hataya düşmez karşı dava açarım

• Şu bölüme girdim belki ciddi şekilde hukuki bilgilendirmeye ihtiyacı olan vardır diye, sizin konunuzu gördüm. Beyfendi sözünüzün eri olun. Sigortanız yok, adama halledeceğim deyip bir söz vermişssiniz, şimdi de gelip nasıl bu işten sıyrılırım diye akıl istiyorsunuz. Yolda kaza yapıp polis bekleyenleri görünce "niye trafiği kapatıyorlar ki, aralarında çözsünler" derdim ama adamlar haklıymış, bu devirde söze itimat etmemek lazım.

• Kardeş beni yanlış anlıyorsunuz ona yanıyorum benim paradan kactigim inan Yok bin TL masrafı ben her şekilde öderim ki odiyecegim onda problem yok asıl karşı taraf art niyetli ben ariyip abi hesap no ver 700 havele edicem dedim kalan kusurati da gelince hallederiz dedim elindeki dosyayı da Bir arkadaş gelip alicak dedim ama sağolsun yokuşa sürdü işi dosya bende kalacak yarın bir gün sey olursa sigorta şirketi açısından kullanırız diye felan bir şeyler saydı inanın benim paradan kactigim yok

• Adam gitse hasarı yaptırsa, 1000 tlden de fazla tutsa, o faturayı alıp icra takibi yapsa?

• Faturayı neye dayanarak bana yollicak bu işler böyle ise kesip kesip sağa sola fatura yolliyalim

• ilamsız icra takibi olayını diyorsan hemen itiraz ederim açsın dava birlikte sahte tutanak tuttuk yan çizdi para veriyorum dosyayı vermiyor kıçı kırık arabasıyla esir alicak

• ilamsız icra takibi olayına gireceğini düşünmüyorum kaza yapali 1 ayı geçmiş mahkemede hesaplaşıcaz hadi hayırlısı bakalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.