Şimdi Ara

silebilirsiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yamayı kaldırıyorum arkadaşlar. yamayı yapan arkadaş ile işbirliği yapıp devam edicez. https://forum.donanimhaber.com/bully-scholarship-edition-turkce-yama-tamamlandi--145930581 şuraya bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _lexofrr -- 30 Ekim 2020; 22:31:4 >

• Güzel gözüküyor, kolay gelsin. Vice City'de olduğu gibi bu oyuna da bu Türkçe karakterli moddan sonra bir daha döneceğim. Diyaloglardan birkaç ekran görüntüsü eklersen güzel olur bu arada.

Forum son birkaç ayda kalkışa geçti Türkçe Mod konusunda. RDR 2'ye rağmen Rockstar'ın çoğu oyununa yeni ve kaliteli yamalar yapıldı. Bu da insanı RDR 2 konusunda düşündürüyor tabii...

• henrymorgan92 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam en kısa zamanda diyaloglardan da birkaç resim ekleyeceğim. Bir arkadaş daha yapıyormuş hiç farketmedim ama onunki Türkçe karaktersiz. Ama yine de onun yamasıyla da bi oynamak isterim. Teşekkürler.  

• https://forum.donanimhaber.com/bully-scholarship-edition-turkce-yama-tamamlandi--145930581

Keşke yapmadan önce biraz araştırsaymışsınız hocam, bence çevrilmemiş oyunlara yönelmeniz daha mantıklı olacaktır; hem o arkadaşın emeklerini boşa çıkarmamak hem de kendiniz boşa uğraşmamak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmett555 -- 30 Ekim 2020; 21:16:22 >
  • ahmett555 kullanıcısına yanıt

Evet hocam bende az önce farkettim. Ama bu kadar çevirdikten sonra bırakmak biraz saçma olur. Ben yinede çıkarmak istiyorum bu yamayı. İsteyen o arkadaşın yamasıylada oynayabilir benim için sorun olmaz yani. :D

• _lexofrr kullanıcısına yanıt

Yüzdeniz çeviren arkadaştan daha fazla olamaz herhalde, ayrıca başkasının yaptığı bir çeviriyi sizin de çevirmeye çalışmanız hem mantıksız hem de etik olmayan bir davranış olacaktır. Yine de benim konuyu zorla kapattıracak halim yok, keyfiniz bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmett555 -- 30 Ekim 2020; 21:21:18 >

Haklısınız hocam. zaten 26 görevi çevirmiştim o da %50 çevirmiş benden daha fazla olduğu belli. Aklıma çevirecek çok bir oyun gelmedi zaten dosya açma işlerinde iyi değilim bunu bulunca buna başlamak istedim. Eğer o çeviren arkadaş istemezse konuyu kapattırabilir ve yamayı iptal edebilirim. Benim için pek bir sorun olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hesabımı silin.
    11 ay önce açıldı
    siliniz
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _lexofrr

Haklısınız hocam. zaten 26 görevi çevirmiştim o da %50 çevirmiş benden daha fazla olduğu belli. Aklıma çevirecek çok bir oyun gelmedi zaten dosya açma işlerinde iyi değilim bunu bulunca buna başlamak istedim. Eğer o çeviren arkadaş istemezse konuyu kapattırabilir ve yamayı iptal edebilirim. Benim için pek bir sorun olmaz.

https://forum.donanimhaber.com/yapay-zeka-ceviri-programlarinin-acilen-el-atmasi-gereken-nispeten-eski-oyunlar-listesi--146195695#146195695

Bu konuda çevrilmemiş bir sürü oyundan bahsedilmiş, eğer birine el atarsanız translate ile yama yapılacağına en azından birinin düzgün bir yaması olur. @_lexofrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmett555 -- 30 Ekim 2020; 21:32:47 >

Bakalım eğer diğer arkadaş bir şey demezse buna devam ederim eğer kaldır derse kaldırır bunlardan birisine başlarım teşekkürler. Şimdilik o arkadaşın cevabını bekleyelim. Ama hocam zaten ben bu konuyu açarken bakmamıştım o da benim kafasızlığım. :D görmüş olsaydım açmazdım bu konuyu neyse bakalım o arkadaş ne diyecek.

• _lexofrr kullanıcısına yanıt

Mesaj attım ama görmedin sanırım: Düşündüm de. Aslında diğer arkadaşla güçlerinizi birleştirebilirsiniz. Onunkinde Türkçe font eksik ama yama ilerlemiş. Sen fontu onunla paylaşırsın, çevirinin kalan kısmını da birlikte tamamlarsınız. İyi iletişim kurarsanız hızlıca biter.

Gördüm hocam gördüm telefona bir türlü mesaj gelmedi o yüzden yapamadım.

Evet mantıklı, hatta bana fontu falan verirseniz photoshop aracılığıyla sizin için seve seve bir yama kapak fotoğrafı hazırlayabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.