Şimdi Ara

sil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenkol -- 6 Temmuz 2015; 1:33:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum yan konuya yazdım burayada yazayım.

DİLEKÇE için resmi belgeden alıntı

Sınav/yerleştirme sonuçlarının incelenmesi isteği (İnceleme masrafları karşılığı olarak 5,00 TL, ÖSYM’nin T.C. Ziraat Bankası Ankara Kamu Girişimci Şubesi 6028011-5229 (IBAN NO: TR 390001002533060280115229) numaralı hesabına yatırılarak banka dekontu dilekçeye eklenmelidir.)

Soru Kitapçığı ve Cevap Kâğıdının adaylar tarafından incelenme isteği : 50,00 TL (Bu ücret, ÖSYM’nin T.C. Ziraat Bankası Ankara Kamu Girişimci Şubesi 6028011-5229 (IBAN NO: TR 390001002533060280115229) numaralı hesabına yatırılarak banka dekontu dilekçeye eklenmelidir.)

Bu ikisinden biri bizim işimizi görecek
  • peki ama tercih falan yetismicek dostum nasil olcak peki tercih yapcaz hemen yarn dilekce veririm ama gidip gorurumuyum tercihden once of canm cok sikkin inaniyorum fazladan var bi sikinti var kesin

• Arkadaşlar benimde aklım almadı ama insan işaretlerken hepsi doğru sanıyor bilmiyorum ya hayırlsı.
  • benim 11.5 net kaybım var eminim yanlış işaretlemediğime şimdi ben yarın ilkini yapıcam 50 lira ne ya ne yapcaklar sanki ya ama şey diyordu orda kağıdın fotokopisini hiçbir ücret ödemeeden alabiliyorsun falan o neydii ?
  • dilekçeyi falan nerden yazıoz bi yardım edin
  • Bi aydinlayin bilgisi olanlar tercih den once yetisiuormu tercih gecdikden aonra baksak neolcakki

• Hocam benim netlerim birebir kontrol ettiğim gibi geldi eşit ağırlığım

• bırakın bu keş küş işleri .. yanlış falan hesaplanmadı sonuçlar . kendinizi kandırmayın .
  • Yanls hesaplanmasa bile merak ediyorum neler yanls neden bukadar cok neyde hata yapmsm gormem gerek bukadar eminken niye 3,4 tane fazladan yanlslar geldi onu bilmem gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenkol -- 1 Temmuz 2015; 2:01:44 >
  • Adamlar hem geç okudu hemde çoğunluğun kontrol ettiğine göre yanlışı fazla geldi olay kem küm etmek değil bu işte bi iş var ve hakkımızı arıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: NatsuiReitsu

Dostum yan konuya yazdım burayada yazayım.

DİLEKÇE için resmi belgeden alıntı

Sınav/yerleştirme sonuçlarının incelenmesi isteği (İnceleme masrafları karşılığı olarak 5,00 TL, ÖSYM’nin T.C. Ziraat Bankası Ankara Kamu Girişimci Şubesi 6028011-5229 (IBAN NO: TR 390001002533060280115229) numaralı hesabına yatırılarak banka dekontu dilekçeye eklenmelidir.)

Soru Kitapçığı ve Cevap Kâğıdının adaylar tarafından incelenme isteği : 50,00 TL (Bu ücret, ÖSYM’nin T.C. Ziraat Bankası Ankara Kamu Girişimci Şubesi 6028011-5229 (IBAN NO: TR 390001002533060280115229) numaralı hesabına yatırılarak banka dekontu dilekçeye eklenmelidir.)

Bu ikisinden biri bizim işimizi görecek

Hocam bu dilekçeye ne yazıyoruz ve nereye veriyoruz hiç bir bilgim yok.Dilekçedeki en ufak bir hatada ösym haklı olsak bile değerlendirmeye almayabiliyormuş.Tercihede çok az zaman kaldı bir an önce itiraz etmeliyiz.

• Peki bir şey sorucam bu itiraz işleminin sürecinde Ankaraya gitmek falan zorunlu mu süreç hakkında bilgi verebilecek var mı ?
  • Benim 174 puan te kaldı Kesin hata var Ben 25 işaretledim 21 gözüküyo mat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.