Şimdi Ara

Silent hunter 3 yardım istiyorumm?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
15.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2-torpidoları atınca yeniden torpido gelmiyor.
    3-torpidoda ddept die biryer var oneye yarıyo.
    yardım lutfen!

• yok mu yardım!
  • 1- battery denizaltinin sualtında gitmesi için gereken enerjiyi saglayan piller. su altında dizel motorlar calısmaz yüzeyde bataryalar şarj edilir ve su altında bu elektirik enerjisi ile motorlar çalıstırılır.
    2- torpido attıktan sonra yeni torpidonun yüklenmesi için torpido odasında yeterli personelin olması lazım (bir de hata var oyunda bazen yeterli personel olsada yüklemiyor)
    3- torpidoyu atarken bütün verileri manuel girmek istersen torpidonun hızını yönünü ve seyir derinligini ayarlıyabiliyorsun işte bu sordugun seyir derinliği o derinlikte gider ve hedefe o derinlikte çarpar

umarım yardımcı olmusumdur
  • 3- için ek veriyim
    depth atarsan yani derinliğe göre i konumunda atarsan (oyunda bu ayarlara F6 ile ayarlıyabilirsin) carpınca patlama methodu yüzeye yakın at max 3mt olsun carpma ile patlar m atarsan ateş ettiğin geminin derinliğinden 1mt altına kadar dahi atabilirsin manyetik atıştır metale 1mt kala patlar gemi derinliklerini görmek için oyunda n tuşunu teleskoptan bakarken görebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan84 -- 12 Eylül 2006; 1:52:57 >
  • Arkadaşlar çok iyi özetlemiş.Forumda böyle simulasyon oyunları oynayan pek bulunmaz zannediyordum.Birden sevindim:D:D
  • çok saolunn!
    bide torpido atarken pistol diye bir seçenek var oneye yarıyo.
    bide torpido gemiye çarpıp patlamıyo dibe batıyo torpido bozuk mu olmuş oluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özzer -- 12 Eylül 2006; 21:36:34 >
  • işte benim bahsettiğim pistol yani tetikleyici m atarsan manyetik o seiklde patlamaz yani carpma ile patlamaz kolay kolay ama impact atarsan yüzeye yakın tabiiki 1-2mt ye al torpido derinliğini patlar dibe cökmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cod 2 için trainer linki.?
    19 yıl önce açıldı
    SPİDERMAN 2 YARDIM LAZIM
    17 yıl önce açıldı
    GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bitane daha var
    stern quarters ile bow quartersin farkı ne?
  • 2side dinlenme yerleri yorulan adamların üzerinde kırmızı ünlem olur oralara cek (quarters )dinlendir adamlarınla ilgilen
  • 1. Battery denizaltı suyun altındayken elektrik motorlarına güç verir. Yani battery boşalana kadar suyun altında hareket edebilirsiniz. %100 dolu bir battery yaklaşık 2 gider. battery biterse denizaltıyı suyun üstüne çıkarıp (kısa tuşu 's' dir) dizel motorlarını çalıştırarak boşalan batteryi şarj edebilirsiniz.oyun sırasında sık sık crew bölümüne bakmanızı tavsiye ederim çünkü elektrik ya da dizel bölümünde görev yapan mürettebatınız yorulabilir ve batteryniz olduğu halde hareket edemeyebilirsiniz yorulan mürettebatın görev yaptığı bölüme çift tıklayarak yorulan mürettebatın yerine taze mürettebat koyabilirsiniz ;) Mürettebatın yorgun olup olmadığını öğrenmek için önce crew bölümüne bakın orda mürettebat dağılımlarını görceksiniz kafasında ünlem işareti olan adam yorgun demektir

2. torpido atınca yeniden torpido gelmiyosa ya torpidon yoktur ya torpido bölümünde yeterli sayıda mürettebatın yoktur ya da torpido bölümündeki mürettebatın yorgundur yorgun mürettebat kısmını 1. maddede açıkladım tecikum senin dediğin de buna giriyor yani oyunda hata fln yok

