Şimdi Ara

silinebilir (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
7.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • GOLF SATILMIYOR cümlesi yanlış...Kurtlu baklanın kör alıcısı olur derler....Golf sahipleri kızmayın...Arabanıza kurtlu bakla demedim...Bu cümle hepinizin bildiği, duyduğu bir ata sözü...Her 10 günde fiyatını 2 bin düşüreceksiniz....Kesin satılacak....Bu kadar...Adım hıdır....Elimden gelen budur....Saygılarımla ilanımdır...
  • 1 2 Golf satılmadı diye Golf satılmıyor 2. eli sıkıntılı teşhisi koyan insanlarla forumda tartışmayın :)

Golf ülkemizde ne kadar satılmış ve aylık dilimlerle ne kadar tüketiliyor hepiniz biliyorsunuz, elbette arada satılmayan yada tercih edilmeyenler olacak :)

Şu konu bile forumun vw araçlarına yaklaşımını gösteriyor, ayrı bir hırs kin var ya :)
  • Subsie kullanıcısına yanıt
    Neden güldünüz hocam.Bilkentte okuyorum 3.sınıfım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    72500 e satildi

• Sandalyeden düştüm

• quote:

Orijinalden alıntı: ProfesörCan

320i nin rakibi focus tur.

Ayrıca s90 760li dan daha şık.
    Egzoz mühendisliği 3 sınıfım bu arada burada bize sadece egzozlar hakkında değil aracın bütün bölümleriyle ilgili bilgi veriyorlar.

silinebilirsilinebilir

Genç arkadaşım focus c sınıfı, bmw 3 de d sınıfıdır. Volvonun güzelliği kişiseldir. Ben hiçbir modelini beğenmem.

• Ben sizin ilandan 2 ay önce 2015 model hatasız kia ceed concept plus ki comfortline dan fersah fersah dolu dct şanzımanlı dizel aracı 18 binde iken 72ye aldım. Araç kırmızı renk üzerinde boya koruma ve tüm camlar filmli ayrıca 5 yıllık garantinin daha 4.5 yılı var. Golf ne pahalıymış yahu

• Vallaaa bir kaç aya kadar olabilecekleri bir görebilsen iyiki satamamışım dersin.😊Daha şimdi gördüm euro 3.44, daha dün 3.30 gibi birşey değilmiydi?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.