Şimdi Ara

silinebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
7.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dedıgım gıbı şu an audıde ki kampanya herkesın aklını celıyor ve o arac o fıyata bedava..
    Sız 2014 74 demıssınız..
    84 e a3 otomatik, spor direksiyon ve en onemlısıı ledlı xenon..
    84 ten marka degeri dussen 79 kalır
    Xenon 5 bin dussen 74 kalır
    2 yıllık arac degeri dussen 5 bın tl ( yıllık en az 4-5 zam gelıyor fakat ben yıllık 2.5 hesapladım) kalır 69.. Direksiyon vb de dustugnde 65 bın tl su an senın aracın ederı.. O da en fazla.bu rakam bırde su an senın ıstedıgın rakamdan duserek hesapladım.. Yaptığın kaza, yıpranma vs düşülünce bana kalsa senın aracın su an a3 ıle karsılastırdıgımda ederı en fazla 57-58..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 23 Ekim 2016; 11:15:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Dedıgım gıbı şu an audıde k kampanya herkesın aklını celıyor ve o arac o fıyata bedava..
    Sız 2014 74 demıssınız..
    84 e a3 otomatik, spor direksiyon ve en onemlısıı ledlı xenon..
    84 ten marka degeri dussen 79 kalır
    Xenon 5 bin dussen 74 kalır
    2 yıllık arac degeri dussen 5 bın tl kalır 69.. Direksiyon vb de dustugnde 65 bın tl su an senın aracın ederı.. O da en fazla.bu rakam bırde su an senın ıstedıgın rakamdan duserek hesapladım.. Bana kalsa senın aracın su an a3 ıle karsılastırdıgımda ederı en fazla 57-58..

çok degişik bir hesasplama....ama güzel...
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptın galeriler 69 veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şu an cebınde o kadar para olan adam gıdıp sıfır a3 alıyor.. Şu donem 70-80 e 2. El arac satmak çok zor. Audide kı 1.0 a3 kampanyası yıl sonuna dek surecek sanırım.

A3 yıl sonuna kadar bu kampanyayla devam ederse yılı birincilikle bitirir herhalde.

• Kardeş kusura bakma ama 74 bine çıktıktan sonra 40 bin km deki bi arabaya para vermem hele ki Golf`e verilmez..
  • Bu devirde 74.000 lira nakit parası olan hiçbir adam gidip 40.000 km'de bir C sınıfı araç almıyor. Üstünü kredi ile tamamlayıp premium segmente geçiyor. Zaten ekonomi batmaya doğru hızla gidiyor. Artı yıl sonu kampanyaları başladı. Aracınız Golf olmasa o 3-4 telefonu da almazdınız bu dönemde. Golf farkını göstermiş yine.
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Hangi kampanya o? Şuan ilk defa sizden duyuyorum Mağaramıyım yoksa
  • Bi arkadaşım Golf 6 TDI bakıyordu. 2012 model bulmuş 69'dan aşağı düşmemişlerdi. Sonra gittik 35 bin kmde ilk sahibinden E87 Bmw 116i aldık 53 bin liraya. Golf'le az yakacaktı evet ama daha az kredi çekti. 1 sene oldu biniyor memnun.
    Fiyat arttıkça kuvvetli alternatifler artıyor bence. Sıfır şansıda söz konusu olunca...
  • Bi müştermiz 2015 honda civic aracını 76'dan satışa çıkarmıştı(full olanıymış),sonra araç satılmayınca 73'e düşürdü ,en son olarakta 70'e indi ,ev alacağından paraya sıkışmış ve pazarlık yapan bir alıcıya 66 bine verdi,şimdi ben bu aracın piyasa fiyatını bilmem,donanımını bilmem fakat şöyle bir durum varki piyasa bu aralar acayip karışık,ederinin üstünde satanda duyuyorum(marka model kısıtlaması olmadan) piyasanın çok çok altında satanda duyuyorum ,millet yine bir darbe olur,yok kriz olur ,yok tl bir anda değer kaybeder ,bilmem ne olur diye acayip ürkek,alan korkarak alıyor malı ,satanda korkarak satıyor,piyasanın ne olacağı belli değil..

