Şimdi Ara

silinsin (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
6
Favori
24.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala bayiyi aklamaya çalışıyor gibi duruşu olanlar var, anlam veremiyorum...

Ben firma olsam o kadına bu olaylar büyümeden her masrafı öder üzerine en kalifiye arabamdan verir, sustururum...

Şu anda firmanın zararını tahmin bile edemezsiniz. Görünen zararla kalmayacak bu...
  • Opel Almanya ilgileneceğiz cevabını vermiş, beklemedeyiz.
  • Sosyal medyanın gücü, beyler başlıyoruz..

https://twitter.com/Opel/with_replies
  • Yemin ederim olurken midem bulandı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce aradım bayiyi
    --Arabayı teslim edecektim
    ---Cuma günü musait
    -- o zaman cumartesi gunumu alkol alıp ehliyetsiz kaza yapacaksınız
    --- Yardımcı oluruz efendim
    -- Çok piskinsiniz
    --- Bir hata oldu
    -- Hata mi? Cok mesnetsiz hareketler
    --- Böyle aramızda hiç hoş değil
    -- Hoş olan sizin gibi mi yapmak ?
    --- Siz getirin yardımcı oluruz
    -- Başka konuda da yardımcı olur musunuz?
    --- Oluruz
    -- Şırınga ile kan çekmek istiyorum tahlil için
    :)
    Adamlar baya pişkin ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Sosyal medyanın gücü, beyler başlıyoruz..

Ne demek o çevirisi ne?

• böyle olaylarda birlik olursak bizim başımıza geldiğinde de sırtımız yere gelmez. şımarıklık diz boyu şu olayda. yok sahibi başkasıymış, yok şunu önerdik, yok bunu önerdik... kişilerden bağımsız olarak servise verilen bir arabayı 100 küsür km içkili kullanmak ve başka bir arabaya çarpmak rezalettir. gerisi beni ilgilendirmez.
  • Aracı servise bırakıyorsunuz ve servisteki eleman bu araç ile kazaya karışıyor. Hiç açıklama falan yapmasın firma. Bunun açıklanabilecek bir yanı yok.

Aynı olay amerikada olsa; o firmaya öyle şeyler yaparlar ki, aman sıfır km insignia verelim de şikayetinden vazgeç diye kadının peşinde koşar firma.

Avrupada olsa kadın sağlam tazminatlar alır, bir daha da opelin önünden geçmez. aldığı tazminatla da rahatlıkla bir ev bir araba alır.

Üstelik iki durumda da dava 1 seneden az sürede sonuçlanır geçer.

Olay Türkiyede olsa,

Bir şekilde davayı kazansa bile dava 5-10 yıl sürer. sonucunda da aracın bu günkü hasar miktarına hükmederler. Onu da kuş kadar hesaplarlar. 10 Sene sonra hala bu firma yerinde duruyorsa, 10 bin lira falan bir tazminatı zar zor alabilirse haline şükreder bayan.
  • RitueL R kullanıcısına yanıt
    Önce o ağzını bi topla sonra mesaj yaz. Sen kimsin de Türk insanını böyle bir şeyle itham ediyorsun. Mümkünse o "yaşanılır" dediğin o birkaç ilçeden dışarı çıkma. Ahlaksızlık da ahlaksızlığa destek veren de senin mesajında yazarı ve artılayanlar olarak açıkca görülüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Sosyal medyanın gücü, beyler başlıyoruz..

Ne demek o çevirisi ne?

"Bu konuyu bize sunduğunuz için teşekkür ederiz. Çok ciddi bir şekilde bu konuyu inceleyeceğiz." Demek istemişler.

Edit: Ayrı olarak bu cevabı her bir kişiye tek tek yazmaları taktire şayan olmuş, umarım ciddi bir şekilde ilgilenirler bu olayla, tüketicilerin bu kadar saf yerine konduğu bir ülkede yaşıyoruz, birileri ders alsın artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K E N -- 12 Ekim 2016; 13:12:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -IMAX-

OPEL GÜRSES OLARAK DİJİTAL MECRALARDA DÜNDEN BERİ YANLIŞ YÖNLENDİRMELERLE HAKKIMIZDA YAPILAN ÜZÜCÜ YORUMLARDAN DOLAYI AŞAĞIDAKİ AÇIKLAMAYI YAPMA GEREĞİ HASIL OLMUŞTUR.
    ………… TURİZM ŞİRKETİ ADINA KAYITLI 2012 MODEL CHEVROLET MARKA CRUZE MODEL 06....... PLAKALI ARAÇ SAĞ ÖN KISIMDAN HASARLI OLARAK ÇEKİCİ ÜZERİNDE FİRMAMIZA GELMİŞTİR.

