Şimdi Ara

sileceklerden çizilen camların temizlenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eskiyen silecek pabuçları camlarda iz bırakacak şekilde çizmiş bunun nasıl temizleneceği hakkında malumatı yada deneyimi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim...

sileceklerden çizilen camların temizlenmesi

• abi bu foto nedir yaw
  • soruya dikkat çekmem gerekiyodu..reklamın iyisi kötüsü olmaz derlerya bakalım doğrumu değilmi dedim..beni bağışlayın..
  • bugün dh en komik gününü yaşıyor galiba bugün gülmekten yarıldım
  • inşallah soruyada güzel cevaplar gelirde camları temizleriz bu arada
  • arexonsun rain free diye bir urunu vardı yanlış hatırmalıyorsam ben uygulatmıştım..
    camdaki çizikleri sılmıyor ama yagan yagmurun o çiziklere gore silinmemesi olayını engelliyor.
    yani silecekler cok daha guzel çalışıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktard

arexonsun rain free diye bir urunu vardı yanlış hatırmalıyorsam ben uygulatmıştım..
    camdaki çizikleri sılmıyor ama yagan yagmurun o çiziklere gore silinmemesi olayını engelliyor.
    yani silecekler cok daha guzel çalışıyor..

yağmur kaydırıcı sanırım Bende sürdüm onlardan çok iyi oldu vallaha.

Bahçede arabayı ykadım camları kuruladım sürdüm tazikli su ile yıkadım tekrar camları sonra ıslakken sildim kurttum sonra tekrar sürdüm iki kere yaptım bunu böyle. iyi oldu

Ben piyasadan normal bi yağmur kaydırıcı almıştım , migrosta falan var.

• malesef camlarda sileceklerin camı sildiği doğrultuda oluşan izler bir kere oluştumu geri döndürülemiyor. bu iz hem camın aşınmasından hemde fabrikasyon olarak cama uygulanan son katın aşınmasından oluşuyor. bu izi engellemenin yada geçiktirmenin bir kaç yolu var;

1- arkadaşlarında dediği gibi sürtünmeyi azaltıcı kimyasallar kullanmak yağmur kaydırıcı cam cilası vb

2- silecekleri kullanmamış olsanız bile her kış başı değiştirmek. zira lastikler sertleşiyor. zaten silecek bilinenin aksine silmekten eskimez.

3- silecekleri her sabah bir bez ile temizlemek. sebebi silecekler ile cam arasına sıkışmış toz partiküllerinin camı çizmesini engellemek.

4- silecekleri hiç bir zaman camlar kuruyken kullanmamak. mutlaka cama su sıkıp silecekleri öyle kullanınç,

bu şekilde camdaki izlerin daha geç oluşmasını sağlayabilirsiniz.

hayırlı günler.
  • yaa konu açılmışken sorayım bizim arabadada sürücü kapasının camı çizik araba yıkandıktan sora hemen camı açıyorlar bizimkiler çiziliyor bunun bi çözümü ve nası giderebiliriz o çizikleri yardımcı olursanız sevinirim
  • Bugün Arexons yağmur kaydırıcı aldım Bauhaus'tan, 13 YTL. Gözünüz korkmasın, alın kullanın diye yazdım Ben daha kullanmadım ama
  • Yağmur kaydırıcıların nanoteknolojik olanlarından kullanan var mı? İzlenimleriniz nedir? Fiyatını hakediyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Woodpecker

Yağmur kaydırıcıların nanoteknolojik olanlarından kullanan var mı? İzlenimleriniz nedir? Fiyatını hakediyor mu?

Arkadaşım slm,
    Ben Bavallonun ürününü aldım internetten 57 YTL para verdim
    ilk izlenimim internette ürün kocaman görünüyo fakat bi geliyo çok komik küçük boyutlarda
    neyse az bi miktar uyguluyosun zaten gercekten dedikleri gibi kullanma klavuzunda ön camı 3 kere yapabilirsin.
    Fakat Ben uyguladım yoğun tarafikte 5 para etmez hızının 100 ü geçmesi lazım geriye doğru kaydırması için
    silecekler çalışınca ciyaklıyo ve mecbur sıkışık tarfikte çalıştırmak zorundasın silecekleri.
    Bana sorarsanız sadece arka camda işe yarar o parayı verdiğime pişmanım.
  • Cama bir kat zımpara attır. İz çizik filan kalmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Woodpecker

Yağmur kaydırıcıların nanoteknolojik olanlarından kullanan var mı? İzlenimleriniz nedir? Fiyatını hakediyor mu?

Cam Su İtici Sistemini ön cama, ön kapı camlarına ve dış aynalara uyguluyoruz

Avantajları;
    1. 80 km/h ve yüksek hızlarda silecekler çalışmadan da yol alınabilir.
    2. Cam yüzeyinde su duramadığı için zamanla oluşabilecek su lekelerini önler.
    3. Aniden yoldan geçen bir araç, otobüs veya kamyonun fırlattığı su+çamur, camlardan hemen akıp gideceği için sürüş güvenliğine faydası olur.
    4. Ön camda sileceklerin ulaşamadığı bölümlerdeki suların da akıp gitmesini sağlar. Bu şekilde daha geniş bir görüş açısı elde edilir.

Ama hiçbir zaman şehir içi trafiğinde sileceklerin yerini tutamaz ve zaten öyle bir misyonu da yoktur.

Uygulamasını da 20 YTL'ye yapmaktayız.
    www.polytopizmir.com

• quote:

Orjinalden alıntı: bal974

...
    Ama hiçbir zaman şehir içi trafiğinde sileceklerin yerini tutamaz ve zaten öyle bir misyonu da yoktur.

Uygulamasını da 20 YTL'ye yapmaktayız.
    www.polytopizmir.com

Buraya kadar iyiydi ama sonunda koparttın beni be hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.