Motorola, Vodafone’ un Türkiye’deki ağ kapasitesini yükseltmek amacıyla 8 yıllık bir kontrat imzaladı. Kablosuz ve geniş bant iletişim sektörünün dünya lideri Motorola, Vodafone’un Türkiye’deki GSM ağının yenilenmesi, genişletilmesi ve yönetilmesini kapsayan geniş çaplı bir anlaşmaya imza attı. 8 yıllık anlaşma kapsamında, Vodafone’ un Türkiye’deki iletişim ağının kapasitesini ve kapsamını genişletecek olan Motorola, aynı zamanda Vodafone’ un Türkiye’deki GSM ağının operasyonel yönetim sorumluluğunu da üstlenecek. Modernizasyon programı, Vodafone ağının 3G’ye geçiş hazırlıklarını da içeriyor. Vodafone’ un Türkiye’deki iletişim ağının kalite ve performasının yükseltilmesini amaçlayan anlaşma, aynı zamanda Vodafone’ un işletme giderlerini kontrol altına alma ve iyileştirme çalışmalarını da destekleyecek. “Vodafone’ un önümüzdeki 8 yıl boyunca Türkiye operasyonlarında Motorola’ya kilit bir rol vermesi bizim için büyük önem taşıyor” diyen Motorola Başkan Yardımcısı ve EMEA Networks&Enterprise Genel Müdürü Jose Figueroa, “Bu anlaşma Motorola’nın GSM konusundaki uzmanlığının ve Vodafone’ a uzun vadede maliyet avantajı getirecek yenilikçi hizmetleri sağlama konusundaki yeterliliğinin altını çiziyor.” açıklamasında bulundu. Vodafone’ un, paydaşları için sürekli yenilikçi yollar arayarak, daha etkin mali avantajlar sağlamaya devam ettiğini ve kullanıcılara daha güçlü bir mobil deneyim yaşatma konusunda kararlı olduğunu belirten Vodafone Türkiye CEO’su Attila Vitai, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Bu anlaşma ile Motorola’nın, Türkiye’deki kullanıcılarımız için öngördüğümüz hedefleri başarabileceğine eminiz. Motorola ile daha uzun vadeli ve daha verimli bir ortaklık için çalışmalarımızı sürdüreceğimize inanıyoruz” dedi.
bu haberi belki hepiniz duymuşsunuzdur fakat bilmeyenler için ekleyim dedim ayrıca konuya merakı olanlar okusunlar yorumları bekliyom
Bugünmü imzalandı
quote:
Orjinalden alıntı: s.volkan
Bugünmü imzalandı
hayır canım baya oldu
Haber bugün gördümde dedim yoksa motorola ile şimdimi başlıyorlar..
Bir an değişim herhalde ciddi hissedilecek dedim ama :(
quote:
Haber bugün gördümde dedim yoksa motorola ile şimdimi başlıyorlar..
Bir an değişim herhalde ciddi hissedilecek dedim ama :(
önce vodafone il olarak muğladan başlıyor motorolayla birlikte zaten büyük şehirlerde de çekim problemi ve şebekenin iyileştirilmesine devam ediliyor
istanbul bu ara durdu sanki hiç yeni istasyon görümüyorum ekranda
quote:
Orjinalden alıntı: sevimlican
istanbul bu ara durdu sanki hiç yeni istasyon görümüyorum ekranda
değişimi daha da hissedeceğiz yakında kuşkun olmasın
Motorola ya çok güvenmesem de Vodafone a güveniyorum. Ankara da Vodafone da ciddi düzelme var. Artık Ankarada hemen hemen hiç şebeke sorunu yaşamıyorum. Gitgide daha da güzel oluyor.
Gör bunları avea sen hariç herkes Ankaraya yatırım yapıyor.
Anlaşma çok yeni değil ama motorola başlamadı daha iyileştirmeye filan millet de habire oo artık süper filan diyor
psikolojik galiba adamlar daha bişey yapmadılar ki. .
quote:
Orjinalden alıntı: ufo
Anlaşma çok yeni değil ama motorola başlamadı daha iyileştirmeye filan millet de habire oo artık süper filan diyor
bu yeni konulan baz istasyonlarını ben mi koydum
2008 e kadar eey gelişme yaşanacak demişti demekki başladılar epeydir
2007 yılı sonu çereğine kadar tüm şebeke sorunlaır büyük ölçüde çözülecekmiş müşteri hizmetleri öyle dedi bana ama kesin bir tarih yok 2007 souna kadar
quote:
Orjinalden alıntı: kleber_777
quote:
Orjinalden alıntı: ufo
bu yeni konulan baz istasyonlarını ben mi koydum
quote:
Orjinalden alıntı: Vodafone TR
2007 yılı sonu çereğine kadar tüm şebeke sorunlaır büyük ölçüde çözülecekmiş müşteri hizmetleri öyle dedi bana ama kesin bir tarih yok 2007 souna kadar
2010 a kadar gidecek bunlar böyle :)
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Vodafone TR
2010 a kadar gidecek bunlar böyle :)
haklısın :D :D
Vodafonun çok ciddi bir şebeke sorunu var ve şu anda yaklaşık 6000 baz istasyonu bulunuyor buda turkcellin mevcut baz istasyonun yarısı demek. Vodafondan önce telsimin baz istasyonu kurumunda farklı şirketlerle çalıştığı için 3G geçişi için çok büyük bir problem teşkil ediyo. Motorola senede maximum 2000 baz istasyonu kurabilir bunun tekj nedenide bürokrasi . Böylelikle vodafonun turkcellle olan şebeke farkı kolay kolay düzeleceğe benzemiyor
Türk telekom başkanının turk.internet.com adlı sitedeki yazısınDA resmi kaynaklara göre Aveanın TÜRKCELLE neredeyse yetiştikleri ancak Vodafonenin çok geride kaldığını söylemiş resmi alınan bilgilerinden böyle ...
düzel artık be Eski Telsim düzel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme