Şimdi Ara

Sıkıntılı bir arıza ( BİLGİSAYARDAN ANLAYANLAR BUYURSUN )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunum şudur: 2 Sene önce TEKNOSA'dan Acer 5745g i7 Laptop aldım.Geçen sene WİN 7 HOME PREMİUM X64 işletim sistemi grafik yüzünden sıkıntı yaptı. ve win7 ULTİMATE X86 yükledim ve kurulum bittikten 5 dk sonra bana sormadan "Bilgisayar Kapatılıyor" deyip kapandı ve birdaha nekadar açsam calıştı ama görüntü ve ses gelmedi.Arada işlemcidende ses gelmedi.Garantiye verdim anakartı değiştiler sıkıntı olmadan İstanbul servisinden 21 güne geldi.

Fakat tekrar başka cd ile 2 ay sonra format attım ve aynı şekilde formattan 5 dk sonra kapandı ve açılmadı.O sırada usb nin biri düşmüştü ve hiçbirşey takmadım.Tekrar gönderdiğimde mainboard kısadevre yapmış deyip kullanıcı hatası
    nedeniyle anakart parası istediler.Ve Format atınca böyle oldu dedim.İnanmadılar.Kesinlikle adamlar yapmaya uğraşmak istemediler anakart arızalı dediler.Çünkü açtığımda hiçbir kısa devre yoktu.Ekran kartı kuzey kutup noktalarını değiştirdim sorun gene aynı.BENİM TEDİRGENLEŞTİĞİM YER BİOS.

Kendimde bilgisayarcıyım bütün hepsi yardımınızı bekliyorum.

• bilgisayarcı adamsın acer laptop aldın yoruma gerek varmı. kronik arızalı laptopları satıyorlar hala. adamlar kar yapmak için para etmeyen sıkıntılı kartları takıyorlar herhalde. bu kesin tescillendi yani. bu devridaim içinde geçecek hayatın. benim arkadaşta aynısı vardı oyuna girince mavi ekran verip kapanıyordu birdaha açılmıyordu tekrar garantiye gönderiyorlardı. geliyordu gene aynı şey. ondan sonra oyuna dokunmadılar laptop öyle duruyor köşede internete girmek için. geçmiş olsun almadan önce araştırsaydın keşke. bir gün bütün bu acer laptoplarda olan sorunları toplayıp bir başlık açacağım millet almasın.
  • Büyük ihtimalle ilk gönderildiğinde anakartı değiştirmediler. BIOS'la ilgili bir sıkıntısını giderip gönderdiler, aynı sıkıntı tekrar oluştu. Yerinde olsayım anakart tamiri yapan bir elektronikçiye gönderirdim.
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.