3. torpidoyu atmadan önce ilk yapacağınız şey kurban gemiyle denizaltı arasındaki açıyı 90 dereceye yakın olmasına özen gösterin yoksa torpidonuz çarpsa bile torpidonuz patlamaz. sonra hedef geminin özelliklerine bakın derinliği ona göre ayarlayın toppido derinliği durgun suda fazla önemli değildir ama dalgalı suda çok önemlidir. dalgalı suda attığınız torpidonun derinliği çok yüzeyden olursa (yani 1-3 metre arası) torpido havada patlayabilir çok derin atarsan bu seferde geminin altından geçip gider işte bu noktada da işin içine tecrübe giriyo ;) . derinliği de ayarladıktan sonra eğer her attığınızı vurmak istiyorsanız kaç numaralı torpidoyu atacaksanız o torpidonun kapaklarını açmanız şart!!! torpido kapağını da açtıktan sonra hedefe kilitlenip gyroangle 0 ya da sıfıra çok yakın bi değere sahip ilen atış yapmanızı tavsiye ederim unutmayın ki en iyi atışlar 355-05 arasıdır bunun dışında atış yapmanızı tavsiye etmem . Bu dediklerim sadece auto targeting system için geçerlidir manuel targetin system de ek olarak hedefin hızını gidiş yönünü vs vs de belirlemeniz gereklidir ii oyunlar

• bende oynuyorum bu oyunu ama baya kazık geldi , gemiyi suyun üzerinde sağa sola manevra yaptırmanın kısa yol tuşları varmı acaba ?
  • su altındanki tuşların aynısı navigation tuşları aynı F1 de tuşlar görünür

bu arada of of of 4 geliyor dünyadaki tüm oyunlar yalan pacifikte gecicekmiş gamershell.com da videosu var mart-nisan gibi cıkıcak
  • oyunda torpidoların geri yüklenmesi konusunda çok sık bug çıkıyo.yama falan varmıdır acep..?
  • ya ben bir hata yapıyormuşum.Gemi silent move dayken torpidolar yüklenmiyo ki zatenboşuna çaba sarfettik yamayla falan uğraşıcaz diye.ama neyse.oyun sürümü yükseldi hiç yoktan..
  • Yaw arkadaşlar ben birtürlü açamadın bu simulatörü Activetion yokta biraz bana yardımcı olabilecek varmı.Teşekkürler...
  • konuyu hortlatcam ama yardıma ihtiyacım var mecburum.

şuan 8. devriyeyide bitirdim fakat yakaladığım gemilerin sadece üçünü torpidoyla batırabildim.attığım torpidolar manyetik tetikleyici kullanmama rağmen geminin karinasına çarpıp patlamadan denizin dibini boyluyolar.gemiye 85 90 derece açıyla çarpan torpidolardada böyle oluyo.nası yapcam yardım edin.yüzeye çıkıp güverte topuyla destroyer bile avladım mecburiyetten yeter artık ya
  • Torpidoların çarptığından emin misin? Fazla derinden göndermiş ve böylece geminin altından geçip gitmiş olmasın? Oyunda tarihi gerçeklere uyulmuş, öyle ki Alman torpidolarının 1941 yılında yaşadığı manyetik başlık hatası oyunda da var, o nedenle sefere çıkmadan önce mutlaka G7E'den (elektrik motorlu) uzak durun, mutlaka G1 (basınçlı hava motorlu) kullanın. Ateşleme yaparken mutlaka temas tetiği kullanın, manyetik tetikten kaçının. 1942'den sonra yeni bir torpido veriliyor ondan sonra manyetik tetikleri güvenle kullanabilirsiniz.
  • önerin için saol
    torpidoların çarptığına eminim.çok fazla derinden atmıyorum zaten üstelik haritadaan torpidonun gidişine de bakıyorum çarpıyo sonra olduğu yerde kalıyo.
  • Bir olasılık daha var, torpidoları çok yakından ateşlersen patlamazlar. Bu nedenle uygun saldırı mesafesi 300 - 1000 m arasıdır. Torpido patladığında oluşan basınç denizaltıya zarar vermesin diye torpidoların 300m güvenlik mesafesi vardır, tetikleri 300m yol açınca otomatik olarak ateşlenebilir hale gelir.
  • bunu öğrendiyim iyi oldu.bide externaldaki torpidolar nasıl yükleniyor.2. sorumda şu ship manuelde sadece savaş gemileri var.diğerleri neden yok
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.