Şimdi Ara

silinsin (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
6
Favori
24.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorumsuzluk, pişkinlik, üste çıkma, güveni suistimal vs.

Ne ararsan var. Bu devirde işini düzgün yapan firma nerde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de tam başlığı açmak için gelmiştim ama biri benden önce acmiş. Böyle rezillik yok.
    Benim anladığım kadarıyla araba tamir ediliyor kısa sürede , 10 eylülde bitiyor tamir ama bu abiler aracı vermek yerine geziyorlar.18inde kaza oluyor , sonra da yalanlar yalanlar.Hanım efendi öğrenene kadar günler geçmiş.Hem de alkollü araçla , ehliyetsiz şekilde kaza yap sonrasında üste çıkmaya çalış. Yakında işe başlıcam ve kısa süre sonra astra falan alırdım diye düşünüyordum ama gerek yok vazgeçtim.
  • Ne rezil bir durum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birsey sormak istiyorum.Koskoca Opel Turkiye'nin olaya yaklasımı nedir?Sadece "anlastınız mı" diye mi sormus.
    Arac sahibine "cok ozur dileriz,magduriyetini maddi manevifazlasıyla karsılayacagız.Size icabında sıfır araba verelim.Bu firmanın da Opel ile ilisigini kesiyoruz" diyememis mi?

Bir de anladıgım kadarıyla bu firma Fiat ve Toyota bayisiymis.Ozellikle de Toyota ve Japonların olaya yaklasımını cok merak ediyorum.Baska bir konuda da dusuk fatura kesilen ve 2 tane kusurlu arac verilen BMW konusu vardı.

Koskoca Opel cok ozur dileriz deyip bir Astra,İnsignia magdur olan musterisine veremiyor mu?Alman Alman diye bir kesim ovup duruyor.Her ne kadar GM Amerikan da olsa Opel butun reklamlarında "O Bir Alman" diyor.Claudia Sheiffer lı reklamlar vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso -- 12 Ekim 2016; 1:49:11 >
  • Bu opel denen firmada musteri memnuniyeti diye bir sey yok, akli olan bu adamlardan arac almaz. Daha once sifir aracimin 1 ayda direksiyonu soyulmustu adamlarin umrunda bile olmadi, sattiklari aracin kesinlikle arkasinda durmayan bir firma.

• Opel bu ... Normal.

Yıllar önce , müşteri aracıyla kafa çekip takla atan bayisi , halâ aynı işi sürdürüyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: huso

Birsey sormak istiyorum.Koskoca Opel Turkiye'nin olaya yaklasımı nedir?Sadece "anlastınız mı" diye mi sormus.
    Arac sahibine "cok ozur dileriz,magduriyetini maddi manevifazlasıyla karsılayacagız.Size icabında sıfır araba verelim.Bu firmanın da Opel ile ilisigini kesiyoruz" diyememis mi?

Bir de anladıgım kadarıyla bu firma Fiat ve Toyota bayisiymis.Ozellikle de Toyota ve Japonların olaya yaklasımını cok merak ediyorum.Baska bir konuda da dusuk fatura kesilen ve 2 tane kusurlu arac verilen BMW konusu vardı.

Koskoca Opel cok ozur dileriz deyip bir Astra,İnsignia magdur olan musterisine veremiyor mu?Alman Alman diye bir kesim ovup duruyor.Her ne kadar GM Amerikan da olsa Opel butun reklamlarında "O Bir Alman" diyor.Claudia Sheiffer lı reklamlar vs

Türkiyeye gelince hepsi mala bağlıyorlar. Almanyada olsa milyon euro tazminat alırsın ama Türkiyede 4 sene davası sürer bunun , sonunda aracın muadilini verin derler ve kapanır olay. Ama bu resmen criminal suç, Allah vere sarhoş sarhoş bi yayayı falan öldürmediler.

• resimler gözüküyorya
  • Gider şerefim için vururdum

• En son 2002 dünya kupasında böyle birlik olunmuştu ayağını denk alsın opel de opel gürses de akıllı olsun böyle rezillik mi olur adamın en unmadık yerinden kan alırlar

• Bu kadarda terbiyesizlik olmaz yahu. Demekki servislere bıraktığımız araçları yarın birgün trafikte falan görürsek şaşırmamak lazım. Korna basıp selam veririz artık
  • Opel servislerinden oldum olası nefret etmişimdir. Tamamen müşteriyi söğüşlemeye yönelik iş yapıyorlar. Kardeşimin sıfır km aldığı corsa'sındaki motor arızasını bulamayacak kadar da iş bilmezler ayrıca.

Şu olay başka bir ülkede olsa var ya, adamın bayiliğini elinden alırlar, mağdur müşteriye de yüklü tazminat ödemeye mahkum olurlardı. Lakin burası Türkiye. Haklı olanın hakkının yendiği bir coğrafyada yaşıyoruz. Hukuk, hak, adalet mi? Paran varsa hepsi senden yanadır. Adaletin terazisini tartan gözler burada açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 12 Ekim 2016; 2:22:35 >
  • almanlar şu opeli kapattırsın bu nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soylenecek soz kalmamış yazık.. ana habere cikacak mevzu bu bence 1 kac kanala basvurup sesini duyurabilir. Onemli bi olay

• atla kullanıcısına yanıt
    silinsin

Bu da Rezalet Afişi olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asemihc -- 12 Ekim 2016; 2:26:59 >
  • Herkes hain kalleş olmuş.Kime güvenicez biz?

Adamlar mafya galerilerden beter.

Almanya Opel merkezine şikayetler yapılmalı bu işi ancak onlar çözer.Opel Türkiye'den bir cacık olmaz.Olayı duymayan kalmadı, aklı başında bir kaç yöneticisi olsa bu noktaya gelmeden anında bitirirlerdi işi.Şimdi ne marka imajı kaldı de güven.
  • Ben Opel yerinde olsam Gürses ile sözleşmeyi feshederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

bi çizik için servise araba verip sonra foruma gelip bi ton dert yanan insanların aklına şaşıyorum

okumadım

silinsin
    Bence de böyle gezmek daha iyi.

• Yazık, okurken kalbim sıkıştı.. Allah kimseye yaşatmasın, inşallah iş mahkemeye intikal etmeden hanımefendinin mağduriyeti giderilir.

Mahkemeye varmadan diyorum çünkü süreci biliyorum, ben temsaya dava açtığımda 22 yaşındaydım 6 senede 36 duruşmaya gittim, ekimde bir duruşmam daha var.

İnanın insan dava açtığına pişman oluyor bu ülkede. Ama aracın sahibi yada artık bunu sosyal medyaya taşıyan her kimse, gerek bayiye gerekse markaya en büyük cezayı vermiş, helal olsun diyorum.

Umarım sosyal medyadaki bu hareket tüm yerli ve yabancı firmalara ders olur.
  • Opel bu kadına sıfır araba vermezse itibarı yerlerde sürünür.Böyle saçmalık olamaz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.