Bildirim
silinsin (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Facebooktaki mesajlar silindi arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msbphoenix -- 11 Ekim 2016; 22:22:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: msbphoenix
Facebooktaki mesajlar silindi arkadaşlar.
yorum yazamıyoruz. yazabilenler yazsın yine.. -
Bu iş bizim adalete kaldıysa yaş. Almanya'daki firma ile görüşmek lazım, elin gavuru acımaz gerçekten çok sinir bozucu durum geçmiş olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yuh ki ne yuh. Arabayla gidip sarhoş kaza yapacak sonra da bunun bedelini ödemeyecek. Araç sahibi dava açsa kesinlikle kazanır. Hatta gidip bir filo ile anlaşıp araç kiralasa, dava sonuçlanana kadar bütün süreçte kiralama faturalarını da mahkemeden talep etse kazanır. Yeter mi yetmez, bayiliğinin iptal edilmesi lazım, bu zihniyetteki adamların ticarette işi yok. -
Hocam brak allh aşkına,Doguş otoda aynı pokun yeşili
neden opel 'e yazmıyoruz daha etkili olur.
https://www.facebook.com/OpelTurkiye/?fref=ts -
Hepsi tamamda bu sendeki sabrın sırrını bizimlede paylaşırmısın okurken kriz geldi bana
20 dakika oldu başlığı göreli. dehşet içinde okudum olanları.
bu iş çoktan büyümüş. bunun önüne ne opel geçebilir ne de bayi. mesaj silmekle düzelmez bu.
bayiye geçmiş olsun çoktan, kapatıp gitsinler dükkanı. böyle bir olaydan sonra opel sözleşmesini iptal edecektir. etmezse, opel türkiye de ziyan olur arada. zaten hiç bir opel kullanıcısı gitmez oraya artık, batarlar... -
Uzun zamandır böyle rezalet görmemiştim.
Bu nasıl bir anlayıştır? öylece insanları mağdur edip bu işten sıyrılmaya çalışmak nedir?
Para yüzünden insanların vazgeçtiği değerler inanılmaz!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Düşman başına bir rezalet.Yetkili Opel servislerinde de hiçbir iyileşme olmadığının da kanıtı ayrıca. Dava edecekseniz dosyayı kapatacağım demiş müşteri hizmetleri bir de. Neyini kapatıyorsun ki,bayin üzerinde hiç mi caydırıcılığın yok
Not: Opel sahibiyim. -
Facebook mesajlarını siliyorlar sildikçe yazalım yıkalım o sayfayı.
elim ayağım titredi okurken ve farkettim ki bu gürses denen bayi evime 5dk uzaklıktaymış -
Yuh be yuh, kadının mağduriyetini gidermeyi bırak bir de üzerine daha fazla mağdur etmeye çalışıyorlar. Karşı tarafın değer kaybını kadına ödetmek ne demek? Dolandırıcılıktan da dava açılması lazım. -
En iyi becerdikleri şey face sayfasından yorum silmek.
hıyarlar ne veriyorsa al ama bişeyler imzalamamaya çalış sonrada bir avukat aracılığıyla dava aç derim hatta şimdiden izleyeceğin yoldada hata yapmaman adına avukata danışıp elinden geleni ardına koyma
böyle şerefsizlere ders vermedikçe adam olmazlar esnaf adam sıfır araba verir özür diler -
Bu nedir ya. Suça teşvik yemin ediyorum. Opel Gürses biran önce açıklama yapacağına yorum siliyor.
Bu yaptıkları adilik değilde nedir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X