Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
7.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Systematik -- 13 Nisan 2012; 17:30:04 >

• Merakla bekliyorum hocam hayırlı olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozn.Onl -- 22 Mart 2012; 10:31:11 >
  • Bu uygulamayı tavan içinde yapın.Sonuçtan kesin memnun kalacaksın.
  • Takipteyim
  • takip.. 4 gözle bekliyorum..

bu ürünün internette linki var mı satın alabileceğimiz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illeqal89 -- 22 Mart 2012; 17:11:02 >
  • takipdeyiz ailecek
  • Hayırlı olsun.Anlaşılan bayağı emek harcanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Hayırlı olsun.Anlaşılan bayağı emek harcanmış

Merhaba,

Teşekkür ederim Hocam Biraz öyle oldu hatta Bel ağrısından 4 gün rapor bile aldım bu işe başladığımda. Çok şükür şimdi iyiyim. Allah izin verirse Hafta sonuna kadar bu işlemi sonlandıracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Systematik

Merhaba Arkadaşlar,

Herkesin merak ettiği Araç içi ses yalıtımı hakkında deneyim ve tecrübelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Geçen Sene Araç içi Ses yalıtımı yapan bir şirkette arkadaşım çalışmaktaydı ve sık sık yanına takılmaktaydım. 450 - 850 TL fiyat aralığında ses yalıtımı yaptıkları sistemi detaylı olarak inceleme Fırsatı buldum.

Yaptıkları işlemleri size kısaca aşağıda anlatıp Kendi aracımda da yapmaya yeni başladığım ses yalıtımı hakkında fotolar paylaşacağım...

Öncelikle bu tür şirketlerde araç içi taban döşemeleri sökülüp araç tabanına ısı yalıtımı sağlayan maddeler kullanılmakta... Isı yalıtımı yapan maddeler hem araç egsozunun yaydığı ısıyı yalıtmak ta hemde ses yalıtımı sağlamaktaymış.

Tabi ben uzun araştırmalarım sonucunda BTM firmasının ürettiği Bitüself adlı bir ürün buldum. Ürün normalde Su yalıtım maddesi fakat ürün ısı yalıtımındada kullanılmakta ve tabi ses yalıtımıda sağlamakta hemde %20 oranında ses yalıtımı yaptığı söylenmekte... Bende bu üründen 4 rulo kadar aldım 10 metresi 35TL fiyatı var. Ürün kendinden yapışkanlı bir madde.

Bende kendi aracımın taban döşemesini değiştirmek amacıyla sökmüştüm fakat söküncede bu maddeden aldım ve aracın tabanını tamamen bununla döşedim.

Aracın Motor kaputu içerisinde bulunan ve bizim araçlarda ses yalıtımı sağlayan bir sac bulunmakta o saclarıda söküp arkasını bu madde ile kapladım...

Sizlerle aşağıda fotolarıda paylaşacağım.

Araç ses ses izalasyonu yapan firmalar bu kaplamaları yaptıktan sonra fiyatına göre eğer yüksek fiyatlı bir işlem yaptırılacaksa araç altına pütür denen bir madde sıkmaktalar. Tabi ben bu işlemi yapmayacağım.

Şimdi Sizlerle yaptığım çalışmayı resimli olarak paylaşacağım.

BU ARADA ARACIM 1991 MODEL TOFAŞ ŞAHİN MARKADIR.

GELİŞMELERİ SİZLERLE BURADAN PAYLAŞMAYA DEVAM EDECEĞİM.

KONUNUN SABİTLENMESİNİ RİCA EDERİM.

BİTÜSELF DENEN ÜRÜN

ARAÇ İÇİNİN ARKA TARAFI

ARAÇ İÇİ ÖN TARAFI

ARAÇ MOTOR KAPUTU İÇERİSİNDE BULUNAN "SAC" LEVHALAR

YUKARIDA BELİRTTİĞİM "SAC" LEVHALARIN TAKILI OLDUĞU ALAN

Tam benim konum bende aracımın sesinden rahatsızım ve araştırma yapmaktayım.
    Bana önce yalıtıma dıştan başlanması daha doğru olur denildi(motor bölümü-davlumbaz-araç alt kısmı) bu sizin kullandığınız madde Bitüself davlumbazların içerisine uygulanabilirmi uygulanırsa etkisi olurmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: townend

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Herkesin merak ettiği Araç içi ses yalıtımı hakkında deneyim ve tecrübelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Geçen Sene Araç içi Ses yalıtımı yapan bir şirkette arkadaşım çalışmaktaydı ve sık sık yanına takılmaktaydım. 450 - 850 TL fiyat aralığında ses yalıtımı yaptıkları sistemi detaylı olarak inceleme Fırsatı buldum.

