Şimdi Ara

silinebilir (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
7.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir daha beni alintilama. Bu uslupla konusan biriyle zaten bisey konusmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K@sToR kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam bende bundan bahsettim zaten siz daha acik yazmissiniz arkadasin hesabinda direk arabanin fiyatinin tamamini(vergisi dahil) 2 ile sonra 3 ile carpmis. Bakkal hesabi yapmis ama en basitinden otvyi cikartip sizin yaptiginiz gibi islem yapmasi lazimdi. Ona ragmen su kadar zarara satiyor diye israr edip insanlari asagilamasini, 0 bilgili demesini elestirdim ben. ama 7.500 den fazla oldugunu vurgulamak icin yaptigi icin Onun disinda sizden farkli bir sey soyledigimi dusunmuyorum. Arkadas tl'nin deger kaybi kur hesabi konusunda sonuna kadar hakli ona bir sey demedim zaten ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 24 Ekim 2016; 10:28:28 >
  • 12 Angry Men nickli uyeye bosuna cevap kasmayin.
    sitenin parali akp kotuleyicisidir kendisi
    onun mesajlarina bakarsaniz sanirsiniz ki ulke batti,kimse ekmek dahi alamiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

12 Angry Men nickli uyeye bosuna cevap kasmayin.

Senın gıbı akp yalakası değılım, gerçeklerı yazıyorum. Arkadamdan sallayacagına erkek ol nıckımı alıntıla.

Yazdıgım şeylerın neresı yanlış çık açıklama yap öyle sallayıp durma. Bir tane iyi geçindiği komşusu kalmadı. Bu sene turist gelmedi, Türkiye turizmden para kazanan bir ülke. Turist gelmedi abuk sabuk dış politikalar yuzunden sonra cıkıp özür dilediler ama sezon bitti.

Dolar 3.10 tl esnaf iş yapamıyor herkes işler kötü dıyor. Haberleri ızlemıyorsan gıt laleliyi osmanbeyi eminonunu fılan gez gözünle şahit ol.

2014 de aynı paraya c-d sınıfı arabalar alıyorken, şimdi b sınıfı boşl arabalar alamaz olduk. Paramızın değeri düştü. Sende deve kuşu gibi kafanı kuma göm.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

Senın gıbı akp yalakası değılım, gerçeklerı yazıyorum. Arkadamdan sallayacagına erkek ol nıckımı alıntıla.

Yazdıgım şeylerın neresı yanlış çık açıklama yap öyle sallayıp durma. Bir tane iyi geçindiği komşusu kalmadı. Bu sene turist gelmedi, Türkiye turizmden para kazanan bir ülke. Turist gelmedi abuk sabuk dış politikalar yuzunden sonra cıkıp özür dilediler ama sezon bitti.

Dolar 3.10 tl esnaf iş yapamıyor herkes işler kötü dıyor. Haberleri ızlemıyorsan gıt laleliyi osmanbeyi eminonunu fılan gez gözünle şahit ol.

2014 de aynı paraya c-d sınıfı arabalar alıyorken, şimdi b sınıfı boşl arabalar alamaz olduk. Paramızın değeri düştü. Sende deve kuşu gibi kafanı kuma göm.

Bana erkeklıkten bahsedecek son kışı sensın. Sen önce bir iş bul çalış evini barkını al ulkene hayırlı ol sonra cevap verırım sana.
    O bahsettıgın yerlerde benımde ışım ve de sadece 1 lıralık malı 10 lıraya satmaya calısanların işi kötü. İnsanlar uyandı artık cunku alşveriş yapsrken araştırıp ucuz olandan alıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

Bana erkeklıkten bahsedecek son kışı sensın. Sen önce bir iş bul çalış evini barkını al ulkene hayırlı ol sonra cevap verırım sana.
    O bahsettıgın yerlerde benımde ışım ve de sadece 1 lıralık malı 10 lıraya satmaya calısanların işi kötü. İnsanlar uyandı artık cunku alşveriş yapsrken araştırıp ucuz olandan alıyor.

O zaman arkamdan atıp tutmayacaksın delikanlı gibi nickimi alıntılayacaksın beni yazıdan haberdar edeceksın. Ben çok şükür çalışıyorum şuan sana iş yerınden yazıyorum. Kanıt lazımsa söyle resım cekıp gonderıyım hiç sorun degıl. Tanımadıgın ınsanlar hakkında atıp tutma malum parti nin seçmenisin onlar gibi çamur at izi kalsın kafasındasın.

