Şimdi Ara

SİLAHIN VARSA, BANA VERECEN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

SİLAHIN VARSA, BANA VERECEN !

(En Son Oy Tarihi: 25.10.2006)
Giriş
  • Böyle Çarpıcı bir başlık attıktan sonra sorumuza geçelim;

Ruhsatlı ve Ruhsatsız Silah Bulundurma ve Taşıma Yasağı Çıksa ve
    Kaç tane olursa olsun, 1 kereye mahsus ruhsatsız her türlü silah ve cephane için af çıksa,
    Bu af kanunundan sonra silah taşırken yakalanan olması halinde en aşağı 10 senelik ağır hapis cezası da getirilirse,

Silahını ve Mühimmatını Devlet Güçlerine Verirmisin..?

Çözüm ve Önerilerinizi de yazın lütfen..

Çözümü Yazmadan önce biraz Neşeli Nostalji hiç de fena olmaz.. Tıkla Lütfen..!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberius_logicus -- 25 Ekim 2006; 0:08:42 >

• Af çıkınca kimse vermez daha da sebep olur taşımaya
  • benim gösterdiğim sağduyuyu herkesten beklerim yoksa bu işin bir anlamı olmazondan hadi ben verdim diyelim ya öbürleri seçeneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canus -- 24 Ekim 2006; 23:49:56 >
  • devlet kesinlikle engelleyemez her silahtan 5 yılda bir 485 yl bulundurma .1500 kusur ytl de taşıma ruhsatı içinde alıyor ruhsat şube müdürü ile görüşmüştük emniyette bunu yasaklarsak kaçak ve ruhsatsız silaha talep artar dedi ayrıca suçların %95 i ruhsatsız silahlarla işleniyor ben uydurmuyorum bunu kendisi söyledi
  • 10 senelik hapis olmasa veririm.
  • Silah Başına 5000 TL.- Öderlerse Veririm ama 5 bin çok az biraz kar yapmam lazım 15 bin felan verirse kaleşnikolf var onuda veririm
  • 7 65 türü için 5000 ytl Desert Eagle için bana 1 trilyon odeseler asla vermem manyakmıyım ben o silah benim gozumun nugru ilk makinem lan 7 tane aliyo koydugu zaman organ parcalayip seni 5 parcaya bölüyoooooooo Iyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sosun Sizce ne kadar yapar?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3. seçeneğe bi ben oy verdim sanırım :)
  • tabiki 5. seçeneğe oy verdim , çünkü artık bu hükümete ve baştakilere güvenilmez.... bir işi tam yapamıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.