Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnPlayerExitVehicle -- 24 Mayıs 2017; 20:0:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Astra alınır, güçlü motor ve uzun ömürlü şanzıman artıları var. Corollayı baştan eleyin zaten.

• 308 yok. İncelemenizi şiddetle tavsiye ederim. Öncelikle şahsi fikrim, hiçbir C sınıfı araba için 100 üstüne çıkmazdım. O paraya 5000 km yapmamış D sınıfı araçlar var, incelemenizi öneririm.

O paraya alınacak araçlar bellidir, 308, Megane veya Astra, gerisine bakmayın bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Astra alınır, güçlü motor ve uzun ömürlü şanzıman artıları var. Corollayı baştan eleyin zaten.

Astra soğutuyor bizi en baştan. Şuanki aracımız da astra ve süspansiyonları çok sert. Konfor yönünden corolla'yı yazdım listeye zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

308 yok. İncelemenizi şiddetle tavsiye ederim. Öncelikle şahsi fikrim, hiçbir C sınıfı araba için 100 üstüne çıkmazdım. O paraya 5000 km yapmamış D sınıfı araçlar var, incelemenizi öneririm.

O paraya alınacak araçlar bellidir, 308, Megane veya Astra, gerisine bakmayın bile.

Kokpitini hiç beğenemedim.

• Geriye megane hb kalıyor öyleyse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • corollayı silin dostum.. bu paraya bu arabayı alırsanız her bindiğinizde burayı hatırlarsınız..

10 yıl öncesinin motor ve şanzımanı, hiçbir değişiklik yok.. geliştirme yok, ağır kasa - hantal motor - yarı otm şanzıman..

bu paraları verecekseniz, her halukarda günlük 150 lira bile değil, alacağınız aracı 1 gün kiralayın ve kendiniz test edin..
  • Sıfır almanız şartsa.. Opel Astra daha mantıklı görünüyor
  • Octavia / megane sedan

• quote:

Orijinalden alıntı: Mojaverok

Octavia / megane sedan

Octavia kafadan. Megane sedan yerine hb daha mantıklı geldi çünkü biraz daha düşündüm de hb yeter sanırım bize.

• Corolla Multimode sarsıntılı şanzumandır 1-2-3 ve vites düşürmelerinde konfor bulamazsınız kararsızlık durumuda var,

Edc baskı balata masraflı ama 0 araç olduğu için ve yeni kasası güzel Megane4 Hb alınır binilir satılır...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni elantrayı da incelemenizi tavisye ederim
  • Ben olsam ikinci el böyle bişey alırdım tam otomatik d segment full donanım harika tasarım kendim 1 yıl kullandım

CİTROEN KARPADAN 2016 DS5 1.6 BLUEHDi SO CHİC 120HP EAT6 HATASIZ

İlan No: 407538965

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-citroen-karpadan-2016-ds5-1.6-bluehdi-so-chic-120hp-eat6-hatasiz-407538965/detay

• Focus da düşünebilirsiniz, 120Hp + powershift çok güzel bir motor ve şanzımanı var.
  • Astra almak istemiyorsanız en azndan megane alın.

• Makyajlanan 308.

Eat8 tam otomatik (bmw zf kalibre)
    130 bg bluehdi

Tam f/p
    Beğenmedim derseniz
    Focus(st-line) /megane (gt-line)

• Rica ederim,listeden o 115 binlik corollayı çıkarın.İçlerinden en alınabiliri bence Megane,hem dCi motor az yakar,bakım masrafları azdır,hemde çift kavramalı edc şanzıman ile birlikte keyifli bir sürüş sürersiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.