Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneydd -- 12 Ocak 2017; 12:4:24 >

• matematik öyle sıfırın da altında değil aslında kpssde 18 net falan yapmıştım problemler ve mat1 e biraz hakimim
  • Bence eğer tek sorun matematik ise kesinlikle bulunduğunuz noktadan çok iyi bir noktaya gidebilirsiniz. Türkçe ve sosyalinizin iyi olduğunu düşünürsek üstüne birde orta seviye matematik ile iyi bir sonuç yapabilirsiniz.
  • Cok mutevaziyiz . Matematik artik sadece matematik icermiyor . Icinde geometri de var . Bu sene istanbul tutmaz ama seneye neden olmasin .
  • hocam kim ne derse desin siz çalışın ben 25 yasıma giriyorum haftaya tıp fakültesi 3.sınıf öğrencisiyken özel nedenlerden dolayı okulu bırakıp tekrar hazırlanıyorum.Hocam siz zamanında kpssyi halletiğiniz için matematikte zorlanacağınızı düsünmüyorum hocam sistem her zaman değişir ama ders içerikleri pek değişmez başarılar dilerim
  • Ygs bir şekilde olur da haberiniz var mı bilmiyorum hocam bu sene LYS'de matematik-geometri birleşti. Yani geometrinizi 0 farz edersek, mutlaka lys için özel ders tarzı bir destek almanız gerekli bence. Yıllar önce uğraştığınız dersler ve anladığım kadarıyla o zaman da pek sağlam değilmiş bu dersleriniz. Kendi başınıza halletmenizi çok zor görüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.