Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
7.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomsson -- 22 Şubat 2017; 22:25:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkinci eli eyyiciler para kolay kazanilmiyocular konuya bekleniyor

• Arac highlinne mi

• şişirme fiyatlar..

allah aşkına golf diyoruz 70 bin diyoruz ev fiyatınlarına araba alır olduk ne beklıyorsunuzkı
  • Komşumuz sattı 1.6 tdi dsg comfortline 85 bin km 68 bin.

• Uff fiata bak...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf çaptan düştü eskisi gibi aranan bir araba değil artık. Sebep bence bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • comfortline olursa 2 hafta highline olursa 1 hafta da satılır diyen bir arkadaş vardı. Ismini hatirlayamadim. Umarım konuyu görür de bizleri nasıl kısa sürede satılır mevzusunda aydınlatır.

• Ben ikinci el olarak golf alacak olsam lokal boyalı olanı almazdım... İkinci el golf sayısı baya fazla.. Gider boyasız, hasarsızı alırım alıcı olarak..

Bundan kaynaklıyor olabilir.

• Şu an cebınde o kadar para olan adam gıdıp sıfır a3 alıyor.. Şu donem 70-80 e 2. El arac satmak çok zor. Audide kı 1.0 a3 kampanyası yıl sonuna dek surecek sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.aras.k

Ben ikinci el olarak golf alacak olsam lokal boyalı olanı almazdım... İkinci el golf sayısı baya fazla.. Gider boyasız, hasarsızı alırım alıcı olarak..

Bundan kaynaklıyor olabilir.

o zaman ikinci elde hızlı gider olayı yok. Bayiden aracı çıkardıktan sonra herşey olabilir. Boya da olur parça da değişir. Ikinci el söylendiği gibi hızlı ise bu gibi durumların pek önemli olmaması lazım.

• Kampanya döneminin yaklaşması+ekonomik durum+siyasi karmaşa.
  • ben ikinci el golf almazdim... çünkü 0 a yakın fiyat istiyorlar. golf se golf 2.el sonuçta 6 ayda arabadan kar etmek niye
  • alperdgal A kullanıcısına yanıt
    Comfort line

• Birincisi insanlar artık çok bilinçli..
    Hata boya olmasaydı..
    2014 model bir arabaki servis bakimli olmasi lazim..
    Malum sitede filtreleme diye birsey var..

Ordan aracinizin model ve donanimda olanlarinin eşdegerleri ne kadara satiliyor ortalama fiyat belirleyip..
    Herkesin verdigi fiyati en alt seviyesinde fiyat vermeniz lazim..

Ben sizin aracinizin aynisindan ayni paraya hatasiz boyasizda bulurumm..

Yada iki parca boyali olup sizinki gibi km daha dusuk olaninini bulurum...
    Bunun gibi...

Ve bu ara piyasa berbat....
    Hic bir araba marka yada model farketmiyor darbe girisimi sonrası piyasa yuzde 40 civarlarinda yavasladi ve fiyatlar yuzde 10 kadarda dustu..
    Darbe oncesi..

40bin tlye pazarlik ettigimiz aracima 2007 golf 5 tsi aracima 39500 verenlere dahi birakmadim...

Darbe girisimi sonrasi 36 dan yukari veren olmadi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F57B183FE -- 21 Ekim 2016; 23:51:19 >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bizde oyle yapmayi dusunuyoruz ama bu gidisle biraz uzayacak gibi.

• İnsanlar yavaş yavaş o fiyat bandına çıkıyorsa, sıfır araçlara yöneliyor. Marka seçmiyor. Sıfır araç olması daha önemli artık. İkinci elin alınacak bir tarafı kalmadı. Zaten arabalar arasında kalite ve güvenlik farkı birbirine çok yakın artık. 1 hafta da çok kısa bir süre. Ayrıca yıl sonu, kampanyalar vs. var. Bundan 3-4 yıl önce sıfır araç alınmaz diyordum, şimdi ikinci ele o paralar verilmez diyorum. Çoğu insan da böyle düşünüyor artık. İkinci el fiyatları olması gerekenden 10 bin lira fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Şu an cebınde o kadar para olan adam gıdıp sıfır a3 alıyor.. Şu donem 70-80 e 2. El arac satmak çok zor. Audide kı 1.0 a3 kampanyası yıl sonuna dek surecek sanırım.

Kesinlikle Manuel isteyen insanlarında aklını 308 çeliyor.
  • İnsanlar 70-80 bin bandında ikinci el C segmenti pek almıyorlar bir de işin bu boyutu var. O paraya c segmenti 116 , A3 vs. alınabiliyor ayrıca. Bundan dolayıdır ki C sınıfı modelli pahalı araçların ikinci eli açıkcası biraz nazlı. Umarım en kısa zamanda aracınızı satarsınız.

Saygılarımla
  • vet147 V kullanıcısına yanıt
    Haklısınız,yorumunuz için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.