EVRAK TEKAMÜLÜNÜ TAKİBEN 03.09.2016 TARİHİNDE ARACIN TARAFIMIZCA KABULÜ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.
    ONARIMIN TAMAMLANMASINI MÜTEAKİBEN 17.09.2016 TARİHİNDE ARAÇ HASAR DANIŞMANI TARAFINDAN MESAİ BİTİMİNE 15 DAKİKA KALA MÜŞTERİYE TESLİM EDİLMEK ÜZERE ALINMIŞ

FAKAT TESLİM EDİLMEK YERİNE ŞİRKET DIŞINA ÇIKARILMIŞTIR.
    AYNI GÜN ALKOLLÜ OLARAK PARK HALİNDE BULUNAN INSIGNIA MODEL BİR ARACA ÇARPARAK KAZAYA NEDEN OLMUŞTUR.
    MÜŞTERİMİZİN ARACI YED EMİN OTOPARKINA, ÇARPMIŞ OLDUĞU ARAÇ İSE ÖZEL BİR TAMİRHANEYE ÇEKİLMİŞTİR.
    KAZA SONUCU HEM CRUZE HEM İNSİGNİA MODEL ARAÇLARDA MAX. 15.000 TL SEVİYESİNDE HASAR MEYDANA GELMİŞ VE İLAVETEN TRAFİK CEZALARI DA TRAFİK POLİSLERİ TARAFINDAN KESİLMİŞTİR.

OLAYIN FİRMAMIZ YÖNETİMİNE AKSETTİRİLDİĞİ 28.09.2016 TARİHİNE KADAR HASAR DANIŞMANI PERSONEL ARAÇ KULLANICISINI FARKLI BAHANELERLE VE CEP TELEFONUNA MESAJLAR ATMAK SURETİ İLE OYALAMIŞTIR.

29.09.2006 TARİHİNDE HEMEN RUHSAT SAHİBİ ŞİRKETİN YETKİLİSİ H. BEY İLE İLETİŞİME GEÇİLEREK KONU TÜM ŞEFFAFLIĞI İLE YÜZYÜZE GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR.
    KAZALI ARACIN TARAFIMIZCA SATIN ALINMASI VE MADDİ TÜM MAĞDURİYETLERİN MAX. SEVİYEDEN TARAFIMIZCA KARŞILANMASI TEKLİF EDİLMİŞTİR.
    FAKAT ARACIN ÜZERİNDE REHİN VE HACİZLER OLDUĞUNDAN ARACI BİZE SATAMAYACAKLARINI İFADE ETMİŞLERDİR.

BUNUN ÜZERİNE BİZ, HEM KAZALI CRUZE NİN HEM INSIGNIA NIN HASAR BEDELLERİNİN ÖDENMESİNİ VEYA HASARLARIN TAMİR EDİLMESİNİ,
    DEĞER KAYIPLARININ KARŞILANMASINI, CEZALARIN ÖDENMESİNİ, ARAÇSIZ KALINAN GÜNLERİN BEDELLERİNİN ÖDENMESİNİ V.B. TEKLİF ETTİK.
    FAKAT BU TEKLİFİMİZDE KABUL EDİLMEMİŞ OLUP;

İLK GÜNDEN İTİBAREN FİRMA YETKİLİSİ İLE BİRLİKTE GÖRÜŞMELERDE BULUNAN FAKAT ARAÇLA HUKUKİ OLARAK HİÇBİR BAĞI BULUNMAYAN NAZ İSİMLİ HANIMEFENDİNİN DEVREYE GİRMESİ VE
    BİZDEN KAZASIZ HALİ İLE PİYASA DEĞERİ 40.000 TL OLAN ARAÇ İÇİN 90.000 TL İSTEMESİ İLE GÖRÜŞMELER SIKINTILI BİR SÜRECE GİRMİŞTİR.
    ARACIN ADINA KAYITLI OLDUĞU FİRMA YETKİLİSİ H. BEY İN KENDİSİNE BORCU OLDUĞU VE BUNUN İÇİN GÖRÜŞMELERDE BULUNDUĞUNU BİLDİREN NAZ HANIM, BU TATSIZ OLAYI FIRSATA ÇEVİRME ÇABASINI
    DİJİTAL MECRA ARACILIĞI İLE DE GÜÇLENDİRMEYE ÇALIŞMIŞTIR.

