Şimdi Ara

Silahla atıştan sonra kulak tıkanıklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar sabah atış yerinde tabancayla atış yaptım ve kulaklığı takmadım tabanca fazla ses çıkarmıyodu ordakiler kulaklıksız duruyodu ama benim 11.atışımda kulağım çınladı ve 20 ye tamamladım en başta biraz çınlama ve duyma kaybı oldu ama şuan toplamda 12 saat geçti tek kulağım tamamen gecti diğer kulağımdada hafif tıkanıklık var gibi çınlama yok denecek kadar az ve bu tıkanıklık gibi seyden sanırım biraz duyma kaybim var ama çoook az bişey olur mu cok korkuyorum kalıcı olcak falan diyolar yardim edin

• olm boşuna panik yapma ya, o kadar çatışmaya giren adamlarda problem olmuyor sende mi olcak

geçer max bikaç güne

• kulak zarın muhtemelen alışık değilsen o kadar yüksek sese hasar görmüş olabilir hocam keşke taksaydın kulaklık. diğeri geçti biri geçmedi diyorsun eğer yarına kadar geçmezse açılmaya başlamazsa doktora başvursan iyi olabilir
    bide açılsın kendine gelsin falan diye parmaktır kulak çubuğudur bişey sokma kulağına sakın
  • Bir şey olmaz, bir iki güne geçiyor
  • 10gün surer
  • Askerdeyken aynısı benim de olmuştu. Bizim karargah g3 ile atıyordu diğer sahra keleşle.

Bir g3 bir de keleşle attık. Keleşle atarken bir çaktım var ya iptal 5 saniye. Nasıl bir çınlama dııııın diye hani başka boyuta geçmiş gibi oldum ama sonra 4-5 saate tamamen düzeldiydim.

Seninki hala sürerse direkt git doktora ama düzelir bir şekilde. Çok kötü bir şey cidden.

• Bir dahaki sefere sesini kıs bilgisayarın.  

• quote:

Orijinalden alıntı: 88mph

Bir dahaki sefere sesini kıs bilgisayarın.  

Neden?
  • Askerdeyken sadece 1 atis yaptim, kulagim cinlamaya basladi, daha da gecmedi ustunden 10 sene gectigi halde.

• Çatışmada 5 adet roket atmıştım, 10 yılı aşkın süre geçti kulağımda çınlama kaldı. Düzelmiyor.

• Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt
    Abi Allah şifa versin vermiyosada sabrını versin üzüldüm ama bende çınlama yok sadece böyle garip bi tıkanıklık gibi ses bozuk gibi geliyor
  • GalibaSictim G kullanıcısına yanıt

Sağolasın.

Şifa kısmı maalesef yok, böyle yaşamaya alıştım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.