Şimdi Ara

Silikon Power mı? Yoksa Kingston mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İ7 işlemcili note book'umun ramini 4gb den 8 gb çıkarma niyetindeyim. DDR3 olarak benim keseme uyan iki marka var. Biri Silicon Power diğeri ise Kingston. Bu markalar ile ilgili olarak olumlu yada olumsuz görüşlerinizi bekliyorum.

Ramlerin tam marka model isimleri:

Silicon Power SP004GBSTU133V01 (PC10600, 1333МГц, CL9) SO-DIMM 4ГБ DDR3 SDRAM

Kingston "ValueRAM" KVR1333D3S9/4G (PC10666, 1333МГц, CL9) SO-DIMM 4ГБ DDR3 SDRAM

Okuyan ve yorum yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• Hocam mantık olarak ben bırsey soyleyemem ama kıngstondan daha bu zamana kadar sasmadım ama dıkkat etmen gereken asıl nokta belkı bılıyorsundur ama cogu kısı bu yuzden madur oluyor işletim sistemine dikkat etmen gerekiyor 32bit işletim sisteminde max. kullanabılecegın ram 4gb 64bit'de ise makınen nekadar desteklıyorsa bende bukadar bılgı cıkar sadece Wesselam...
  • İşletim sitemim Windows 7 64bit okonuda sıkıntım yok.
  • ben kingston alırdım.Bu arada işletim sisteminde 32 bit veya 64 bit olmasını anakart mı belirliyor?
  • Benimde mantığıma Kingstonlar yattı. Dün gidip aldım ve taktım. Sorunsuz olarak çalışıyor. Sistemde genel bir rahatlama oldu. Son olarak yenibir işletim sistemi kurdukdan sonra gerçek rahatlamayı göreceğimi umuyorum. İşletim sisteminin 32 yada 64 bit olması için işlemcinizin 64 bit destekli olması gerekiyor. Yanlış bilmiyorsam şuanda piyasada sıfır olarak satılan intel ve Amd işlemciler genel olarak 64 bit işletim sistemlerini destekliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.