Şimdi Ara

Silinebilir (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
3
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merhaba, çok güzel öneriler vermiş arkadaşlar. Ben de şunu söylemek isterim, daha önce bir arkadaş belirtmiş serinlemek için su spreyi önermiş fotoğraflı. Bence kesinlikle o sistemi kullanmayın, çünkü o sistem sıcak havalarda oturulan mekanda çok fazla neme sebep oluyor ve aşırı nem insan komforunu çok olumsuz etkileyen bir faktör. Ben İzmir'de oturuyorum. Kordon ve Göztepe'de bu tip sistem kullanan çok kafe var ve buralara oturduğumuzda ilk önce serinlikhissi veriyor bu sistemler ama sonra çok fazla nemden bunalıyoruz.
    Menulerin yanında ürünlerin fiyatları da olsun, çünkü şeffaflık müşteri için önemli bir husustur.

edit: bir de müşterilere gazete, dergi gibi okuyacak neşriyatlar verebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notther -- 21 Şubat 2014; 21:42:31 >
  • Gelen gençlere sürekli ısrarla rahatsız edercesine birşeyler kakalamaya çalışmayın hocam çok itici oluyor. Bırakın isteyen istediği gibi otursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

Gelen gençlere sürekli ısrarla rahatsız edercesine birşeyler kakalamaya çalışmayın hocam çok itici oluyor. Bırakın isteyen istediği gibi otursun.

+1 ve çift koltuğuda olursa iyi olur.

Birde kesinlikle nargilenize önem gösterin, adam gibi köz ve tütün kullanın. Közleri her 15 dakika bir vs yenileğin.
  • Menünüzünde resmini koyarsanız tavsiyelerimiz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: notther

merhaba, çok güzel öneriler vermiş arkadaşlar. Ben de şunu söylemek isterim, daha önce bir arkadaş belirtmiş serinlemek için su spreyi önermiş fotoğraflı. Bence kesinlikle o sistemi kullanmayın, çünkü o sistem sıcak havalarda oturulan mekanda çok fazla neme sebep oluyor ve aşırı nem insan komforunu çok olumsuz etkileyen bir faktör. Ben İzmir'de oturuyorum. Kordon ve Göztepe'de bu tip sistem kullanan çok kafe var ve buralara oturduğumuzda ilk önce serinlikhissi veriyor bu sistemler ama sonra çok fazla nemden bunalıyoruz.
    Menulerin yanında ürünlerin fiyatları da olsun, çünkü şeffaflık müşteri için önemli bir husustur.

edit: bir de müşterilere gazete, dergi gibi okuyacak neşriyatlar verebilirsiniz.

Tamamdır hocam , en iyisi o sistemi biraz daha araştırmak olacak . Buradaki esnaflarda kullanmıyor nedeni olabilir...
    Dergi gazete veriyoruz , acaba evdeki kaliteli ve deforme olmayan eserleri dükkana hem dekor hem de isteyenin okuması amacıyla koysam nasıl olur ?

• quote:

Gelen gençlere sürekli ısrarla rahatsız edercesine birşeyler kakalamaya çalışmayın hocam çok itici oluyor. Bırakın isteyen istediği gibi otursun.

O konuda sıkıntı yok hocam , müşteri kendini rahat hissetmesi için elimizden geleni yapacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Menünüzünde resmini koyarsanız tavsiyelerimiz olur.

Yanımda menü yok hocam , dükkanda kaldı . Çok prof birşey yaptıramamış babam .
    Reklamcı bir tanıdık vardı ona bir sorayım halledebilirse
    Hatta forumlardan da bulabilir araştırayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demirium07 -- 21 Şubat 2014; 23:20:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 911

quote:

+1 ve çift koltuğuda olursa iyi olur.

Birde kesinlikle nargilenize önem gösterin, adam gibi köz ve tütün kullanın. Közleri her 15 dakika bir vs yenileğin.

Tamamdır hocam , not listesi bayağa kabardı . Garson ve pederin benden çekeceği var :)
  • Arkaplanda disko disko partizani yerine klasik ve jazz şarkıları çalmalı bence
    Garsonlar iyi olmalı

Ve: Küçük bir kitaplık ekleyebilirsiniz.
    İngilizce ve Türkçe olarak. 2 raf kitap olsa bile günde 10-20 müşteri kahve yudumlarken kitap okumak için bile gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Arkaplanda disko disko partizani yerine klasik ve jazz şarkıları çalmalı bence
    Garsonlar iyi olmalı

İngilizce ve Türkçe olarak. 2 raf kitap olsa bile günde 10-20 müşteri kahve yudumlarken kitap okumak için bile gelebilir.

https://www.youtube.com/watch?v=Jemcu4hnNhA

Şu tarz çalıyoruz hocam .

Kitaplık konusu aklıma yattı hocam . Bende de kaliteli eserler var ancak ingilizce yok . Onları da ayarlayıp hemen koyalım .

