Şimdi Ara

silinebilir (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
51
Favori
220.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hastalığımın adı bu muymuş. kaşımı alnımı kaşıya kaşıya bi hal oldum. yağmur gibi dökülüyor kepek midir soyulmamıdır nedir. ne poh yiyecez ya.
  • saçlarımda kepek hiç yok bu arada. kaşlarımın içinde ve kaş hizasında yukarı doğru alnımda, burnumun alınla birleştiği bölgede, iki kaş arası ve hafif aşağısı, ve burnumun sağ ve sol her iki yanı. kızarıklığın bir hastalık olduğunu bilmiyordum. benim burnum, burnumun sağ ve sol yanı kendimi bildim bileli hep kızarıktır. bu kaş içindeki ve alındaki kepek mevzusu da geçen sene başladı ama bu sene en yoğun dönemi oldu. banyodan sonra, duş sonrası kremle o bölgelere sürüyorum. yok gözüküyorlar. 2 gün sonra bi iki küçük kepeklenme başlıyor, 3. ve 4. günlerde sabah bi kalkıyorum sanki kepekler kendini vücuttan atıyor hepsi yüzeye çıkmış kabak gibi gözüküyor. tarakla kaşıyorum falan döküyorum yüzümden. sonra yüzüm yanıyor, yüzüm kızarıyor. böyle rutin bir hal aldı. sürdüğüm krem öyle eczaneden alınma falan bişey değil. kullandığım parfümün bi kremi.

bu konuyu açan arkadaşta çözümü açıklıyorum demiş ama bulduğu bi çözüm yok. konu içinde de herkes bişeyler denemiş sonuç alan yok.

yani anladığım kadarıyla şu an herkes idareten "coresatin sarı kutu" denen şeyi kullanıyor. tam olarak geçirmese de temiz kalmasını mı sağlıyorsunuz.?

• Seboreik dermatit daha çok yağlı ciltli ve yağlı saçlı insanlarda görülür. Seboreik dermatit'te hem kızarıklık, hem yağlanma, hem kepeklenme ve hem de kaşıntı olur. diyor. doğru diyor. bende var hepsi.

şimdi düşündüm de kaşlarımda kaşıntı 6-7 yıl kadar çok uzun zamandır var, yağlanma ve kızarıklık 10-15 yıldır var. ama kepeklenme durumu 2 yıldır falan aktif. hiç bişeyde yapmadım bununla ilgili hep kendim kaşıyarak temizledim yanlış mı yaptım acaba.
  • bahsettiğiniz coresatin sarı kutu dediğiniz ürün bu mu?

urun.n11.com
    Coresatin Fungicidal Barrier Crem30gr Sarı Kutulu Yeni Skt04/2020 - n11.com
    http://urun.n11.com/losyon/coresatin-fungicidal-barrier-crem30g-sari-kutulu-prospektus-yeni-P105943529

urun.n11.com
    Vücut Krem ve Losyon Çeşitleri & Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/krem-ve-losyon/coresatin-fungicidal-barrier-crem-30-gr-sari-kutu-P202034048

kortizon ne demek peki? zararlı mı? krem ne kadar zarar verebilir ki? yoksa kortizon dediğiniz başka bişey mi?

• drhardware D kullanıcısına yanıt
    kortizon tedavisi tam olarak bilinmeyen her türlü hastalığa verilen bir ilaç. normalde böbrek üstü bezlerden belli miktarda salgılanır insan vücudunda. insan için dışardan alınınca zararlı olan birşey.

ben de dermatop krem kullanıyordum, eczacı kullanma kortizonlu dedi ve şuan yüzüm dağıldığı halde hiçbir krem kullanmıyorum, kortizonsuz bir şey bilen var mı ? Saç diplerimde de var. Ketoral kullanırken yüzüme de sürüyorum, ama olmuyor.
  • Maden suyuyla saçınızı durulayın çok iyi gelecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 24 Eylül 2017; 12:41:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaş ve T bölgesi denilen burun çevresinde pullanma ve kızarıklık oluyordu. Cok kötü bir görüntü oluyordu.

Cilt doktoruma sorduğumda kullanma, bi işe yaramaz dedi...

Ama Coresatin sarı kutu.... Işte kurtuluşun adı !

Şiddetle tavsiye ederim. Ikinci günden itibaren hicbir sorun kalmadı...

Bu konunun başından beri Coresatin i tavsiye eden arkadaşa sonsuz teşekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de var kaş burun bıyık çevresi ve çenede. Sürekli oluyor, sıcak banyo yapmayı seven biriyim cildi kurutuyor haliyle daha çok azıyor. Elocon losyon kullanıyorum aynı gün içinde geçiriyor, nivea nemlendirici kullanıyorum bir de. Saç için de prozinc şampuan. Başka birşey kullanırsam kabuk kabuk kepek ve uyuz gibi kaşıntı başlıyor. Kepekleri koparıyorsun kızarmış deri yanıyor falan.
  • Arkadaşlar sarı coresatin eskisi kadar fayda etmiyor. Hatta daha fazla kızartıyor. Formu değişmiş sanırım.

• Rosccutan en etkili çözüm diyolar

Kullanan var mı?

