Şimdi Ara

silinen vaio recovery bölümünü tekrar etkinleştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrh çok acil yardıma ihtiyacım var. biçimlendirilerek silinen vaio recovery bölümünün dosyalarını recovery programıyla geri getirdim. recovery bölümüne kopyaladım. şuan sistemde win ultimate var yani orjinal sürümü yüklü değil. bilgisayarı açtığımda recovery bölümü olan d sürücüsünden başalatabilmek için c sürücüsünün mbr koduna f10 tuşuna basarak d sücüsünü başlatabilmeyi ekledim. bilgisyarı açıp vaio logosu göründükten sonra f10 tuşuna basınca d sürücüsünden başlatmaya çalışıyor ama operating sistem bulunamıyor diyor. sistemin tüm dosyalrını kurtarabildiğimi düşünüyorum ama bu dosyaları işlevsel hale getiremiyorum. lütfen çok acil yardıma ihtiyacım var. her türlü görüşe açığım. şimdiden teşekkürler. bu arada recovery cdlerini oluşturamamıştım.

• yeniden oluşturabilmen için recovery dvdlerinin olması şart. ya da serviste ücretsiz olarak yüklerler.

ya da normal windows 7 iso'su indirip kurarsınız. ve sony vaio care'i indirirseniz, vaioyu ilk aldığınız windows üzerindeki diğer programları seçiyorsunuz. hepsini mi kursun ya da sadece istedikleriniz mi diye.
  • cevap için tşkler ben daha çok recovery bölüm biçimlendirildiği için acab garantiden düşermi diye korkuyorum
    bu konuda bir bilginiz var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.