• Bir köşeye büyük bir masa koyabilirsiniz, ders çalışmak, proje yapmak için yüksek olması gerekiyor bu masaların. Bir nevi toplantı masası gibi. Yanına bir kaç priz vs. en az 5-6 kişilik olmalı bu masa tabii ki. O tarafa daha az höparlör koyarsanız da çalışacak insanlara huzuru sağlamış olursunuz. Mesela örnek vereyim, İstanbul caddebostan starbucks'ın çalışma amacıyla koydukları masanın tam üstünde hoperlör var ve masa kasanın önünde. Dolayısıyla dikkat dağıtıcı onlarca etmen oluşuyor + müzik seçiminde titiz olmadıklarında çalışmak imkansız hale geliyor. Siz bu hataları yapmayın diye söylüyorum tabii bilmiyorum etrafta üniv, okul vb. var mı böyle bir masayı kullanacak kitle var mı ancak ben söyleyeyim dedim. Hafif Jazz ve Blues parçalar çalarsa oldukça sempatik bir atmosfer oluşuyor.
    Bir de dizayn çok önemli, mesela kütüphane yaptıracağım demişsiniz, etraftaki renklere uyumlu olmasına çok dikkat edin. Göz zevki her konuda pek çok şeyden önce geliyor.

Kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Heartseeker

Bir köşeye büyük bir masa koyabilirsiniz, ders çalışmak, proje yapmak için yüksek olması gerekiyor bu masaların. Bir nevi toplantı masası gibi. Yanına bir kaç priz vs. en az 5-6 kişilik olmalı bu masa tabii ki. O tarafa daha az höparlör koyarsanız da çalışacak insanlara huzuru sağlamış olursunuz. Mesela örnek vereyim, İstanbul caddebostan starbucks'ın çalışma amacıyla koydukları masanın tam üstünde hoperlör var ve masa kasanın önünde. Dolayısıyla dikkat dağıtıcı onlarca etmen oluşuyor + müzik seçiminde titiz olmadıklarında çalışmak imkansız hale geliyor. Siz bu hataları yapmayın diye söylüyorum tabii bilmiyorum etrafta üniv, okul vb. var mı böyle bir masayı kullanacak kitle var mı ancak ben söyleyeyim dedim. Hafif Jazz ve Blues parçalar çalarsa oldukça sempatik bir atmosfer oluşuyor.
    Bir de dizayn çok önemli, mesela kütüphane yaptıracağım demişsiniz, etraftaki renklere uyumlu olmasına çok dikkat edin. Göz zevki her konuda pek çok şeyden önce geliyor.

Kolay gelsin

Hocam söyledikleriniz çok hoş ancak mekanın tarzına pek uyuşmuyor . Burada alkol satışı da var ve kafenin içi o iş için uygun değil malesef .
    Manavgatta pek öğrenci olmaz , turist bol olur hocam . İlçe burası sonuçta . Kütüphane olayı abartısız olacak hocam . 10-15 kitap koyulur maksimum .
    Geniş tutarsam ferahlığı gider dükkanın .

• Mekanın hedef kitlesini bilmiyorum ama benim önerilirim şunlardır; En az 3-4 tane güncel kutu oyunu alınmalı(risk,monopoly vs). Güzel bir nargile yapılmalı ki kaliteli ürünler kullanılarak nargile yapıldığında maliyet en fazla 2 lira olur, onuda en fazla 13 liraya satabilirsiniz. Sıcak çikolata satıyoruz diye toz karışımı ile su karıştırıp sunmayın. Makinesini alın.
  • Hayırlı Olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

Mekanın hedef kitlesini bilmiyorum ama benim önerilirim şunlardır; En az 3-4 tane güncel kutu oyunu alınmalı(risk,monopoly vs). Güzel bir nargile yapılmalı ki kaliteli ürünler kullanılarak nargile yapıldığında maliyet en fazla 2 lira olur, onuda en fazla 13 liraya satabilirsiniz. Sıcak çikolata satıyoruz diye toz karışımı ile su karıştırıp sunmayın. Makinesini alın.

Tabu ve Monopoly'i haftaya kadar halledicem hocam . Urunleri genelde internetten veya merkezden alıyoruz.
    Aslında gerceklestirdigim fikirlerin fotosunu atmayıda dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

Hayırlı Olsun.

Sağolun hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Demirium07

quote:

Garsonlar iyi olmalı

Kitaplık konusu aklıma yattı hocam . Bende de kaliteli eserler var ancak ingilizce yok . Onları da ayarlayıp hemen koyalım .

D&R'da Novel kısmına bakın.

• quote:

quote:

quote:

Garsonlar iyi olmalı

Oradan biraz pahaliya patlamaz mı hocam ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Garsonlar iyi olmalı

Hocam o zaman Abebooks'a ve Pandora'ya bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professional Geek -- 22 Şubat 2014; 8:07:27 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Garsonlar iyi olmalı

Hocam o zaman Abebooks'a ve Pandora'ya bakın.

Tamamdır hocam araştırıyorum . Okunacağını bilsem d&r'dan da alırım hiç problem değil de olur rağbet görmezse çok birşey kaybetmeyelim .

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.