Şimdi Ara

Silinen dosyaları eraserle silemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıl yapıyoruz acaba hala var gözüküyorlar.yada başka bir program varmı bildiğiniz.silemiyorum silinenleri

• geri dönüşüm kutusunumu temizleyemedin açıça yaza bilir misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naked leader -- 9 Ağustos 2011; 16:16:03 >
  • geri dönüşümden sildiklerimi

yani gözle görülmüyor ama programla açınca gözüküyorlar tamamen silinmiyorlar.eraser kullanım kılavuzunuda bulamadım.duruyo hepsi orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLaCuesta1907

geri dönüşümden sildiklerimi

yani gözle görülmüyor ama programla açınca gözüküyorlar tamamen silinmiyorlar.eraser kullanım kılavuzunuda bulamadım.duruyo hepsi orda

proğramla derken hangi proğramla sildiklerinizi açıyorsunuz da
  • cclanerle dene ben onu kullanıyorum bişey kalmıyor
  • ya ben derdimi anlatamadım ya da siz anlamadınız

bi dosya sildim dimi.bunu geridönüşüm kutusundanda sildim.ama o dosya hala , silinen dosyayı geri getiren tarzda programlarla bulunuyor.bunu tamamen nasıl yokedicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLaCuesta1907 -- 9 Ağustos 2011; 21:51:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    silinen fotoğrafları kurtarma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLaCuesta1907

ya ben derdimi anlatamadım ya da siz anlamadınız

bi dosya sildim dimi.bunu geridönüşüm kutusundanda sildim.ama o dosya hala , silinen dosyayı geri getiren tarzda programlarla bulunuyor.bunu tamamen nasıl yokedicem

sana şunu söyliyim bilgisayara 5 defa format atsanda bilgilerin bir çoğunu geri getiren proğramlar var tamamen silmen biraz imkansız gibi bir şey
  • ccleaner ile gelişmiş sekmesinden boş alanı temizle yi işaretleyip temizliğe başlarsan biraz uzun sürecek ama bittiğinde sildiğin dosyaları normal bir recovery programıyla kolay kolay görebileceğini sanmıyorum. çünkü silinen doslayarın üzerine salt veri yazıp onları gerçekten siliyor. şahsen yanlışlıklada olsa denedim ve daha sonra lazım olan bir dosyayı hiçbir şekilde kurtaramadım
  • pc mantığıdır aslında sildiğin dosyayı silmezsin sadece yolunu kaybeder ve sistemde gözükmez algılanmaz ama onu kurtarma programlarıyla yolunu buldurursun normal silin siz defalarca üzerine kaydettinizmi kendiliğinden ekarte olur çok ta orda görünmesi gözünüze batmasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.