< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daynawarko -- 3 Haziran 2021; 17:8:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[SİLİNDİ]
-
-
Darboğaz yapmaz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daynawarko -- 2 Haziran 2021; 18:23:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben x5460-rx580 8gb kullanıyorum darboğaz yapıyor.
Rx570-4gb kullansam darboğaz yapmaz muhtemelen.
Sizin işlemcide x5460 ın bir-iki tık altı olduğundan rx560 bile gönül rahatlığıyla kullanırsınız bence.
stok x5460 pubg vb battleroyal online oyunlarda ne yapıyor ne kadar besliyor kartı atıyorum 1080p high grafiklerde pubg de mesela -
Hiç battleroyal oyun oynamıyorum maalesef test edemedim, cs:go da 144fps üzeri veriyor.
Rx550 darboğaz yapmıyor ama rx460 az da olsa darboğaz yapabiliyor tabi o.c yapılmazsa.
Anakart ne hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt gibi açım -- 15 Ocak 2020; 12:24:52 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daynawarko -- 2 Haziran 2021; 18:23:57 >
Reyiz merhaba bende alicam da aynı şeylerden 8gb rammi takayım yoksa 2 gb mi çünkü 4 var şimdi 4 takarsam 1 tane daha darbkgazlik yaparmi bide isiniyormu ısınıyor ise soğutucu ne alayim
Kral ben şimdi Xeon e 5450 alcam bide xr 550 alcam 4 GB ram var bitane daha mı 4 GB ram alayım yoksa 2 gb rammi alayım darbogazlik yapmasın çünkü kral cevak verirsen Allah razı olsun bide ısınma olabilir sence hangi fanı alayim
4gb ramin yanina bir 4 daha al iyi olurm iki Ramin değerleri aynı olsun ama yoksa sistem sapitabilir -
Çok teşekkür ederim cevabın için 4gb ram ddr 3 benim 1 tanesi 2.sjnide öyle alicam
ramin cl değeri oluyor ve voltaj. mesela senin ki 4gb cl 11 1.8 volt ram ise ayni değerlere sahip ram almalısın. değerleri salladım bu arada. raminin değerlerini öğrenmek için çeşitli programlar mevcut -
Çok tesekur ederim Xeon 5450 rx550 2 gb ram aldim ya 6 GB ram yeter dedim ama kanka şimdi içimde bir ürperti var ben şimdi gidip 300w Luk var bende 350 ye gerek varmı hiç değiştirmekte istemiyorum ama korkuyorumda
Bide reyiz bende SSD 120 GB var şimdi ben gidip hiç 1000 GB da almak istemiyorum ama şimdi ben gidip sadece valorant ve çsgo ounmaak için 1000gb 7200rpm HDD alayimmi yoksa gerek yokmu
rx 550 için güç kaynağı 450 watt öneriyorlar -
cs go 25 gb volarant i bilmiyorum. sistemi kurunca 80 gb falan kalıyor sana. ucu ucuna dolabilir ssdin -
Reyiz valorant+csgo=32 GB ediyor kalıyor 88 GB yeter gibi geliyor ve aynı zamanda eğer wolt u 300 takarsam 450 yapmassam ne olur
sistem sapitabilir reset atar kapanır ekran kartı yanabilir psu yanabilir -
Reyiz peki sence Xeon e5450-gtx 750 ti 6gb ddr 3 ram kaç watt alayim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- gddr6 nedir
- amd radeon r7 200
- nvidia txaa nedir
- nvidia kurulum programı başarısız
- wattman hatası nedir
- dlss nedir
- rtx 5050
- rtx 5080
- ekran kartı güncelleme
- 9070 xt
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X