Çeviri: fReeMan1930 Resim formatlı dosyları bana açıp yollıyan ve geri paketleyen YUSUF GÖL isimli arkadaşa çok teşekkür ederim. Bir teşekkürü çok görmemeniz yeterlidir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1930 -- 27 Haziran 2021; 16:57:1 > |
Silent Hill Alchemilla TR yama Yayımlandı
-
-
Ellerinize sağlık hocam.
-
Bu oyun half life 2 modu çok güzel atmosferi var oyun türkçe olmadığından bi yerde takılmıştım sonra bırakmıştım..şimdi sayende bitiririz inşallah kolay gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ellerinize sağlık
-
Kolay gelsin başkan. Yusuf Göl'e de selam olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FORZAFATHERKolay gelsin başkan. Yusuf Göl'e de selam olsun.
Sağ olasın başkan
Ellerinize sağlık kardo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 13 Haziran 2021; 21:34:58 >
quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclown
Ellerinize sağlık kardo.Sağ olasın kardom
Hepinize teşekkür ederim,ellerinize sağlık.
-
Yama bitmiştir. Dosylar düzenlendikden sonra link eklenecektir. Şimdiden herkese iyi oyunlar dilerim.
Link eklenmiştir. Herkese iyi oyunlar
-
Çok teşekkür ederim.Ellerinize sağlık.
-Yama Dışı-Oyun için sadece MODDB'den indirmek yeterli değil sanırım,ben MODDB'den indirip kurduğumda Steam'ı açtı ve 6-7 GB'lik bir dosya indirmeye hazır olduğunu söyledi.Ya da ben birşeyler eksik/yanlış yaptım.Yardım edebilecek olan var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: aslangrtkÇok teşekkür ederim.Ellerinize sağlık.
-Yama Dışı-Oyun için sadece MODDB'den indirmek yeterli değil sanırım,ben MODDB'den indirip kurduğumda Steam'ı açtı ve 6-7 GB'lik bir dosya indirmeye hazır olduğunu söyledi.Ya da ben birşeyler eksik/yanlış yaptım.Yardım edebilecek olan var mı?
Oyunu moddb den indirip kurdukdan sonra hl2 nin ücretsiz sourch sdk isimli bir programı var. (İsmi yanlış hatırlıyor olabilirim) onu da indirecek ve ondan sonra oyuna açılıyor. Bir yanlışlık yok yani
quote:
Orijinalden alıntı: freeman1930Oyunu moddb den indirip kurdukdan sonra hl2 nin ücretsiz sourch sdk isimli bir programı var. (İsmi yanlış hatırlıyor olabilirim) onu da indirecek ve ondan sonra oyuna açılıyor. Bir yanlışlık yok yani
Alıntıları GösterÇok teşekkür ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aslangrtkÇok teşekkür ederim.
Alıntıları GösterRica ederim. İyi oyunlar.
eline sağlık dostum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X