Şimdi Ara

SİLİNEN VİDEOLARI GERİ GETİRME NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, yaklaşık bir sene olmuştur. bilgisayarımdan yanlışlıkla shiftdelete ile bazı resim ve videoları sildim. geri getiremedim. üzerinede ara ara ccleaner programı ile güncellemeler yaptım. sildiğim video ve resimleri geri getirme şansım var mı? recuva denedim olmadı. dos tabanından işlem yapılabilir mi? yada programmı satın almam gerekiyor? yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler.

• Güvenli Mod yap bitsin olayy

• tarif edebilir misin acaba? işe yarar mı yardımcı olursan sevinirim.
  • Recuva gibi recall programlar kullanarak getirme şansın var lakin üstüne veri yazdıysan çok zor bir ihtimal , ve 1sene bir hayli zaman demek.
    Yani sözün kısası ihtimal düşük ancak bir veri kurtarma programıyla taratıp şansını dene derim.
  • ayrıca recuva ile yaparken derinlemesine tarat seçenegini işaretle
  • teşekkür ederim yardımın için. denedikten sonra haber veririm.
  • http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=recover-my-files&lid=1835

recovry my fıles ..bunun dısında asagıda en cok ındırılenlerde aynı katagorıdekı programlar acıklamalarını okuyarak deneyebılrsınız bu arada bu konuda norton ghost un da ıyı oldugunu duymusdum ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bu format sonrası ve ya yanlışlıkla silinen tüm verilerin tamamının bir kaç saat içinde kurtarılması konusunda sizlere yardım edebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.