Yaptıkları işlemleri size kısaca aşağıda anlatıp Kendi aracımda da yapmaya yeni başladığım ses yalıtımı hakkında fotolar paylaşacağım...

Öncelikle bu tür şirketlerde araç içi taban döşemeleri sökülüp araç tabanına ısı yalıtımı sağlayan maddeler kullanılmakta... Isı yalıtımı yapan maddeler hem araç egsozunun yaydığı ısıyı yalıtmak ta hemde ses yalıtımı sağlamaktaymış.

Tabi ben uzun araştırmalarım sonucunda BTM firmasının ürettiği Bitüself adlı bir ürün buldum. Ürün normalde Su yalıtım maddesi fakat ürün ısı yalıtımındada kullanılmakta ve tabi ses yalıtımıda sağlamakta hemde %20 oranında ses yalıtımı yaptığı söylenmekte... Bende bu üründen 4 rulo kadar aldım 10 metresi 35TL fiyatı var. Ürün kendinden yapışkanlı bir madde.

Bende kendi aracımın taban döşemesini değiştirmek amacıyla sökmüştüm fakat söküncede bu maddeden aldım ve aracın tabanını tamamen bununla döşedim.

Aracın Motor kaputu içerisinde bulunan ve bizim araçlarda ses yalıtımı sağlayan bir sac bulunmakta o saclarıda söküp arkasını bu madde ile kapladım...

Sizlerle aşağıda fotolarıda paylaşacağım.

Araç ses ses izalasyonu yapan firmalar bu kaplamaları yaptıktan sonra fiyatına göre eğer yüksek fiyatlı bir işlem yaptırılacaksa araç altına pütür denen bir madde sıkmaktalar. Tabi ben bu işlemi yapmayacağım.

Şimdi Sizlerle yaptığım çalışmayı resimli olarak paylaşacağım.

BU ARADA ARACIM 1991 MODEL TOFAŞ ŞAHİN MARKADIR.

GELİŞMELERİ SİZLERLE BURADAN PAYLAŞMAYA DEVAM EDECEĞİM.

KONUNUN SABİTLENMESİNİ RİCA EDERİM.

BİTÜSELF DENEN ÜRÜN

ARAÇ İÇİNİN ARKA TARAFI

ARAÇ İÇİ ÖN TARAFI

ARAÇ MOTOR KAPUTU İÇERİSİNDE BULUNAN "SAC" LEVHALAR

YUKARIDA BELİRTTİĞİM "SAC" LEVHALARIN TAKILI OLDUĞU ALAN

Tam benim konum bende aracımın sesinden rahatsızım ve araştırma yapmaktayım.
    Bana önce yalıtıma dıştan başlanması daha doğru olur denildi(motor bölümü-davlumbaz-araç alt kısmı) bu sizin kullandığınız madde Bitüself davlumbazların içerisine uygulanabilirmi uygulanırsa etkisi olurmu?

Evet Hocam uygulanabilir tabi.

Davlumbazları söküp üzeri bununla kaplanabilir. BİTÜSELF kendinden yapışkanlı olduğu için sorun olmaz.

Etkisine gelince Eminim etkili olacaktır.

• Talebe göre resimlerdeki ürünlerden uygun fiyata sağlayabilirim. Şunuda eklemek isterim arkadaşın kullandığı madde ısı ve ses yalıtımı malzemesi değildir fakat araç için ses ve ısı amaçlı yalıtım malzemesi olmadığı için bu ürün kullanılıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: heycan

Talebe göre resimlerdeki ürünlerden uygun fiyata sağlayabilirim. Şunuda eklemek isterim arkadaşın kullandığı madde ısı ve ses yalıtımı malzemesi değildir fakat araç için ses ve ısı amaçlı yalıtım malzemesi olmadığı için bu ürün kullanılıyor.

