Şimdi Ara

SIKINTISIZ OTOMATİK D SEGMENTİ 1,6 DİZEL VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili Forum üyeleri, yakın zamanda araç almayı planlıyorum, değerli yorumlarınıza da okuduktan sonra, açıkçası sıkıntısız d segmenti otomatik 1,6 dizel bir araç göremedim..

herhalde bu şartları sağlayan firma ve modeli, segmentin de satış rekorları kıracak, yada ben mi yeterli araştırma yapmadım...

Ne dersiniz ?

• Volvo S60
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Volvo S60
    Siz Passat'ı anlatmışsınız resmen.

İroni yapıyorum arkadaşlar , ciddiye almayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ercan TC -- 9 Mart 2015; 14:39:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ercan TC

Konu başlığının ilk kelimesi
  • Premiumlar var sadece. Diğerleri ya eski otomatik, fazla yakıyor, ya da kavrama sorun çıkarıyorlar, Passat Superb gibi. Ha ama 508 ve Latitude hakkında bir bilgim yok.
  • DSG enayiliği Passat'ı eliyor.

Volvo s60'ı öneririm. Performans beklenmez ama taş gibi arabadır.
  • Mondeo-S60.

Bi önceki kasa Mondeo.Mk5 dizel+otomatik 3.çeyrekte.
  • 508 de sıkıntı yok ama şanzımanın çalışması biraz garip sadece. S60 alınabilir d2 dizel bütçeniz ne bilmiyorum ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afb

Sevgili Forum üyeleri, yakın zamanda araç almayı planlıyorum, değerli yorumlarınıza da okuduktan sonra, açıkçası sıkıntısız d segmenti otomatik 1,6 dizel bir araç göremedim..

herhalde bu şartları sağlayan firma ve modeli, segmentin de satış rekorları kıracak, yada ben mi yeterli araştırma yapmadım...

Ne dersiniz ?

e sınıfı al sende d de sıkıntı varsa.tüp atarsın mis gibi dizeldende az yakar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMBO KRALI -- 9 Mart 2015; 11:35:50 >
  • Mesajınızın sonunda; satış rekorları kırardı demişsiniz. Cevabın hangi araç olduğu bariz belli.
     SIKINTISIZ OTOMATİK D SEGMENTİ 1,6 DİZEL VAR MI?
  • oguzhandemirell kullanıcısına yanıt
    Fiat şu linea, doblo filo satışlarından ne ekmek yedi yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

30 bin liralık arabadan pek birşey yediği yok aslında. Ben orda passatı kastetmiştim yanlış anlaşılma olmasın aman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhandemirell

quote:

30 bin liralık arabadan pek birşey yediği yok aslında. Ben orda passatı kastetmiştim yanlış anlaşılma olmasın aman.

Sizin mesajı aldım hocam orda sıkıntı yok Linea yine liste başıda o ilgimi çekti
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhandemirell

quote:

Sizin mesajı aldım hocam orda sıkıntı yok Linea yine liste başıda o ilgimi çekti

İlginizi çekmesin linea hep liste başında model bazlı sıralamalarda. Ama yarısından fazlası filo satış bu da bir gerçekk.

• Volvo D2 motoru powershift şanzimanda sorun çıktığını görmedim.S60 icin biraz küçük kalsa da V40'a tam oturduğunu düşünüyorum motorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Konu başlığının ilk kelimesi

evet konu başlığında yazan akla ilk passatı getiriyor , işin açıkçası getirmesine de sinirleniyorum...

sevmiyorum müşteriye bakışlarını, hoş şanzumanları sıkıntısız olsa yine neyse diyeceğim ama hem manuel de sıkıntı yaşadım hem DSG de..

golf 6 aracımın manuel şanzumanı bile almanyadan gelen sandık şanzumanla değişti yine düzelmedi, DSG de malum sıkıntılar..

3.20 İED daha mantıklı geliyor, zf9 ile.. ama ilginçtir ki s60 tan başka alternatif te kalmıyor. diğer markalar bu kadar mı takip etmiyor, ihtiyaçları...

• quote:

evet konu başlığında yazan akla ilk passatı getiriyor , işin açıkçası getirmesine de sinirleniyorum...

sevmiyorum müşteriye bakışlarını, hoş şanzumanları sıkıntısız olsa yine neyse diyeceğim ama hem manuel de sıkıntı yaşadım hem DSG de..

golf 6 aracımın manuel şanzumanı bile almanyadan gelen sandık şanzumanla değişti yine düzelmedi, DSG de malum sıkıntılar..

3.20 İED daha mantıklı geliyor, zf9 ile.. ama ilginçtir ki s60 tan başka alternatif te kalmıyor. diğer markalar bu kadar mı takip etmiyor, ihtiyaçları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: afb

quote:

Yahu ben ironi yaptım yoksa Dsg'nin en büyük düşmanı benim.

• Avensis
  • Latitude getrag edc var, volvo dakide getrag edc sadece tork degerleri degisik.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.