• Selam arkadaşlar ben 33 yaşındayım 20 yaşında askere gittiğimde ilk olarak ayak ve ellerde başladı Su toplayıp dagiliyordu ayaklarımda hala var sonradan 4 sene önce yüzümde başladı kötü bir ateşli hastalıktan sonra size bir tavsiye uyguladım ve başarılı oldum daha önce bütün kremleri kullandım hepiniz gibi ama söyleyeceğim günlük kolay bir çözüm öncelikle sakal uzatmamaniz gerekiyor makine ile kisaltin haftalık olarak iyileştikten sonra günlük tras olabilir yada uzatabilirsiniz sakal konusu anlaşıldığına göre tedaviye geçelim Momecon krem ve losyon var bir kaç gün içinde tedavi ediyor cildiniz iyileştikten sonra bunu kalıcı hale getirmek için tek yol var banyodan sonra cilt aşırı derecede kurur ve iyileşen cildi tekrar azdırır hastalık başlar burda yapmamız gereken çok basittir banyodan sonra ilk işiniz arko nem kullanmak elinize ve yüzünüze ama hiçbir şekilde aksatmadan her banyodan sonra kullanmanız gerekecek çünkü bir zaman sonra iyileşti artık kullanmaya gerek Yok diye düşünmeyin tekrarlar ölene kadar bu şekilde yaşamak zorundayız eğer yardımcı olabildiysem bir dua etmeniz bana yeterlidir Allah hepinize şifa versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf8587 -- 4 Kasım 2018; 21:48:4 >

• Eklemek istediğim birşey daha var saç için bu problemi yaşayanlar Momecon losyonu kullanın ve kesinlikle doğal sampuanları kullanmayın kurutuyor head shoulders nem terapisi var bunu kullanın şampuan alırken doğal sentez li marka sampuanları alın özellikle nemlendirici olanları ilk zamanlar iyileşene kadar kesinlikle şampuan ikisi bir arada 3u bi arada olmasın şampuan ve saç kremi ayrı ayrı kullanın saçı sampuanladiktan sonra saç kremi sürüp durulayin mükemmel sonuçlar göreceksiniz ve kalıcı kurtulusunuz olacak Allah şifa versin hepimize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf8587 -- 4 Kasım 2018; 21:47:22 >
  • son durum nedir beyler şimdi? bende bir 10 yıldır çekiyorum...
  • Bırakın kortizonlu kremleri sagliginiza yazık,bepanthol krem çeşitlerini kullanın cildinizin sadece neme ihtiyacı var kesinlikle deneyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekçiMurtaza.5k

Rosccutan en etkili çözüm diyolar

Kullanan var mı?
    Evet doğru, ama o da geçici.12 kutu kullandım bu sürede hiç bir sıkıntım yoktu.Bırakınca yeniden çıldırdı.
  • Bende ortalama 6-7 senedir bu lanet illeti çekiyorum.

İlk başlarda sırtımın tam ortasında bir kızarıklık olarak başladı ve 2 sene problem çıkartmadan orada kaldı. Sadece arada kaşınıyordu ve akabinde saçlarda başladı. Ardından sakal bölümünde ve oradan da sağ kaşımın orta kısmında belirdi. İşin kötüsü kıl tüy olan yerlere krem de süremiyorsunuz. Ne denediysem kısa süreli çözümlerden öteye gidemedim. İşin kötüsü kafamda olmasından kaynaklı sanırım saç da döküyor! Git gide de yayılacak gibime geliyor.

Unutmadan bir dönem MS tedavisi için hastanede kortizon aldım ve o dönemde Egzama' dan eser kalmamıştı. Tabi kortizon sonrasında tekrardan başladı bu illet ...
  • Bu konu sayesinde illetten kurtuldum. Coresatin sarı krem kesinlikle mucizevi bir ilaç, insanın hayatını değiştiriyor ve hayat kalitesini eski haline getiriyor. Konu sahibine teşekkürü borç bilirim.

• Bende en etkili fucicort oldu, ama kortizol ve steroid içeriyor belirteyim. Fakat sürdükten sonra çok çabuk geçiriyor ve 1-2 hafta rahat ediyorsunuz

• Daha önce tavsiye edildi mi bilmiyorum ama mutlaka denemenizi öneriyorum arkadaşlar : Dermotto Losyon
    Bu illet rahatsızlık için ben de ilaç özellikli çok şey denedim fakat Dermotto Losyon en faydalısı ve üstelik hiç zararsızı oldu.

Ne şekilde kullandığım ve benzeri merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Yeter ki siz de faydalanabilesiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semur51 -- 12 Aralık 2019; 11:19:50 >
  • coresatin aldım bu başlığa aldanarak ve yıllar yıllar öncesindeki yorumları okuyarak ..faydasını göremedim sonra daha detaylı araştırdım.. coresatin 2015-2016 civarı kortizonlu iddaları ve firmanın yeteri kadar acıklama yapmaması dolayısıyla (içeriği açıklanmıyordu) eski tüp halinden şimdiki plastik ve kapaklı halini almıştır.. ne hikmetse firma her ne kadar ürün içeriği değişmedi desede değişen ambalajı ile mucizevi krem yerini sıradan bir nemlendiriciye bıraktı.bu farklı kişilerden okududuğum en az 30 kişinin paylaşımıdır..hatta bir arkadaş cok faydasını gördüğü için stoklayarak almış.yenileri cıktıktan sonra ve elindeki stok bitmek üzereyken 2017 de yeni kutusunu almış, kullanmış faydasını görmemiş.. eski tüptekini sürünce faydasını hemen göstermiş. arkadaşın dediğine göre kortizonu kaldırdıkları için artık yenisi bir işe yaramıyor.ve bunu güncel olarak birçok kişi söylüyor..eksiden bakabilirsiniz.. ve en ilginç tarafı isviçrede türk firması tarafından yapılıp sadece türkiyede satılan bir kremmiş bu ! keşke yıllar öncesindeki yorumlara bakarak 69,5 tlyi sokağa atmamış olsaydım..

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.