Şimdi Ara

Silent Hill 2 Enhanced Edition Türkçe Yama (istek)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar hem forumda hem de nette derin bir araştırma yaptım ama ne yazık ki bulamadım bu oyunun türkçe yamasını. daha doğrusu buldum ama kaynaklar sağlam değil, tereddüt ettim indirmeye. elinde olan varsa, paylaşırsa çok mutlu olurum. şimdiden teşekkür ederim.

not: umarım konuyu yanlış yere açmadım. konuyu açmadan evvel arama yaptım, buldum fakat linkler ölüydü.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Silent Hill 2 Enhanced Edition için Türkçe Yama

Silent Hill 2: Enhanced Edition, korku oyunları türünün kült klasiklerinden biri olarak kabul edilen Silent Hill 2'nin geliştirilmiş versiyonudur. Oyun, etkileyici grafikleri, ürkütücü atmosferi ve sürükleyici hikayesiyle büyük beğeni toplamıştır.

Eğer Silent Hill 2 Enhanced Edition oyununu Türkçe olarak oynamak istiyorsanız, Türkçe yama kullanmanız gerekmektedir. Silent Hill 2 Türkçe yama, oyunun arayüzünü, diyaloglarını ve altyazılarını Türkçe'ye çeviren bir dosyadır.

Silent Hill 2 Enhanced Edition Türkçe yamayı internet üzerinden bulabilir ve oyunun kurulu olduğu dizine kopyalayabilirsiniz. Türkçe yamayı kurduktan sonra oyunu yeniden başlattığınızda arayüz ve altyazıların Türkçe olduğunu göreceksiniz.

Silent Hill 2 Türkçe yama sayesinde oyunu daha iyi anlayabilir ve oyun deneyiminizden daha fazla keyif alabilirsiniz. Türkçe yama aynı zamanda oyunun daha geniş bir kitleye ulaşmasına ve Türk oyuncuların da Silent Hill evrenini keşfetmesine olanak tanır.

Eğer Silent Hill 2 Enhanced Edition oyununu Türkçe oynamakla ilgileniyorsanız, internet üzerinde birçok farklı Türkçe yama seçeneği bulabilirsiniz. Yamayı indirmeden önce uyumluluk ve güvenilirliklerini kontrol etmeyi unutmayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • https://blog.tanshaydar.com/silent-hill-2-enhanced-edition-turkce.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkür ederim :) Allah razı olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.