Merhaba,

Öncelikle Bilgilendirme için Teşekkür ederim.

Evet ürün Su yalıtım malzemesidir. Fakat ürün üzerinde yapılan testlerde ses ve ısı yalıtımıda yaptığı gözlenmiştir ve belirttiğiniz gibi ses yalıtımı amaçlı bir madde bulunmadığından bu ürün en cazip gelenidir.

Sizin sağlayabileceğiniz ürün fiyatı nedir. Fiyatı paylaşabilirseniz bütün arkadaşlar için yararlı olacaktır.

Galiba bu kullandığınız malzeme zift esaslı koku filan yapmazmı Adana sıcağında mesela araç içi 45 - 50 dereceyi görüyorda yazın

• quote:

quote:

Talebe göre resimlerdeki ürünlerden uygun fiyata sağlayabilirim. Şunuda eklemek isterim arkadaşın kullandığı madde ısı ve ses yalıtımı malzemesi değildir fakat araç için ses ve ısı amaçlı yalıtım malzemesi olmadığı için bu ürün kullanılıyor.

Merhaba,

Evet ürün Su yalıtım malzemesidir. Fakat ürün üzerinde yapılan testlerde ses ve ısı yalıtımıda yaptığı gözlenmiştir ve belirttiğiniz gibi ses yalıtımı amaçlı bir madde bulunmadığından bu ürün en cazip gelenidir.

Sizin sağlayabileceğiniz ürün fiyatı nedir. Fiyatı paylaşabilirseniz bütün arkadaşlar için yararlı olacaktır.

Ben btm firmasının bayisiyim daha önce böyle bir malzeme satışım olmadı o yüzden fiyat nedir tam olarak bilemiyorum fakat pratikerde btmnin diğer ürünlerine baktım fiyat oldukça yüksek kesin net fiyatı ögrenir bilgi veririm

• quote:

Orijinalden alıntı: ercngc

quote:

quote:

Merhaba,

Galiba bu kullandığınız malzeme zift esaslı koku filan yapmazmı Adana sıcağında mesela araç içi 45 - 50 dereceyi görüyorda yazın

Merhaba,

Hocam Ürün aracımda 3 gündür kaplı bir şekilde duruyor ve güneş altında fakat herhangi bir koku söz konusu değil.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Ben btm firmasının bayisiyim daha önce böyle bir malzeme satışım olmadı o yüzden fiyat nedir tam olarak bilemiyorum fakat pratikerde btmnin diğer ürünlerine baktım fiyat oldukça yüksek kesin net fiyatı ögrenir bilgi veririm

Hocam ilginiz için teşekkür ederim. Eğer fiyatı gerçekten makul ise bende alıp kapı içlerini tavanı felan kaplayacağım. Sizden haber bekliyoruz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ercngc

quote:

quote:

Merhaba,

Merhaba,

Hocam Ürün aracımda 3 gündür kaplı bir şekilde duruyor ve güneş altında fakat herhangi bir koku söz konusu değil.

Şuan araç yeni ama ilerki zamanlarda düşünebilirim

• Ben BTM Bitüself ile emektar Spring'i toplarken aracın zeminini, göster panosunun arkasını ve kapı içlerini (direkt kapı saçını içeriden) komple kaplamıştım.
    Dünyada daha profesyonel ürünler olmasına rağmen fiyatına göre çok iyi sonuç verdiğini söyleyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Ben BTM Bitüself ile emektar Spring'i toplarken aracın zeminini, göster panosunun arkasını ve kapı içlerini (direkt kapı saçını içeriden) komple kaplamıştım.
    Dünyada daha profesyonel ürünler olmasına rağmen fiyatına göre çok iyi sonuç verdiğini söyleyebilirim

Bilgilendirme için Teşekkür ederim Hocam
  • Arkadaşlar 10x10 btm bitüselfin bana geliş fiyatı 17 lira kargo parasını falanda eklersek 23-24 lira civarı oluyorki değmez aynı fiyata pratikerde satılıyor bilginize.
  • quote:

Arkadaşlar 10x10 btm bitüselfin bana geliş fiyatı 17 lira kargo parasını falanda eklersek 23-24 lira civarı oluyorki değmez aynı fiyata pratikerde satılıyor bilginize.

Bilgilendirme için teşekkürler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.