Şimdi Ara

Silinen Gizli Dosya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dün bir dosya sildim shift+delete yaparak .txt uzantılıydı ve gizli dosyaydı geri getirmeenin bir yolu var mı acaba?
    Sistem geri yükleme yaptım önceki zamanlara fakat geri gelmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Calypso_41

Beyler dün bir dosya sildim shift+delete yaparak .txt uzantılıydı ve gizli dosyaydı geri getirmeenin bir yolu var mı acaba?
    Sistem geri yükleme yaptım önceki zamanlara fakat geri gelmedi.

bunun için programlar mevcut
  • program onerebilirmisiniz ben bı kaç progeram denedım fakat bulamadı
  • Recuva deneyebilirsin.Bulamazsa eğer detaylı arama yapabilirsin ancak biraz uzun sürecektir.Dosyanın silinmeden önceki yerini biliyorsan eğer o kısımda arama yaptırarak zamanı kısaltabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: e2^

Recuva deneyebilirsin.Bulamazsa eğer detaylı arama yapabilirsin ancak biraz uzun sürecektir.Dosyanın silinmeden önceki yerini biliyorsan eğer o kısımda arama yaptırarak zamanı kısaltabilirsin

diğer dosyları buluyor fakat benım aradıgım dosya gizli oldugu için bulamıyor bir yolu var mı acaba silinen gizli dosyayı bulabılcek bır program
  • File Sevenler.
    Daha ayrıntılı tarama için Ontrack Easy Recovery.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • File Scavenger.
    Tableti otomatik düzeltmesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    silinen fotoğrafları kurtarma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • program aynı klasördeki diğer dosyaları buluyor fakat benım aradaıgım dosya sılınırken gızlı oldugu ıcın onu bulamıyor var mı çözümü olan
  • 1-R-Studio, Easeus Data Recovery. Partition bazında kurtarma yapın.
    Her iki programda silinmiş gizli dosyaları bulur.

2-Olmadı, R-Studio da Extra Found Files arasında, Easeus programında Complete Recovery>Raw Files arasında .txt uzantılı dosyalar arasında sildiğiniz dosyayı arayabilirsiniz.Ama işiniz zor baştan söyleyim. Aradığınız herhangi bir office uzantısı olsaydı işiniz kolaydı. Ancak çok sayıda abuk sabuk txt dosyasıyla cebelleşebilirsiniz.
    Emin değilim ama R-studio da keyword search benzeri bir seçenek varsa işinizi kolaylaştırabilir.

3-En kötü Dmde Disk Editor indirip tüm sektörler içinde txt dosyanızda geçen örneğin özel bir isimi aratırsınız ve dosyanın bulunduğu sektörleri bulursunuz. Sonrasında yapmanız gerekenleri o zaman söylerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.