Mesela şuan benimde bir araca ihtiyacım var ,hatta paramda 3 aydır hazır,dolara çevirip bir kenara koymuştum fakat ortamın ne olacağını bilmediğim için araç alımını sürekli erteliyorum,heleki birde o sahibindendeki fiyatları görüncede tuzu biberi oluyor bu işin, akıl alır gibi değil,aynı marka model,donanım ,hemen hemen km'ler aynı ,temizlik aynı 2 araç var , ama gel görki arada 10 bin tl fark var...

Şuanki durumu ben 1999-2000-2001 yıllarına benzettim nedense,aynı ortam aynı ekonomik bunalım,çarşımızdaki esnafın aynı o yıllardaki gibi konuşması vs...umarım ortam bir an önce düzelirde ,insanlarda artık biraz nefes alır

• O paraya sifir dizel otomatik egea alinir, kia ya da hyundainin de ayni sinifta dizel otomatiginin sifiri ayni paralarda.

Niye insanlar sifir yerine 2-2.5 yillik araclar alsin?

• Çok istemissiniz gibi görünüyor.Bir arkadaşım kasımın ilk haftası almak üzere sipariş verdi Izmirden,2016 Golf 7 1.2 Tsi Comfortline 71bin küsur.

• quote:

Şu an cebınde o kadar para olan adam gıdıp sıfır a3 alıyor.. Şu donem 70-80 e 2. El arac satmak çok zor. Audide kı 1.0 a3 kampanyası yıl sonuna dek surecek sanırım.

Ne kadar ki hocam a3 kampanyali fiyatları?

• Sıfır a3 varken napayım ben golfu

• Forumda iyi a3 algısı yarattilar. Reklam için para falan aldılar herhalde. Bayiye toplasan 2 araç geliyor zaten bunlarda arabalar yok satıyor sanıyor ya

A3 hakkinda iyi sey yazanlarin çoğu ya almış olanlar yada almaya çekinenler, heriflerin tek derdi ikinci eli. Buradan bile ikinci elini arttirmak için reklam yapıyorlar. Bizim insanımız her şeyi hak ediyor yemin ediyorum.

Bu arada piyasa genel anlamda durgun fiyatlar pahalı işiniz zor.

• Golf 1.6tdi dsg her türlü satılır, piyasası iyi. Ama istenen fiyatın makul mantıklı bir rakam olması lazım. 74 çok fazla, o yüzden satılmıyor.

Şunu da unutmayın, 7, 8 yaşına gelmiş, 100.000km'yi aşmış araçlarda boya olayı çok önemli olmaz ama 3,4 yaşını geçmemiş, düşük km araçlarda boya önemli. Boyadan ötürü boyasız emsallerine göre en az 5000tl daha düşük fiyat vermeniz gerek.

• Thomsson kullanıcısına yanıt
    Fiyat comfortline için yüksek. Ben 13 bin lira hasar kayıtlı highline donanımı bile 3 günde sattım.

80-85 bin aralığına zaten highline golf bulunuyor. Siz fiyatı güncelleyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • audi ben bitti demeden bitmez diyor, malum kamanya
  • quote:

Orijinalden alıntı: antuaRri

Forumda iyi a3 algısı yarattilar. Reklam için para falan aldılar herhalde. Bayiye toplasan 2 araç geliyor zaten bunlarda arabalar yok satıyor sanıyor ya

A3 hakkinda iyi sey yazanlarin çoğu ya almış olanlar yada almaya çekinenler, heriflerin tek derdi ikinci eli. Buradan bile ikinci elini arttirmak için reklam yapıyorlar. Bizim insanımız her şeyi hak ediyor yemin ediyorum.

Bu arada piyasa genel anlamda durgun fiyatlar pahalı işiniz zor.

Aynen öyle. Adamlar araçlarını garajlarina koymadan 2. el piyasasını kizistirma derdinde.

998(1.0) cc bir araba sonuçta. 0.7 cc gelse adamlar a3 diye 75-80 verecek

• quote:

A3 benzinli 83-80 dizelide 98-95 arasi alinabilir golfgirmeye gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyati indirin. Mesela 72 yapın 71'e bir gün sonra elinizden çıkabilir. Şu haliyle fiyat yüksek. Çok beklersiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.