Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpacino5kat -- 29 Ocak 2019; 20:4:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ytl? csb bye.
    quote:

alpacino5kat
    01 Şubat 2018 22:36:55

Bugün itibariyle ttnet ten netspeed e geçtim. Kendimi özgür hissediyorum:) ttnet le aldığım hızın aynısı. taahhütsüz,yarı fiyatına.

yeni gittim norveçe dersin sen şimdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alpacino5kat A kullanıcısına yanıt
    kardeş yurtdışından tr ye en masrafsız para getirme şekli üzerinde getirmektir. bunu gümrüklere sorup ona göre üstünde getirirsen en az zararı edersin. yalnız meblağ biraz fazla özellikle norveçte sıkıntı yaratabilirler parayı çıkarma sırasında.çalınma olayı bir konu diğer konu: norveç gümrüğüne sorulmalı. üzerimde maksimum kaç kron veya dolar ile yurtdışına gidebilirim diye sorulmalı. tahminimce 10-15bin dolar üzerinde evrak isterler. bunu her iki tarafta da teyit etmek lazım ama bu sıkıntılı işlem. en iyisi bankadan yollamak.

norveçte banka hesabın varsa, dolar hesabı açıp önce kronu dolara çevireceksin. sonra swift ile parayı türkiyedeki dolar hesabına göndereceksin. yalnız heriki banka da masraf keser. masraflar gönderilen meblağa göre değişir.çok yüksek miktar değil . bu meblağı transfer öncesinde öğrenmem mümkün. bankalara gidip yüzyüze görüşürsen iyi olur. paranın kaynağını göstermen gerekebilir.

diğer yöntemler güvenli değil ve ucuz değil. western union falan kol böreği. coin moin demişler. gülüyorum.
    altın falan da yine gümrükte takılır dolardan farkı yok ve alım satımda daha fazla zarar ettirir.

• em2018 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

1.üzerinde getirme kayıp,çalınma riski var ve prosedürler uzun

2.Western onion neden kötü?komisyonumu fazla yada

3. Bankaya gidip sordum net birşey söyleyemediler. Müşteri hizmetlerini aradım aynı.Muhabir banka yada bankalar var dediler

4. Kron>dolar kur kaybı olur tahminice Norveç'te.kronu tl ye çeviriken düşük kur uyguluyorlar.Aynısı krone>dolar dada olur diye düşünüyorum

5. Kronu burdaki kron hesabıma göndersem daha mantıklı gibi.6200 kr dan 136 kr kesmiş qnbfinans 1 ay önce oda 2.2% oluyor. Meblağ yükselince yüzdelikte artabilir belki. Fakat 2017 deki işlemlerim için fazla komisyon almışlar diye birkısım geri ödediler.Buda enteresan bir durum.olayın standardının olmadığını gösteriyor.

5.transferwise diye birşey varmış. Onuda araştırıyorum güvenilirlik ve komisyonunu.

• bence kendin getirebilirsin sanırım 10bin euro sınırı var

buda yaklaşık 50 bin tl yapar. belki daha fazla olabilir kota.dönüştede orada çok pahalı olan şeyler götürebilirsiniz zira orada herşey çok pahalı.

eşinizle istanbula gelseniz ucuz dönemde pek tutacağını sanmıyorum.ben 3 yıl önce 160 tlye istanbuldan osloya uçmuştum

benim ki bir fikir tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: alpacino5kat

Sanal para kripto işlerinden anlamam pek. Güvenilirlik konusunda güvenemem. Yılarrın birikimini bir çırpıda kaptıramam yani. Küçük meblağlarla önce denenebilir.

Teşekkürler yardımcı olduğunuz için

Bencede güvenmeyin hocam, siteyi felan kapatırlar sonra siz soğuk su içersiniz.

Yumurtadan olmayım derken, tavuktan olursunuz dikkat edin.

• Blizzard Days kullanıcısına yanıt
    Kişi başı 10000 € sınırı var.beyan yapınca yükselebilir pek araştırmadım çünkü üzerimde getirmek riskli olduğu için bunu geçiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR ///
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.