Şimdi Ara

##Sıktı Ama##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumun artık suyu kaçtı gereksiz mesajlar,post kasmalar,kural dışı hareketler daha hassas davranılsa daha iyi olmazmı?????

• bu konu ne peki
  • Ben Geldim 1 lt Su ile.
    Kaç Gündür Yokum Nolmuş Foruma Böle
    Sıktıysa Gevşet Kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfarukcan -- 29 Eylül 2007; 23:19:08 >
  • evet bencede cıvıdı bu forum

böyle giderek bırakacam forumu zaten
  • Ben zamanında mücadele veriyordum.Baktm yararı yok.. Bende uğraşmaktan vazgeçtim
  • doru ama sadece belirttim buda onlardan biri olabilir senin düşüncen sonuçta
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

Ben zamanında mücadele veriyordum.Baktm yararı yok.. Bende uğraşmaktan vazgeçtim

Hypocrites iş başında
    Acaba Neyle Uraşıyon ( PK ile mi?)

PK = Post Kasma

PKK= Post Kasanlar Kulubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfarukcan -- 29 Eylül 2007; 23:24:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: omerfarukcan

quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

Ben zamanında mücadele veriyordum.Baktm yararı yok.. Bende uğraşmaktan vazgeçtim

Hypocrites iş başında
    Acaba Neyle Uraşıyon ( PK ile mi?)

PK = Post Kasma

Bu forumda ne oldugunu herkes biliyo Benle uğraşıp arkadaşın konusunu kirletme

• evet bu konu güncel dursun Millet kendine gelsin olmuyo böyle hatta üst konu olması gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: omerfarukcan

bu şekilde vazgeçirebiliriz aslında post kasanları belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthur Dent -- 29 Eylül 2007; 23:28:44 >
  • ya neyi tehdit ediyonuz bırakacaz felan foruma bi faydanız var sanki yeni seyler kesfediyonuz sanki bize yeni seyler ogretiyonuz

ulan o post kasıolar cıvıttılar dediniz adamlar size oyunu ogretiyor be....

o cıvıttı dediiniz adamlar sizin omrunuzde gormediginiz duymadıgınız seyleri size gosterior

daha ne oldugunuz belli deil gelmiş buraya artiz artiz konular acıyorsunuz siz kendinizi ne sanıyonuz?

beğenmiyormusun kardesim forumu? bak pencerenin sag ust kısmında kırmızı bi carpı işareti var bas sende bizde kurtulalım

ayrıca konunun silinmesini talep ediyorum şikayet ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u

ya neyi tehdit ediyonuz bırakacaz felan foruma bi faydanız var sanki yeni seyler kesfediyonuz sanki bize yeni seyler ogretiyonuz

ulan o post kasıolar cıvıttılar dediniz adamlar size oyunu ogretiyor be....

o cıvıttı dediiniz adamlar sizin omrunuzde gormediginiz duymadıgınız seyleri size gosterior

daha ne oldugunuz belli deil gelmiş buraya artiz artiz konular acıyorsunuz siz kendinizi ne sanıyonuz?

beğenmiyormusun kardesim forumu? bak pencerenin sag ust kısmında kırmızı bi carpı işareti var bas sende bizde kurtulalım

ayrıca konunun silinmesini talep ediyorum şikayet ediyorum

çok haklısın,kimseyi zorla tutan da yok burda

• Bu tarz konuları bir daha açıp bölümü gereksiz yere meşgul etmeyiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.