Şimdi Ara

silinsin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
6
Favori
24.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsan okurken sinir harbine giriyor araç sahibi neler yaşamıştır kimbilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tur adamların ticari hayatını bitirmek lazım, ki başkalarınada emsal olsun.

• Yazıklar olsun opele. Rezil adamlar.

• Ş*refsizler para gözlerini bürümüş.

• https://m.facebook.com/OpelTurkiye/?fref=ts
    Yorumları burayada alalım.

• Opel servisinde arkadasimin arabasının on camini indirdiklerini gördüğümden beri dusmanimi göndermem oraya.
    Buarada saglam gommusler yorumları,okuyan kimse opel almaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 11 Ekim 2016; 23:33:03 >
  • https://m.facebook.com/GursesOpel/

• almancası iyi olan biri olayı kısa özet olarak yazsın da herkes opel almanyaya mail atsın, adamların sayfasına facebook tan yazmakla olmaz, nasılsa bunları silecek adamları var, en tepeden kafalarına çöktürmek lazım, türkiye tarafı da işi kapatır
  • Opel Distributorunu
    Distributor Bayisini
    Bayide personelini iyi secmek zorundadir.
    Bu isin sorumlusuda direk opeldir.
    Marka ismi falan vermeyecegim ama cesit cesit aracim oldu.
    Bazi firmalar var ki bayi distributorden inanilmaz derecede korkuyor ve deli gibi musteri memnuniyeti icin ugrasiyorlar.Cunku distributorde genel merkezden korktugu icin deli gibi denetim yapiyor,musteri memnuniyetini takip ediyor.
    Bu olay ise insanin kanini donduracak cinsten.Umarim bayinin lisansi iptal edilip magdur olan kisiye 0 km bir arac verilir.Boyle birseyin ozru araci onarmak olamaz cunku.

• Beyler ben opel.post@de.opel.com
    Mail adresine iki adet mail gonderdim birinde eksinin linki digerinede:
    have you heard about opel turkey's major f.ck up in turkey. a drunk opel employee, driving and crashing a customer's car
    Bunu yazdim.

• Beyler bugün bu firma böyle davranıyorsa yarın sana bana daha fazlasını yapacaktır.

Yani bu yapılan hepimize yapılmıştır.

O yüzden google arama sayfasına tek yıldız bastım herkes görsün diye.

Firmaya bi güzel dönerim.

Sizi de tepkinizi göstermeye davet ediyorum.

• Servisin zararı tamamen karşılaması gerekiyor pek tabi ki.

Sonrasında da biz bu servis işini yapamıyoruz deyip,satış ve servis noktalarını uygun bir şekilde ateşe verip,kendilerini bu işlerden acilen defetmeleri gerekiyor.

Böyle yerlerin ifşa edilmesi her zaman için önemlidir.

• İnanılmaz. Ailem Mokka almayı düşünüyordu yakın gelecekte, yarın sabah ilk iş arayıp bu olan bitenden haberdar olmalarını sağlayacağım. Opel yetkili servislerinin bugünkü kalitesini/durumunu, ve araçla ilgili bir sıkıntı yaşarlarsa Opel'den alacakları "sıfır" desteği bilmeden karar vermesinler.

Sırf sosyal medyaya şirin gözükmek için, müşterinin mağduriyetini gidermeye yönelik olağanüstü bir çaba sarfetmeye başlarlarsa bile, iş bu noktaya geldikten sonra pek bir anlamı yok benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Driant -- 11 Ekim 2016; 23:57:20 >
  • opel alma, aldirma. musterisini yalancilikla suclayan magdur eden rezil bir firmadir kendisi, bu olaylada ortaya cikti,tum turkiye gordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Offf ben ne görüyorum bu olayda yarım milyon para görüyorum,bana bu hareketi yapmak değil yapmaya teşebbüs edecekler önce ülke bazında bayiyi,sahibini,çalışanını rezil eder ardından mahkeme kapılarında süründürürdüm.Ne demek la böyle bi dünya var mı ? bayanda mevlana sabrı varmış.
  • Ayıp oğlu ayıp....

• Yuh arkadaş hayretler içinde okudum, araç sahibini sabrından dolayı tebrik ediyorum.
  • Bu ülkede efendi olmayacaksın, barzo dolu şuna bak.
    Böyle bir rezalet görmedim. Bu forumda çok mağduriyet okudum ama bu bir başka.
  • Opel Türkiye'nin cevabı çok kötü. Bundan sonra gözümde doğuş oto ile aynı yerde. İkisinden çöp bile almam. Alacak olanlar bunları görüp alırsa hiç ağlamasınlar.

• Okurken sinir krizi geçirdim yeminle bana yapılsa katil olurdum yahu.volvo servisine kufur ediyorduk ikame araç vermiyorlar diye allah bizi opelle de sınayabilirmiş verilmiş sadakamız varmış.yıllar boyu unutunumaz bu is.tüm sosyal medyada duyurdum mail attim opel tr ve almanyaya olayın takipçisiyiz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.