Hangı ucuzluktan bahsedıyorsun ? 2 yıl once 50 bine aldıgın arabayı bugun 80 - 90 bin tl ye satıyorlar.

Örnek: 2014 de 20.000 usd ye gelen arabaya 40.000 tl + vergi oderken. Bugun 60.000 tl + vergi öduyorsun. Arabadan tut elektronik ürünlere kadar herşeyin fiyatı her yıl sürekli yükselıyor. Gelmiş ucuzluktan bahsedıyor komik çocuk seni.

• Mesele golf değil. Cebinde şuan 70 küsur parası olan adam gidip sıfır araca yöneliyor. Bunun sebebi 2.el fiyatlarının uçması. Bir çok ilan gördüm araç fiyatı ile sıfırı arasında 6-7 bin oynadığı oluyor. bu yüzden de insanlar artık sıfıra yönelmeye başladı. Kısacası piyasa durgun.
  • komsu gecen ay baz model sıfırını aldı 1,4 tsi sanırım 71 e
    sıfır baz golf
    2e. tdi golf (aynı para)
    ben olsam bende sıfıra yönelirdim..
  • Vatandaşa bak adam arabasını satamıyor bizimkilerin derdi oluyor

Satmak istiyorsan fiyat düşeceksin arkadaş.
    Tok satıcıysan beklersin.
    Bu kadar basit...

• Golf piyasasi iyi olan bir arac öncelikle bunu kabul edelim burada sorun yok.Sonra da sunu kabul edelim ki bes alti aylik bile olsa sifiriyla arasinda 4-5 bin farkla satilan araclarda ikinci el almak hic akillica degil.Bu arac vw de olsa böyle.Zaten dsg li bir aracin iki senelik garantisi bitmisse avantaj özelligini yitirir ve daha da deger kaybeder bana göre...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araba vw hem de golf aracın ederi 120 bin, siz 74 isteyince ağır hasarlı, taklalı sanmıştır müşteri o yüzden satılmamıştır

• Aslında fiyat çok fazla değil. Şu an en mantıklı fiyatlar dod'da var. Oraya bakarsan yazdığın fiyat makul gibi görünüyor. Sebebi büyük ihtimalle piyasa şartlarıdır. 74000 nakit param olsa büyük ihtimalle araba alacağıma USD alırdım.
  • 74,000 liram olsa ikinci el golf almazdım heralde
  • Arkadaşlar tekrar cevap gelmiş, madem söyleyeyim. 65 eder dediğiniz aracı dün itibarı ile 72.500 TL ye satmış bulunmaktayım . Yardımcı olan herkese teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomsson

Arkadaşlar tekrar cevap gelmiş, madem söyleyeyim. 65 eder dediğiniz aracı dün itibarı ile 72.500 TL ye satmış bulunmaktayım . Yardımcı olan herkese teşekkürler.

hayırlısı olsun. Eksper gibi fiyat belirleyenleri çok dikkate almamak gerekir. Ama bu vesile ile şunu öğrendik ki golf ün ikinci eli hızlı değilmiş

• Kriz kapida..

• 2015 trendline passat 70-73 lira. A3 sıfır 84 lira. Golfü gidip kimse almaz 74 e.

• quote:

Orijinalden alıntı: Augsburg

2015 trendline passat 70-73 lira. A3 sıfır 84 lira. Golfü gidip kimse almaz 74 e.

72.5 a aldılar ama? Onlarda mı sıkıntı var sende mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomsson

quote:

Orijinalden alıntı: Augsburg

2015 trendline passat 70-73 lira. A3 sıfır 84 lira. Golfü gidip kimse almaz 74 e.

72.5 a aldılar ama? Onlarda mı sıkıntı var sende mi acaba

Hocam bu ülkede 38 e dolu dizel punto evo varken gidip 1.2 boş polo alan var , golf7 ye 72,5 sayan çıkar hiç şaşırmaya lüzum yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thomsson kullanıcısına yanıt
    Valla bende sıkıntı olmadığı kesin , 2 gün önce arkadaşım 73 e 2015 passat aldı. Manuel,çiziksiz. Aynı paraya d dururken c alanda sıkıntı vardır.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.