Şimdi Ara

HUKUK KATLİAMI VE ÇİFTE STANDART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tahkim Kurulu'nun Galatasaray'ın itirazı üzerine vermiş olduğu red kararı, daha önceki hukuksuz kararlarının da ötesine geçerek, çifte standartı da içinde barındıran bir hukuk katliamının son örneği oldu. Alınan bu karar, bizi hiçbir şekilde şaşırtmadığı gibi, Türk sporunun geleceği adına taşıdığımız endişelerin haklılığını bir kez daha ortaya koydu.

İşte gerekçeleri:

1) Tahkim Kurulu Talimatında karar düzeltme yolunun kapalı olduğu belirtiliyor.

DOĞRU DEĞİL: Tahkim Kurulu'nun önceki içtihatlarında karar düzeltme yolunun kabul edildiği görülüyor.

ÖRNEK: Kurul'un 07.09.2011 tarihli toplantısında Altay ve Bucaspor Kulüpleriyle ilgili kararlarındaki ifade aynen şöyle: "yerinde görülen karar düzeltme isteminin kabulüyle..."

2) Tahkim Kurulu, yaptığımız ilk itiraz dilekçesinde, yaptırımın ertelenmesi talebinde bulunulmadığını belirtiyor.

MANTIĞA AYKIRI: Galatasaray'ın yaptığı ilk itiraz para cezasıyla ilgiliydi ve ortada ertelenmesi talebinde bulunabileceğimiz bir seyircisiz oynama kararı yoktu. Olmayan bir karara karşı nasıl itirazda bulunulabilir?

DOĞRUSU: Seyircisiz oynamayla ilgili erteleme talebimiz, ilk itiraz niteliğindedir.

3) Futbolcumuz Burak Yılmaz'ın, geçen sezon oynanan maçta yüzüne gelen çakı nedeniyle kapatma yerine para cezası verilmekle yetinilmesi de bir başka çifte standart örneğidir.

YANLIŞ BEYAN: Bugün yapılan görüşmede, bu çelişkiyi dile getiren Galatasaray yöneticilerine, Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören, o zamanki talimatın farklı olduğunu ve asgari cezanın uygulanmasını öngördüğünü söyledi.

DOĞRUSU: Atılan maddenin isabet etmesi halinde talimatlarda geçen yıl da aynı madde söz konusuydu, değişiklik yapılmadı.

SONUÇ:

Yaşanan bütün hukuksuzluklara rağmen, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, bugün TFF Başkanını ziyaret ederek, Seba Ligi'ndeki tansiyonun daha fazla yükselmemesi için son bir girişimde bulunmuş; ancak hem bu itirazımızın reddi, hem de oyuncumuz Felipe Melo'ya 2 maçlık ceza kararının açıklanmasıyla, Türk sporunda artık hukuksuzluğun hukuk haline geldiği bir kere daha tescil edilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/21031.php

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok güzel ayar vermişler

• Bende bi şey diyorlar sandım, yav he he bağırır bağırır susarsınız şike sürecinde olduğu gibi.
  • İstedikleri o zaten ama izlemeyeceğim artık maçları, hayattaki dertler yetmezmiş gibi bir de şu tff yüzünden mi sinir olalım. Ne zaman tarafsız adil bir yönetim gelsin o zaman bu yarış keyifli hale gelecek.

• Çok güzel hazırlamışlar. Ancak bu ülkede kimse bunlara bakmaz. Verilen kararlar yanlarına kar kalır.
  • Hukuk gukuk olmuş , gerisi kimin umrunda ?
    Şikeciler tepe tepe kullansın namuslu (!) Ligi..

• TFF kendisi ile celisiyor. Aciklama 10 numara.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottiman

Çok güzel ayar vermişler

Yazıyı okudun mu?Yanlış kısım varsa eleştir yoksa boş yapma.
  • merak etmeyin , yüzsüz TFF yarın çıkar bu açıklamaya da lüzumsuz bir cevap verir
  • Yarın bu açıklamalardan dolayı Aysal 15 gün hak mahrumiyeti, Fernandes'de 3 maç ceza alırsa şaşırmayın.
  • TFF nin elinde bizim başkanın kasetleri var herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Yarın bu açıklamalardan dolayı Aysal 15 gün hak mahrumiyeti, Fernandes'de 3 maç ceza alırsa şaşırmayın.

Imzan güzelmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Yarın bu açıklamalardan dolayı Aysal 15 gün hak mahrumiyeti, Fernandes'de 3 maç ceza alırsa şaşırmayın.

Imzan güzelmiş

Gerekirse pankek tavasına gireriz ama o yıldızın peşini bırakmayız, helede böyle TFF'ye rağmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

TFF nin elinde bizim başkanın kasetleri var herhalde

Başkan da ne yapsın beyefendi adam. Türkiye'ye fazla.

• Konu direkt yapılan resmi açıklama ile ilgili olduğu için uçmaz sanırım, o yüzden vakti geldiğinde ' up ' yapmak üzere bir teori atalım ortaya.

Medyasından tut yayıncı kuruluşuna herkes Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istiyor bu yıl zira 4. yıldız için verilen mücadeleyi ne kadar uzatırsan o kadar kazanırsın. Ortada dönen para 3-5 lira değil neticede ve bu paradan herkes payına düşeni alıyor. Biz ve Fener önümüzdeki sene de bunun için mücadele etsek futbol ile ilgili olan gazete, dergi, internet siteleri, televizyon programları vs. alayı memnun olur bu işten. Yanlış mıyım, sanmıyorum. Artı olarak önümüzdeki sene federasyon seçimi var mı bilmiyorum ama bana kalırsa padişahın buyruğuyla gelen son tüp bükücüye yine padişah tarafından görev süresinin sona erdiği söylendi ve önümüzdeki sene için ' bizimle değilsin ' denildi. Ha hazır gidiyorsun, son senen zaten, giderayak şu 4. yıldız için mücadele eden takımlardan birini hile hurda ile yarışın dışına çıkar da buyuruldu ayrıca kendisine. (Sebebini yazdım yukarıda, kısaca para.) O takım da biziz doğal olarak. SPK'sı ayrı uğraşır, GSGM'si ayrı uğraşır, TBF kanadı malum.. Fener'i nasıl saf dışı bırakacaklar bu teoride orasını bilmiyorum ama dediğim gibi bu sadece bir düşünce, zamanı geldiğinde ' up ' çekeriz.

Hadi rastgele.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.