Şimdi Ara

silinebilir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
7.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Belki elestiride kantarin topuzunu kacirmis olabilirim. O konuda haklisiniz.
    Vurgulamak istedigim konu sahibinden ilanlari bu donemde yaniltici olabiliyor piyasa. Ama ikinci el fiyatlari cok yuksek seyrediyor. Piyasanin normlarina gore duzenlenmesi gerektigini deneyimlenissiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek çözüm devletin ötv oranlarını %60 civarına çekmesi o zaman satarsınız.
  • 74000 peşin param olsa 2012 2013 passat
    2010 c180 2005 5.20 falan alırım golfün ne albenisi varki o paralara alayım

• cbascan kullanıcısına yanıt
    Kampanyadan benimde haberim yoktu. Audi Erel bayisini aradım fiyatlatın 85-90 bin tl arasında değiştiğini (1.0'lık motorlar için) söyledi. Fakat stoklar şuanda tükenmiş. 1 ay içerisinde araçların tekrar geleceğini belirtti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yayengec

ben ikinci el golf almazdim... çünkü 0 a yakın fiyat istiyorlar. golf se golf 2.el sonuçta 6 ayda arabadan kar etmek niye

Sıfırından 20 25 bin civarı daha ucuz bu 2 yaşındaki araç. Dediğiniz durum daha çok leon fr larda var sıfırıyla aynı parayı istiyorlar.

• neredeyse 3 yaşına giren, 2,3 parça boyasında değilim donanım olarak çoğu aracın orta donanım seviyesinde sınıfta kalan bir aractan bahsediyoruz küçümsemek anlamayın lütfen ama 74 bin küsür istemek çok abes geliyor a3 zaten 6-7 bin tl yukarısına veriliyor bence arabayı şimdi değil yaz mevsiminde satılığa çıkartın acil birşey yoksa neyse allah kolaylık versin hepinize iyi hafta sonları.

• fiyata bak çay demle csb kokuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 22 Ekim 2016; 15:13:00 >
  • Vw piyasasi ilginc, benim aracim da 2014 model 1.6cdti sport donanimli Astra. Arac tercihi yaparken doguş grubundaki araçlari tercih etmemiştim ama comfortline dizel manuel golf sanirim ayni fiyata satiliyordu. Satmaya niyetlensem 29.000 kmdeki boyasiz aracimi sizin fiyatin 10 bin altina ancak satabilirim saniyorum. Insanlar benimle ayni fikirde olabilirler, ben 3 yaşina yaklaşan donanimsiz bir araca o fiyatlari vermem diye duşunuyorum ki kendi aracima da vermem. 60 bin lira ustu 2. El c segment arac icin psikolojik sınır. Premium algisi olmadikça sirkulasyon yavaş olacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ar ge -- 22 Ekim 2016; 15:53:27 >
  • Evet durum kesinlikle böyle. Ben 6 ay önce 57 ye vermediğim aracımı dün 55,5 e sattım.
  • cok sebebi var. piyasa inanılmaz kötü. kimsede para yok. O aldığımdan pahalıya sattım döneminin sonuna yaklaşıyoruz. c sınıfı araçlar arasında pek bir fark kalmadığı sonunda kabul görmeye başladı.

insanlar daha çok araştırıyor.

Size bir soru 2. el 2 senelik boyalı golf mü alırsınız 10k daha verip sıfır audi a3 mü.

sahibinden fiyatları saçma artık. millet başkasının fiyatına bakıp yazıyor kimse satamiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

Forum düne kadar insignia piyasayı süpürür diyordu sonu malum.
    Sonra talismancılar türedi onlarda ortalıkta yok
    Yeni moda A3 sanırım.
    Merakla bekliyorum satış rakamlarını. Bakalım piyasa ile forum ne denli eş değer ilerliyor.
    Foruma bakacak olursak A3 için millet kuyrukta ve diğer modellere nal toplatıyor satış olarak

Bekleyip görecez

iyide insignia yeni kasa gelecek olmasına rağmen iyi satıyor şu anda.

• Nasip. Nasipte yoksa dayak bile yenmezmiş diye bi laf var yüzde bir milyon doğrudur.

• 74 bin ha

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Hocam biz de a3 almak için satıyoruz
    Dediğim gibi bu fiyatlar bana da yüksek geliyor ama sahibindende emsallerine göre yazdım aşağı yukarı.
    Bu hafta içerisinde satmak gerekecek 2-3 bin tl altına vereceğim heralde bu gidişle.

• cbascan kullanıcısına yanıt
    http://www.audi.com.tr/tr/brand/tr/kampanyalar/audi_a3_pi.html

bu araç f/p kesinlikle 1 litre motorlu
  • 74 golf alacağıma 46 daha ekler VOLVO S60 alırım.

• inanılmaz paralar gerçekten. ben ciddi ciddi baya fakir kalmışım.

benim arabalar konusunda zerre bilgim yoktu, bikaç ay önce üniversiteden arkadaşımın aracını satılığa çıkardığını gördüm. arkadaşımda da golf vardı ve yine 74bin'e satılığa koymuştu. araba fiyatlarından bihaber biri olarak istediği rakamı görünce tek kelimeyle şoka uğradım. kesinlikle şaka olmalı bu dedim. otomobil fiyatlarını açıp bakınca şaka olmadığını anlayıp ikinci bir soğuk duş daha aldım

önceden az da olsa bi araba alma isteğim vardı, fiyatları görünce anladım ki ben en az 5 sene daha araba alamam. tekrardan Euro Truck Simulator yükleyip sanal alemde tatmin edecem araç kullanma hevesimi

• quote:

Orijinalden alıntı: yayengec

ben ikinci el golf almazdim... çünkü 0 a yakın fiyat istiyorlar.

oyunu bozma

oyunu bozdun

sana değer kaybı davası açacam bitircem seni senin yüzünden vw nimin değeri düştü

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

cok sebebi var. piyasa inanılmaz kötü. kimsede para yok. O aldığımdan pahalıya sattım döneminin sonuna yaklaşıyoruz. c sınıfı araçlar arasında pek bir fark kalmadığı sonunda kabul görmeye başladı.

insanlar daha çok araştırıyor.

Size bir soru 2. el 2 senelik boyalı golf mü alırsınız 10k daha verip sıfır audi a3 mü.

sahibinden fiyatları saçma artık. millet başkasının fiyatına bakıp yazıyor kimse satamiyor.

balon patlamak üzere diyorsun yani hocam.

• 80 000 deseydin satardın kesin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.