|
Silahla atıştan sonra kulak tıkanıklığı
-
-
olm boşuna panik yapma ya, o kadar çatışmaya giren adamlarda problem olmuyor sende mi olcak
geçer max bikaç güne
-
kulak zarın muhtemelen alışık değilsen o kadar yüksek sese hasar görmüş olabilir hocam keşke taksaydın kulaklık. diğeri geçti biri geçmedi diyorsun eğer yarına kadar geçmezse açılmaya başlamazsa doktora başvursan iyi olabilir
bide açılsın kendine gelsin falan diye parmaktır kulak çubuğudur bişey sokma kulağına sakın -
Bir şey olmaz, bir iki güne geçiyor -
10gün surer -
Askerdeyken aynısı benim de olmuştu. Bizim karargah g3 ile atıyordu diğer sahra keleşle.
Bir g3 bir de keleşle attık. Keleşle atarken bir çaktım var ya iptal 5 saniye. Nasıl bir çınlama dııııın diye hani başka boyuta geçmiş gibi oldum ama sonra 4-5 saate tamamen düzeldiydim.
Seninki hala sürerse direkt git doktora ama düzelir bir şekilde. Çok kötü bir şey cidden.
-
Bir dahaki sefere sesini kıs bilgisayarın.
-
Neden?quote:
Orijinalden alıntı: 88mphBir dahaki sefere sesini kıs bilgisayarın.
-
Askerdeyken sadece 1 atis yaptim, kulagim cinlamaya basladi, daha da gecmedi ustunden 10 sene gectigi halde.
-
Çatışmada 5 adet roket atmıştım, 10 yılı aşkın süre geçti kulağımda çınlama kaldı. Düzelmiyor.
-
Abi Allah şifa versin vermiyosada sabrını versin üzüldüm ama bende çınlama yok sadece böyle garip bi tıkanıklık gibi ses bozuk gibi geliyor -
Sağolasın.
Şifa kısmı maalesef yok, böyle yaşamaya alıştım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X