Şimdi Ara

silinsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guitarist Boy -- 3 Şubat 2016; 14:33:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,
    Bu yaz Datça Palamutbükü'nde bir restorantta komi olarak çalıştım.
    Turist çok fazla var.Genellikle İngiliz oluyordu hatırladığım kadarıyla. Halkı da genel olarak iyi insanlardır ama ben yaşıtım bulmakta zorlanmıştım.Yazları oraya gelen çoğu kişi tatile gelen insanlar oluyor o yüzden çok arkadaş ortamı olucağını sanmıyorum hocam.O size kalmış artık.
    Bir de geceleri içkili insan çok oluyor ama ben de içkili gezdiğim için sorun olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guitarist Boy

Arkadaşlar merhaba tercümanım çok iyi bir iş teklifi geldi acaba palamutbükü nasıl bir yer? Turist yoğunluğu? Halk? Arkadaşlık ortamı? Vs vs...

Şimdiden çok teşekkür ederim :)

Çok sessiz sakin bir yer. Yabancı turist o kadar yok. Genellikle yerli turist var. Datça benim türkiye topraklarında en sevdiğim yerdir. dolayısıyla bende farklı bir yeri var. Sessizlik, sıcak kanlı bir halk , doğa arıyorsan doğru yer. aksini arzulamışsan hiç gitme bence. Çok sıkılabilirsin.
  • 3 dağın başına çıkıp iniyorsun gitmek için. Ayrıca yaşlı dolu ve sahil kenarlarında gezilip görülecek yerler yok. Yine de havası ve manzarası harika güzel bir yer.

Edit : Merak ettim hangi dilleri biliyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendo -- 4 Şubat 2015; 21:34:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene temmuz ayinda palamutbukundeydim gercekten sessiz sakin kafa dinlenecek yer. Genelde yerli turist cogunlukta az vardi yabanci turist. Benzinlik yok, datcaya gitmek icin sanirim bi 50-60 km gitmen lazimdi. Arkadas ortamida oldugunu sanmiyorum. Yerli halkla idare edebilirsen sikinti yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    KONU SİLİNSİN
    geçen hafta açıldı
    SİLİNSİN
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.