AYRICA NAZ HANIM GEÇTİĞİMİZ HAFTA HUKUKİ OLARAK TA TARAF OLMAMASINA RAĞMEN BİZİ SÖZLEŞME YAPMAYA ZORLAMIŞ FAKAT BİZ FİRMA YETKİLİLERİ İLE SÖZLEŞME YAPMA DURUMUNDA OLDUĞUMUZU KENDİSİNE İLETİLMİŞİZDİR.
    BU GELİŞMELER ÜZERİNE TARAFIMIZDAN INSIGNIA ARACIN TÜM HASAR MASRAFLARI SİGORTA ŞİRKETİNE, PERSONEL ADINA GELEN TRAFİK CEZALARI DA YİNE BANKA KANALI İLE EMNİYETE ÖDENMİŞTİR.

MÜŞTERİMİZE GELEN CEZALARI DA ÖDEMEK İSTEMİŞ OLMAMIZA RAĞMEN YİNE BU CEZA MAKBUZLARI VE BİLGİLERİ DE TARAFIMIZA VERİLMEMİŞTİR.
    SONUÇ OLARAK TEKRAREN BELİRTMEK İSTERİZ Kİ ; KARMAŞIK VE ANLAMSIZ BİR BORÇ ALACAK İLİŞKİSİNİN ORTASINDA KENDİMİZİ BULMAMIZDAN DOLAYI SÜREKLİ DEĞİŞEN TALEPLER VE YETKİLİ YETKİSİZ KİŞİLER NEDENİ İLE BİR TÜRLÜ SONUÇ ALAMADIĞIMIZ BU TATSIZ HADİSENİN TÜM MASRAF VE MALİYETLERİNİ KARŞILAMAYA İLK GÜN OLDUĞU GİBİ BU GÜN DE HAZIRIZ.
    SAYGILARIMIZLA

İLK GÜNDEN İTİBAREN FİRMA YETKİLİSİ İLE BİRLİKTE GÖRÜŞMELERDE BULUNAN FAKAT ARAÇLA HUKUKİ OLARAK HİÇBİR BAĞI BULUNMAYAN NAZ İSİMLİ HANIMEFENDİNİN DEVREYE GİRMESİ VE
    BİZDEN KAZASIZ HALİ İLE PİYASA DEĞERİ 40.000 TL OLAN ARAÇ İÇİN 90.000 TL İSTEMESİ İLE GÖRÜŞMELER SIKINTILI BİR SÜRECE GİRMİŞTİR.

Bu doğruysa Sosyal medyanın gücü diye sağda solda yazacağımıza tam aksini yapmamız gerekir arkadaşlar. Firma açıklaması olayın seyrini değiştirir nitelikte.

• mr.big kullanıcısına yanıt
    Opel GURSES

https://youtu.be/A0hxCfMI-VU

• quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

Opel GURSES

https://youtu.be/A0hxCfMI-VU

bu ne yau
  • Sonra haberlerde görürüz cinnet geçirdi galeride 3 kişiyi öldürdü diye. Bu nasıl bir yüzsüzlük,nasıl bir geveşklik,ne tarz bir şeref yoksunluğu? 1 dk bile vakit kaybedilmeden dava açılması lazım bu adamların hapis cezası yemesi lazım
  • Flight Of Icarus F kullanıcısına yanıt
    Elma armut

• Aracın sahibi olma meselesinde bir açıklık getirelim.

Şu andaki aracımız kayınbiraderin üstüne. Ama araç benim. Parasını da ödedim,bakımını da cezasını da sigortasını da vergisini de ben ödüyorum. Ben yaptırıyorum her şeyi. Böyle bir durumda tek yapmam gereken vekalet almak. Noter huzurunda vekil tayin edildiysem gerisi lakırtı.

Olayda 65000 lira talep edilmiş. Doğrudur bence. Madem böyle bir rezalete imza attın yetkili servis olarak 100000 lira istesem haksız olmam. 65000 lira tam yerinde bir miktar.

• Yahu arkadaşlar servis elemanı almış arabayı çıkmış gitmiş Opel yada Doğuş Oto napsın bu durumda? Adamlar zaten fazlasını teklif etmişler kadın araç sahibi bile değilken ama kabul etmemiş.90 istemek nedir allah aşkına?
    Ben kadına inanmıyorum şahsen lafları çevirmeye başladı ilk yaptığı açıklamaya bakın şimdikilerine bakın.
  • Aynı firma toyota ve fiatın da bayisiymiş aman dikkat edin hatta onların globallerine de mesaj atmak lazım .

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.