Şimdi Ara

sil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3rs3ri1907 -- 12 Mayıs 2016; 21:09:18 >

• Hocam 38 civarına 0 km 1.0 ibiza veya ikinci el 1.2 tsi ibiza da alabilirsiniz. Clio ve poloyu ikinci el yönünden karşılaştırırsakta poloyu daha kolay satarsınız gibi geliyor bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiesta yi neden elediniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim arkadaş 38'e 1.4 TSI 122 Hp Midline Golf 5 aldı.2008 model ve 93 binde.Sizi kanser edicek motorlardan uzak durup bu tarz araçlara yönelin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Avia

Fiesta yi neden elediniz?

Diger ikisine nazaran daha geride kaldi benim icin

• quote:

Orijinalden alıntı: nero67

Hocam 38 civarına 0 km 1.0 ibiza veya ikinci el 1.2 tsi ibiza da alabilirsiniz. Clio ve poloyu ikinci el yönünden karşılaştırırsakta poloyu daha kolay satarsınız gibi geliyor bana.

Donanim olarak yetersiz kalıyor bide ikinci eli sıkıntılı. İlk baslarda aklimdaydi ama vazgeçtim sifiri 39900 olunca
    Edit: Alttaki arkadaşın dediği gibi iç hacmi çok dar aracın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3rs3ri1907 -- 3 Mayıs 2016; 11:31:50 >
  • Bu tercih geçen yıl benimde kafamı kurcaladı. Aynı paralara iki araç ve aynı güçte.
    B segmentinde renault sanki biraz daha önde. Clio 4 ün tasarımı, özellikleri, lpg ile sorunsuz çalışması onu tercih etmeme sebep oldu.
    Ses konusunda takıntın yoksa clio seçebilirsin. Aracın her yerinden bi takım sesler geliyor yalıtım kötü.
    Onun haricinde herşeyiyle iş gören bir araç
    Düzenleme: İbiza diyen çok var dikkatimi çekti. İbiza güzel araba ama ben direksiyona oturamıyorum iç hacmi acayip dar. Cüssen müsade ediyorsa onada bakmakta fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kergit -- 3 Mayıs 2016; 11:25:14 >
  • 40.5 tlye ibiza 1.2 tsı sıfır araç alabilirsiniz.forumda fiyat alanlar vardı daha yeni ,hepsinden iyidir bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 38 bine sıfır ibiza alınır 1.0 75 bg.

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.