Şimdi Ara

Sıkıldım artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her oyunda beni mi bulur şu nooblar of off 10 3 giderken adam bana geliyo noob diyo senin yüzünden kaybettik diyo ama kendisi 0 7 oynuyo 5 ws 4 kaybettik takımda bi ben iyi oyuyordum of of

• Yalnız değilsin.
  • şu duygusallıktan kurtulmanı tavsiye ediyorum
  • Yalnız değilsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carry'i korumadıysan,jungler'ken killeri lane'e bırakmadıysan, suç tabi sende olur...(tank oynadıgını varsayıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reqvhio -- 8 Haziran 2012; 23:41:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reqvhio

carry'i korumadıysan,jungler'ken killeri lane'e bırakmadıysan, suç tabi sende olur...(tank oynadıgını varsayıyorum)

emin ol oyun içinde böyle olmuyor ad carry armutsa ve bushlara direkt dalıyorsa tank da mı atlasın o kadar kişi arasına?

• quote:

Orijinalden alıntı: Billy Ray

quote:

carry'i korumadıysan,jungler'ken killeri lane'e bırakmadıysan, suç tabi sende olur...(tank oynadıgını varsayıyorum)

emin ol oyun içinde böyle olmuyor ad carry armutsa ve bushlara direkt dalıyorsa tank da mı atlasın o kadar kişi arasına?

atlasada bişi olmaz,adamı direk eritirler orda carry falan kalmaz,dedigin gibi ad carry mal mal face check yaparsa kaybederler tabi,sadece tankta bitmiyor iş, ben sadece tankın yapcagını belirttim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daraldım Ulan Artık
    3 yıl önce açıldı
    dayanamıyorum artık
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Support dışında kimsenin kill alması kötü değildir. Jungler ve carry dalar, kill kimin kısmetiyse ona gider :D

• quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

quote:

Support dışında kimsenin kill alması kötü değildir. Jungler ve carry dalar, kill kimin kısmetiyse ona gider :D

...ondan sonra ağlarsınız ya,tamam bi kaç kill alınırda geçen hecarim vardı jungler adam'ın 10 kill'i vardı ad carry'nin 1 ,sonuç pert olduk

öyle bişi yok yani en çok kill'i ad carry'nin alması en iyisidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reqvhio -- 9 Haziran 2012; 0:33:04 >
  • "burkicancik"
  • bizde 4 kişiyiz 5v5 arıyoruz ne hikmetse bize gelen adam hep afk.
  • Dün ezreal oynuyodum tf başladı 8.dk da penta aldım ve ks ile alakası yokt adamlar ben17/3/11 giderken stealer noob report ez diyip duruyodu tf yi başlattım sup arkadaşımdı sonra gittik nc kastık 3v5 atarken 200 canla yanımızdan sona kaçtı kılımı bile kıpırdatmadım köpek gibi yalvardılar yani bazen onların anlıyacagı dilden konuşman gerekiyor

• Bu bir kısır döngü örümcegin sinegi sinegin bizi bizde bütün hayvanları yer gibi düşün kısacası sen karşı takımdakileri ezersin onlar senin takımdakileri ezer onlar daha çok ezdigi için burda RAGE quit devreye girer ve kazanan RIOT yiaagh
  • DÜn oynadığım oyundan sonra bida ahri olam dedim nasus ben jungle dedi tmm dedik adam ne gang atıyo ne yardım ediyo oyun sonu skoru 2 17 di biz ne yapalım bu takımda adam deli gibi feedlemiş veigar bi ulti atıyo adama 3 ap var adamlarda riven ve fiora ben sayesinde kurtardık oyunu
  • quote:

quote:

Ondan sonra , KS NOOB ! vs. diyorlar . Yabancı ilk okullu&Liseliler burda da bizi rahar bırakmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: burkicancik

Her oyunda beni mi bulur şu nooblar of off 10 3 giderken adam bana geliyo noob diyo senin yüzünden kaybettik diyo ama kendisi 0 7 oynuyo 5 ws 4 kaybettik takımda bi ben iyi oyuyordum of of

Son 2 eldir süper oyunlar geldi gerçekten yani benim istediğim bizimkiler pro karşıdakiler noob değil 10 kişi herkes pro oynadık gerçekten. 60 dk sürdü oyun skor 17/19 yendik. ( skoru az olan biziz ) yani baya eğlendim 60 dakikada 17 kill aldık çok süperdi yani önüne gelen bir şey yapmıyordu 5/2 bitirdim ww ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyupty

quote:

quote:

Ondan sonra , KS NOOB ! vs. diyorlar . Yabancı ilk okullu&Liseliler burda da bizi rahar bırakmıyor

Aynen ya mesela Ncoturne oynuyorsun ister istemez Q yu sona bırakmak zorunda kalıyorum adamın canını %100 den %10a indirmişim brand karşıda junglede geliyo atıyo 1 skill sonra " sry " Q yu sona bırakıyorum " OMG WAITED SKILL KS NOOB " Zaten artık tank carry ve supportlar bile el çalıyo o derece artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

Orijinalden alıntı: eyupty

quote:

quote:

Aynen ya mesela Ncoturne oynuyorsun ister istemez Q yu sona bırakmak zorunda kalıyorum adamın canını %100 den %10a indirmişim brand karşıda junglede geliyo atıyo 1 skill sonra " sry " Q yu sona bırakıyorum " OMG WAITED SKILL KS NOOB " Zaten artık tank carry ve supportlar bile el çalıyo o derece artık

Aynen öyle , geçen gün sırf full canı vardı adamın , yanımda kimse yoktu daldım adamın az canı kaldı geldi takımdan birisi oda daldı kill bendeydi adam gelmiş bana NOOB KS ! diyiyor... Bu oyunu bırakma sebebi değildirde nedir yani ?

• Bende çok sıkıldım her oyunda noob ve rage kidler dolu fitil ediyorlar adamı yabancı veledleri bi kaşık suda boğasım geliyor şu aralar bıraktım oynamayı insanın sinirlerini yıpratıyor öyle veledler.Zaten alayı kişiliksiz karaktersiz insanlar sivirle midden gittim dün ezreal var karşımda 4/0 yaptım ezreal falan deli oldu yukarı gitti ortadaki kuleyi yıktım.Gel gelelim diğer salaklar full karşı takıma kill vermişler sonra ortaya geldiler ortadaki turretleride koruyamadılar hele adam master-yi olmuş0/7 gidiyor sonra bana report yazıyor ulan ne ortaya ganga geldi ne bişi yaptı deli etti beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetpoForget -- 9 Haziran 2012; 11:43:18 >
  • Bunlar zaten bilinen şeyler.Niçin konu açma ihtiyacı duydun ki?Zaten hepimizin başına geliyor ve hepimiz de bu durumu biliyoruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.