Şimdi Ara

Siirt de yaşanan baraj faciası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce haberde izledim diyorlarki hiç haber vermeden kapaklar açılır mıhadi onlar suçlu. Kardeşim senin kanalın ortasında ne işin var orda piknik mi yapılır. Adam diyorki karşıya yürüyerek geçecek kadar su vardı.
    Neyse Allah rahmet eylesin yapcak bişi yok

•  Siirt de yaşanan baraj faciası
  • haklısın
  • Kac kişi ölmuş?
  • 6-7 idi hatırlamıyorum
  • Orda tabela var buraya yaklaşmayın diye bunlar piknik yapmış suçlu belli
  • Sen yasak bölgeye gir suyun geldigini gore göre devam et. Malum ırk olunca yorum yapamiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

Sen yasak bölgeye gir suyun geldigini gore göre devam et. Malum ırk olunca yorum yapamiyorum

Ölenlerin "malum ırk" tan olduğunu nereden biliyorsun? bu kadar da abartmayin ya şu yaptığın terbiyesizlik
  • BUNLAR YAKINDA TREN YOLUNDA ÇOCUKLARINI UYUTUP ÖLÜCE DÖVLET NİYE ÇOCUKLAKLARIMIZI DİRİLTMİYOR DİYE GALYANA GELİR

BU MODELLERİN HEPSİ BÖYLE DEĞİL DİYENLER....

DEDELERİ TACİZ EDEN BUNLAR

ÜLKEDEKİ EN ŞERİATCI KESİM BUNLAR(KAYSERİ FİLAN YABAZDIR AMA VAHŞİLİK BARINDIRMAZ)

TORBA TUTAN BUNLAR

KADIN SATAN BUNLAR

DAĞA ÇIKAN BUNLAR

BALLİ Cİ BUNLAR

TİNERCİ BUNLAR

AKRABASINA GÖZ KOYAN BUNLAR

TURİSTLERİ TACİZ EDEN BUNLAR

NE BAKIYON LAN DİYEN BUNLAR

APAÇİ BUNLAR

YERE TÜKÜREN

KURALLARI BOŞVER YEAAA DİYEN BUNLAR

OLUM BEEN VALLAHİ DAYANAMAYACAĞIM HEPSİNİN NASIL OLDUĞUNU GÖRMEYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mırat01 -- 25 Ağustos 2014; 19:44:36 >

• Baraj kapakları açılmadan önce sinyal verilmeli alarm ötmeli ama ötmemiş.. Alarm ötse can kaybı olmazdı heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: killerbow

quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

Sen yasak bölgeye gir suyun geldigini gore göre devam et. Malum ırk olunca yorum yapamiyorum

Ölenlerin "malum ırk" tan olduğunu nereden biliyorsun? bu kadar da abartmayin ya şu yaptığın terbiyesizlik

Değilse kendimi çizerim
  • Göz göre göre yasak bölgeye girmişler biz ne yapalım :/ yazık oldu o kadar insana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Baraj kapakları açılmadan önce sinyal verilmeli alarm ötmeli ama ötmemiş.. Alarm ötse can kaybı olmazdı heralde

Belki öttüde onlar neyin öttüğünü anlamadı barajın ortasında piknik yapan birinden anlamasını beklemiyorum
  • quote:

Baraj kapakları açılmadan önce sinyal verilmeli alarm ötmeli ama ötmemiş.. Alarm ötse can kaybı olmazdı heralde

HİÇ KUSURA BAKMA, BENİ DE İKTİDAR DESTEKCİSİ İLAN ETME

ORAYA YAKLAŞMAYIN DİYE TABELA KOYULDUYSA DEVLETİN GÖREVİ BİTMİŞTİR

ONU OKURSUN

ÖNÜNDE İKİ SEÇENEK VARDIR

TEHLİKELİ OLAN YERE GİDER ÖLÜMÜ GÖZE ALIRSIN BU TAMAMEN SENİN SORUMLULUĞUNA GİRER

YADA UZAKLAŞIR AKLINI KULLANIRSIN

ALARM CART CURT

OLDU OLACAK HER VATANDAŞIN TEPESİNDE BİR HELİKOPTER GEZDİRSİNLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mırat01 -- 25 Ağustos 2014; 19:56:45 >

• Ha kafasina gore, uyarmadan baraj acan, orasi tehlikeli bolgeyse eger, tellerle cevrelmeyen, guvenligini saglamayan devletimiz melek yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hallanzangel

quote:

Belki öttüde onlar neyin öttüğünü anlamadı barajın ortasında piknik yapan birinden anlamasını beklemiyorum

Adamlar alarmlar bozuldugu icin otmedigini idda etmis sen gelmis bu sacmalayan adamlari onlardan cok savunuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 25 Ağustos 2014; 20:03:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

quote:

quote:

bir seyi savunurken adam akilli bilgi sahibi olunda oyle savunun. Adamlar alarmlar bozuldugu icin otmedigini idda etmis sen gelmis bu sacmalayan adamlari onlardan cok savunuyorsun.

Devlet suçsuz demiyorum onlardanda nefret ediyorum. Ama adam oraya giriyorsa ölmeyi göze almıştır alarm bozulmuş olabilir. Sen oraya alarma güvenerek mi girdin. Böyle insanlar oldukça daha çok can gider

• quote:

quote:

quote:

quote:

bir seyi savunurken adam akilli bilgi sahibi olunda oyle savunun. Adamlar alarmlar bozuldugu icin otmedigini idda etmis sen gelmis bu sacmalayan adamlari onlardan cok savunuyorsun.

Devlet suçsuz demiyorum onlardanda nefret ediyorum. Ama adam oraya giriyorsa ölmeyi göze almıştır alarm bozulmuş olabilir. Sen oraya alarma güvenerek mi girdin. Böyle insanlar oldukça daha çok can gider

Gerci buna hak vermemekte elde degil, sucun buyugu yetkililerde olsada kisi kendi guvenligini once kendi dusunecek.

• quote:

Ha kafasina gore, uyarmadan baraj acan, orasi tehlikeli bolgeyse eger, tellerle cevrelmeyen, guvenligini saglamayan devletimiz melek yani..

siirtin belediye başkanı da şuçu devlete atıyor.BELEDİYEE BAŞKANI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tam_Türk

quote:

Ha kafasina gore, uyarmadan baraj acan, orasi tehlikeli bolgeyse eger, tellerle cevrelmeyen, guvenligini saglamayan devletimiz melek yani..

siirtin belediye başkanı da şuçu devlete atıyor.BELEDİYEE BAŞKANI

%60 ı öle değil mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.