quote:Orijinalden alıntı: .TheGamE. Cinayete tam teşebbüsten en az 15 yıl yersin herhalde. belden asagi ates edilse bilemi peki bicaklayapilmasi ne kadar hafifletir
quote:Orijinalden alıntı: kickboxer55 quote:Orijinalden alıntı: .TheGamE. Cinayete tam teşebbüsten en az 15 yıl yersin herhalde. belden asagi ates edilse bilemi peki bicaklayapilmasi ne kadar hafifletir Bıçakla yaparsan silahla yaptığını hafifletmez. üzerine eklenir
quote:Orijinalden alıntı: kickboxer55 quote:Orijinalden alıntı: .TheGamE. Cinayete tam teşebbüsten en az 15 yıl yersin herhalde. belden asagi ates edilse bilemi peki bicaklayapilmasi ne kadar hafifletir arkadaşım dogru düzgün söylesen bıçakladınmı silahla mı vurdun ne kıvırıon
quote:Orijinalden alıntı: wermidon quote:Orijinalden alıntı: kickboxer55 quote:Orijinalden alıntı: .TheGamE. Cinayete tam teşebbüsten en az 15 yıl yersin herhalde. belden asagi ates edilse bilemi peki bicaklayapilmasi ne kadar hafifletir arkadaşım dogru düzgün söylesen bıçakladınmı silahla mı vurdun ne kıvırıon yapmayi dusunuyorum sadece daha bi olay yok.
quote:Orijinalden alıntı: kickboxer55 quote:Orijinalden alıntı: wermidon quote:Orijinalden alıntı: kickboxer55 quote:Orijinalden alıntı: .TheGamE. Cinayete tam teşebbüsten en az 15 yıl yersin herhalde. belden asagi ates edilse bilemi peki bicaklayapilmasi ne kadar hafifletir arkadaşım dogru düzgün söylesen bıçakladınmı silahla mı vurdun ne kıvırıon yapmayi dusunuyorum sadece daha bi olay yok. Gerçek Ad: faruk sancak Şehir: Samsun Hemen ihbar edelim!
quote:Orijinalden alıntı: kickboxer55 quote:Orijinalden alıntı: wermidon quote:Orijinalden alıntı: kickboxer55 quote:Orijinalden alıntı: .TheGamE. Cinayete tam teşebbüsten en az 15 yıl yersin herhalde. belden asagi ates edilse bilemi peki bicaklayapilmasi ne kadar hafifletir arkadaşım dogru düzgün söylesen bıçakladınmı silahla mı vurdun ne kıvırıon yapmayi dusunuyorum sadece daha bi olay yok. BİRİ BU ADAMI DURDURMALI! stop lan.
quote:Orijinalden alıntı: TeknoBoy26 Hocam öldüresiye döv bıçak silah vs. olaya girme daha az alırsın. sakatkalmasilazim
ciddiye almayan arkadaslar cvp yazmazsa daha iyi olucak mansetleri okuyunca suratinizdaki ifadeyi gormek isterim